- 10 Nisan 2014
- 42.620
- 114.070
- 798
kendi imkanları dahilinde elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor sadece .Bence kız arkadaşını hamburgerci yerine güzel bir lokantaya uzun aralıkla da olsa götırmek isteyen öğrenci olan erkekten farkı yok.bu site bunu anlamıyor zaten her konuda.Sanki site sadece asgari ücretle geçinenlerin toplanma ve dertlerini paylaşma alanı .Saçmalık.Burda yaşantısını anlatan onlarca ulke gezmiş 3000 tllık ayakkabı giyebılen arkadaşlarımda var benim dar gelirli ama sevecen iyi niyetli arkadaşlarım da.herkes kendi butcesınde mutlu .içinde mutsuz olan da klavye ağalığıyla anca eleştiri yapıyor burda .o karoyerde bır adama o fıyatta hediye sevgili için gayet normal.boğazda yalı almadı ya sana tövbe tövbe6 gün ya. Hesabı ortak da öderiz, hayat müşterek ben bunları sorun eden bir kafada asla olmadım. Ben yanlış anlattım biraz erkek arkadaşımı galiba, milletin kafasında "Hayır buraya gidecez para benim sen de benimsin kıroyum ama para bende" diyen bir erkek canlandı galiba. :) Alakası yok, konu tamamen benim kendimi rahatsız hissetmemden kaynaklanıyor. Erkek arkadaşım bunu sevgilisini yemeğe çıkarmaktan daha farklı görmüyor çünkü.