• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mustafa Yazır

MERYYYYY77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
12
4
1
38
Merhaba siteye yeni üye oldum burun ameliyatı olmak istiyorum İzmirde dr Mustafa Yazır a ameliyat olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba siteye yeni üye oldum burun ameliyatı olmak istiyorum İzmirde dr Mustafa Yazır a ameliyat olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
Ben İzmir’de yaşıyorum, Mustafa hocaya ameliyat oldum çok memnunum. Hoca gerçekten işinde çok iyi. Yakın zamanda da botoks için gideceğim. Eğer düşünürseniz asistanın telefon numarasını verebilirim, yardımcı da olurlar

Merhaba,
Ben İzmir’de yaşıyorum, Mustafa hocaya ameliyat oldum çok memnunum. Hoca gerçekten işinde çok iyi. Yakın zamanda da botoks için gideceğim. Eğer düşünürseniz asistanın telefon numarasını verebilirim, yardımcı da olurlar
Çok teşekkür ederim hiç yorum göremedim onun için yazdım

Burnumun yapısı kalınmış çok korkuyorum problem çıkar diye
İnstagram da çok güzel burunlar yapmış görüyorum ama hakkında yorum bulamadım sonra pişman olmak istemiyorum

Burnumun yapısı kalınmış çok korkuyorum problem çıkar diye
İnstagram da çok güzel burunlar yapmış görüyorum ama hakkında yorum bulamadım sonra pişman olmak istemiyorum
Bence muayene olmanda fayda var. Yaptığı ameliyatlarında fotoğrafların altında yorumları inceleyebilirsiniz. Mütevazi bir dr kendini çok ön planda tutmayı sevmiyor ama mesleğinin hastası. Ameliyat ettiği hastalarıyla da çok ilgileniyorlar

Back
X