- 9 Nisan 2023
- 12
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi MERYYYYY77
Merhaba siteye yeni üye oldum burun ameliyatı olmak istiyorum İzmirde dr Mustafa Yazır a ameliyat olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Merhaba siteye yeni üye oldum burun ameliyatı olmak istiyorum İzmirde dr Mustafa Yazır a ameliyat olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim hiç yorum göremedim onun için yazdımMerhaba,
Ben İzmir’de yaşıyorum, Mustafa hocaya ameliyat oldum çok memnunum. Hoca gerçekten işinde çok iyi. Yakın zamanda da botoks için gideceğim. Eğer düşünürseniz asistanın telefon numarasını verebilirim, yardımcı da olurlar
Rica ederim bence ameliyatlarını incelemelisiniz. Sürekli işleme gittiğim için artık tanıyorum , dediğim gibi asistan numarasını isterseniz özellikle söylerim yardımcı olurlar :)Çok teşekkür ederim hiç yorum göremedim onun için yazdım
Evet ben burun ameliyatı oldum. Çok memnunum.Siz burun ameliyatımı oldunuz Emel hanım
Bence muayene olmanda fayda var. Yaptığı ameliyatlarında fotoğrafların altında yorumları inceleyebilirsiniz. Mütevazi bir dr kendini çok ön planda tutmayı sevmiyor ama mesleğinin hastası. Ameliyat ettiği hastalarıyla da çok ilgileniyorlarBurnumun yapısı kalınmış çok korkuyorum problem çıkar diye
İnstagram da çok güzel burunlar yapmış görüyorum ama hakkında yorum bulamadım sonra pişman olmak istemiyorum
Merhaba ameliyat oldunuz mu bende mustafa beye ameliyat olmak istiyorumBurnumun yapısı kalınmış çok korkuyorum problem çıkar diye
İnstagram da çok güzel burunlar yapmış görüyorum ama hakkında yorum bulamadım sonra pişman olmak istemiyorum