Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,
Ben İzmir’de yaşıyorum, Mustafa hocaya ameliyat oldum çok memnunum. Hoca gerçekten işinde çok iyi. Yakın zamanda da botoks için gideceğim. Eğer düşünürseniz asistanın telefon numarasını verebilirim, yardımcı da olurlar
Merhaba,
Ben İzmir’de yaşıyorum, Mustafa hocaya ameliyat oldum çok memnunum. Hoca gerçekten işinde çok iyi. Yakın zamanda da botoks için gideceğim. Eğer düşünürseniz asistanın telefon numarasını verebilirim, yardımcı da olurlar
Rica ederim bence ameliyatlarını incelemelisiniz. Sürekli işleme gittiğim için artık tanıyorum , dediğim gibi asistan numarasını isterseniz özellikle söylerim yardımcı olurlar :)
Burnumun yapısı kalınmış çok korkuyorum problem çıkar diye
İnstagram da çok güzel burunlar yapmış görüyorum ama hakkında yorum bulamadım sonra pişman olmak istemiyorum
İnstagram da çok güzel burunlar yapmış görüyorum ama hakkında yorum bulamadım sonra pişman olmak istemiyorum
Bence muayene olmanda fayda var. Yaptığı ameliyatlarında fotoğrafların altında yorumları inceleyebilirsiniz. Mütevazi bir dr kendini çok ön planda tutmayı sevmiyor ama mesleğinin hastası. Ameliyat ettiği hastalarıyla da çok ilgileniyorlar