mustakbel gorumcem ve esim benimle dalga geçtiler

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
2 yillik bi iliskim var henuz atanmadi staj yapiyo parasi yok bu sene normalde nisan olcakti ama istemedi param olsun oyle dedi somra bi sebepten kavga ettik bana sen benim oylesime komustugum biriydin sen bana yapistin falan dedi ki surekli evlilikten bahseden iydu ustelik gerçekten cevremdeliherkes ondan daha iyisine layik oldugumu soylerken o kendinu bu bok ssaniyo ben de agladim agladim basladim saymaya ya dedim sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol ded sonra ablasi aradi neymis geliyolarmis kizlarini veek istiyolarmis ona sirlete sokcaklarmis eczacı kiz istiyomus onunla evlenmek bilm ne iyi dedim sonra sen de dedi artik ben ter kokmuyotum kibarim sarisinim uzun guzelim der bulursun birini diyip güldüler sonra kapattim annemi konusturup agizlarinin paylarini vermek istiyorum babam yok ben kucukken oldu o olsaydi bu lafları yedirirdi onlara sizce annemi konusturmali miyim?

Eeee oturup dinledin yani herşeyi?
Başka ne dedi?

Konuşturma canım. Bazen en iyi cevap susmaktır. Çirkefe bulaşırsan elin kirlenir başka bir şey elde edemezsin. Babam yok diyede eksik hissetme. Kaplan gibi arkanda duran bir anne dünyayı dize getir meye yeter. Sana bir tecrübe olmuş. Bir daha böyle bir zavallı görünce tanırsın kendine yakınlaştırmazsın. Geçmiş olsun.

yazini anladigim kadar , aslinda cokta ciddi degilmis , anlamismiyim? eger oyle ise, ne cevap ver nede tekrar gorus. O ne be? kendisi yetmemis , birde kardesine güldürtmüs...
sevmis olsa bile, o nasil sevgi yahu? sana gecmis olsun canim, hic uzme canini.... seni gercekten seven elbette cikar karsina.

Henüz evli değilsin eğer şimdiden böyle düşünüyorlarsa yol ver gitsin.

E siz de onun dediğinin altında kalmamışsınız ki, daha aratıp annenize azarlatmaya ne gerek var? Böyle bir adamla niye evlenmek istiyorsunuz zaten?

Sizin laflarınızı kim yedirecek?
Al birini vur ötekine!
Ergen gibi yazmış, ergen gibi tepkiler vermişsiniz, emin misiniz evlenecek çağda olduğunuza?

hayır tabiki konuşturmamalısın.
bu adama da tekmeyi atmalısın.

Bunları söylediğiniz bir insandan nasıl bir tepki bekliyorsunuz ki?
Savunmuş kendisini işte, doğal bir tepki.

Ayrıca şişmansın, ter kokuyorsun tarzında bir iletişim kurma şekli biraz...
Tuhaf ve toy olmuş

sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol
bu laflarımı saydınız gerçekten...bı kere sevgılınızın sızın yanında yaptığı bu terbıyesızlıkler ayrı konuda sız bu lafı ettıysenız zaten daha fazlasınıda haketmıssınızdır..ne demek kısasın sısmansın...ne işiniz var o zaman o adamla....çok ayıp ya....bence boşuna uğraşmayın zaten ...basındada soylemış sen oylesıne konuştuğum bırıydın dıye.....alacağı varsada bu saatten sonra sızı almaz zaten

Kimse seninle dalga geçmemiş

Sen adama kin kusmuşsun o ablasına demiş ablası da açıp telefonu lafları sana iade etmiş

Bu adam hala sevgilin değil herhalde

Yani bu kadar laf yutulmaz

Kaldı ki annen ne diyecek sen olayı başlatmışsın

İlişkiniz bitmiş kendinize daha layık olduğunu düşündüğünüz birini bulun

mustakbel eş bu mu? siz kendi kendinize gelin guve olmussunz

sen de fazla hakaret etmissin ama onun ablasini araya sokmasi sacmalikken sen de anneni bulastirip olayi dallandirmayin canim.birak gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…