- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
Anlıyorum ama henüz erken bunlar için. Biraz geride dursun. O olmadan önce de idare ediyordunuz sonuçta.
Şu anda asıl sorun elti bence. Çok sinir bir mevzu. İnşallah engel olursunuz valla ben gerildim burada :)
Olunacak, onlarla gitmemiz mümkün değil. Kız gereksiz ısrarcı hem benim yüzüme söyledi hem erkek arkadaşımın. Arkadaş bulalım da bunlara gitsinler başımızdan hahsjsjs.
Sizin begemdiğiniz de gayet iyiymiş bence kabul etmeyin 13 bin neredeyse üç katı. Kibarca reddedin kısmetse balayında gideriz o otele falan deyin. Ben de kendimi kötü hissederdim.
Tabi canım, 2.5 vermek dahi zorlar beni kaldı ki 6 küsür veremem. Erkek arkadaşım karşılayabilecek düzeyde ama ben de şimdiden istemiyorum bunu. Evlenince paramız bir olacak diyor ama evli değiliz şu an.
Astoria 2 cocuklu biri olarak eltimle tatil dusunuyorum. Onun da iki cocugu var, cocuklar icin daha keyifli olur diyoruz. Ama bu hali bile beni geriyor. Hesap odemesi, kahvalti saati, osu busu hep sorun olurmus gibi geliyor ki cocuk olunca zaten insanin cok secme sansi da olmuyor.
Aman diyorum tatil icin, yakma basini.
Erkek arkadasinin tavri kendince centilmence olabilir. Ama boyle devam ederse sorunlar yasarsiniz.bunu ona guzelce anlatman lazim. Sen rahat edemezsin ki bu kadar maddi olarak verici biriyle, kimse edemeZ. Dengeyi kurmali, yoksa bir sure sonra sen borc oder gibi gereksiz gereksiz seyler almaya baslarsin ona. Bu da hic keyifli olmaz.
Yok ya insanları tanımıyorum bile doğru dürüst, tamam çok kibarlar, iyi eğitimliler de her şey o değil ki. Evlendikten sonra bile kibarca muhabbet etmekten öteye gitmeyiz diye düşünüyorum ama kız benimle inatla arkadaş hatta kanka olmak istiyor. Evet altta kalmamak için ben de şimdiden saçmalıyorum, yemeğe alıyorum sürekli sigarasını falan alıyorum bazen. Şimdiden saçmasapan bir duruma dönüştü :/ Tatilin altından kalkamam zaten öderse hepsini.
Çok kazanıyorsa size yardımcı olmak istiyordur, fazla abartmasa iyi ama kendi kendine " yaa ben onun iyiliğine yapıyorum yaranamiyorum" tarzında düşünüyor olabilir. Bırakın yapsın o zaman diyeceğim de ben de hiç hoslanmazdim düşünüyorum da. Ayy bilemedim karşı taraf da kötü niyetli gelmedi , size de hak verdim arada kaldım.
Ben de aradayım, kötü niyetli olduğunu, hakimiyet kurmaya çalıştığını hissetsem ilişkiyi bitirirdim inanın. Ama öyle bir durum gerçekten yok.