Müstakbel ANNE Adaylarım, Gelin Paylaşalım :)

Bu arada kizlar benim bu ay da olmadi sanirim. adet belirtilerim basladi, oldum olucam. Bat a 2 gun var, kendini belki ediyo kirmizilar gelecek

Merhaba ben de varımm,henüz bebek yok ama 3 hazirandan sonra belli olcak bakalım.hayırlısı artık

Hosgeldin cnmcim. O zaman hayirlusi diyelum, hadi insallah Rabbim nasip eder. Beklemesi zir olur simdi daha varmus ama olsun, birlikte bekleriz :)

Arkadaslar benim bat daha once de demistim 22 mayis. Belim agriyo bugun. Umutlansam mi ki :s

hosbulduk tesekkür ederim evet 10 haftalık :)

Hmm, çok güzel, Allah kucağına da almayı nasip etsin inşşallah :) mademki hamilesin sende de dua istiyorum o zaman :) çok yüzsüz oldum herkesten istiyorum ya bu aralar idare edin

Hmm, çok güzel, Allah kucağına da almayı nasip etsin inşşallah :) mademki hamilesin sende de dua istiyorum o zaman :) çok yüzsüz oldum herkesten istiyorum ya bu aralar idare edin
olurmu oyle sey rabbim sana ve tüm kalpten isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…