mustakbel gorumcem ve esim benimle dalga geçtiler

+1
Sizi ajanım olarak atamak istiyom sefora hanım.

ya yazmayayım yazmayayım dedim ama şu cümleyle siz mi eleştiriyorsunuz konu sahibini Allah aşkına

'mu' ayrı bir kere, 'baydım' diye bir kelime yok ve 'yazmak'da' nasıl bir Türkçe
Ben kelime hatasi var yazmadim, dikkatle okumamissiniz, belli. Evet yazarken hata yapmis olabilirim cünkü yurtdisinda dogdum büyüdüm, türkce gramerim süper degil. Ama en azindan actigim konular gayet iyi anlasiliyor. Konu sahibi yazarken,ne virgül yapmis,ne nokta. Bende oraya takildim sadece.

Cocuk gibi ne bu boyle yok ablasini konusturmalar, yok annemi konusturcam demeler... Nasil isleyen bi beyin yapisi anlamiyorum. Mahallede oynarken "benim annem seni dover" falan derdik ya onun gibi olmus. Sevgilinizin size o kadar batan ozelligi var ise de keske ayrilsaymissiniz oncesinde.

İki taraftada seviye diplerde...

Daha muhatap olup iyice dibe vurmayı düşünüyorsan devam et anneni teyzeni halanı hatta abart enişteni de konuştur...

Neye yarayacaksa artık...

oyyyy ağzın bal yesin hemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…