- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
babanla ne alakası var azıxık olgun olsan problem kalmazdı..işi fiziğe sen vurmuşsun sen çocuklaştırmışsın..artı böyle salak bir adama cidden yapışmışsın.az kendine saygın olsun.2 yillik bi iliskim var henuz atanmadi staj yapiyo parasi yok bu sene normalde nisan olcakti ama istemedi param olsun oyle dedi somra bi sebepten kavga ettik bana sen benim oylesime komustugum biriydin sen bana yapistin falan dedi ki surekli evlilikten bahseden iydu ustelik gerçekten cevremdeliherkes ondan daha iyisine layik oldugumu soylerken o kendinu bu bok ssaniyo ben de agladim agladim basladim saymaya ya dedim sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol ded sonra ablasi aradi neymis geliyolarmis kizlarini veek istiyolarmis ona sirlete sokcaklarmis eczacı kiz istiyomus onunla evlenmek bilm ne iyi dedim sonra sen de dedi artik ben ter kokmuyotum kibarim sarisinim uzun guzelim der bulursun birini diyip güldüler sonra kapattim annemi konusturup agizlarinin paylarini vermek istiyorum babam yok ben kucukken oldu o olsaydi bu lafları yedirirdi onlara sizce annemi konusturmali miyim?
Aslında ayrılmasalar iyi olur. Tam da birbirine uygun bir çift. Zira konu sahibinin söyledikleri kavgada söylenmez, nişanlısı da altta kalmamış. Bence herkes layığını bulmuş.Kimse seninle dalga geçmemiş
Sen adama kin kusmuşsun o ablasına demiş ablası da açıp telefonu lafları sana iade etmiş
Bu adam hala sevgilin değil herhalde
Yani bu kadar laf yutulmaz
Kaldı ki annen ne diyecek sen olayı başlatmışsın
İlişkiniz bitmiş kendinize daha layık olduğunu düşündüğünüz birini bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?