- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Bizim ilişkimiz de çok spontane gelişti, yani 6 ayda evlenenler varken 1 ay ilişkide tatil çok gözüme batmadı. 4 yıllık ilişkim vardı da ne oldu, adam ayrılırken bambaşka bir tipe dönüştü. Yani ister 1 aydır tanışıyor ol ister 10 yıldır, tanıyamıyorsan tanıyamıyorsun işte kendilerini gizleyebiliyorlar. Süre benim için çok önemli değil.
Erkek arkadaşım cidden övmek için söylemiyorum parasıyla hava atmıyor bunu hiçbir zaman yapmadı. Sadece fazla garibanmışım, korunmaya muhtaçmışım gibi davranıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Yani kardeşimle ilgileniyorum, ev geçindiriyorum tek başıma diye destek olmak istediğinin farkındayım ama çok abartıyor. Bunu yüzüne söyleyince de bozuluyor.
Aynen bundan rahatsızım ben de.
![]()
O 6 aydada evleniyorlar dediğin kendini teselli amaci söylüyorsun. 6 ayda insan taniyamaz. 0 4 yilda sen tanimişsindir, illaki sinyalleri vardir fakat sen önemsememişsindir. Burda çok okuyoruz, 6 ayda evlenip çok mutsuz olan.
1 ay birliktelikte tatile gidilir. Bu şekilde birbirinizi daha iyi tanirsiniz. Ancak aile ile tanişilmaz, hele tatile gitmek hiç olmaz. Şu an o birliktelikte sadece sen ve sevgilin olmali. Aile faktörü eklenmemeli. Ve bunu eklemek isteyen bir erkeğe, yetişkin olarak bakamam.
Ve içinde olduğundan görmüyorsun fakat sevgilin gayette hava atiyor. Benim arabama benzin depolamak benim için hakaret sayilir. Ben olsam çok kizardim. Ben gariban değilim çünkü. Benim ödeyemeyeceğim oteli özelikle seçmesi beni ezmeye çalişmasi olarak görürdüm.
Son olarak sürekli bu "6 ayda evlenen var, taniyamiyorsun" muhabetin var. Bu çocuk senin için çivi, çiviyi söker meselesi değil mi? Daha çok eski sevgilini unutma araci olarak gördügün gibi geliyor bana.