mustakbel gorumcem ve esim benimle dalga geçtiler

Ben basliga takildim. Onlar senin niye mustakbel gorumcen ve esin olsun ki?

Sadece sevgiliymissiniz cocuk ciddide dusunmuyormus sana ciddi dusunmedigini soylemis sende agzina geleni saymissin o da ablasini aratip saydirmis.

Yaslar kac? 16 17 gibi duruyor.

Bos ver anneni felan aratma. Sil tum hesaplarindan bir daha da yuzune bakma olsun bitsin.

Yahu çoluk çocuk muhabbeti bunlar. Zaten siz de pek farklı değilmişsiniz. Çok istiyorsanız arayıp siz de kendinizce saydırın, olsun bitsin. Annelik babalık bir şey yok konuda. Ama hani ilkokul-ortaokul çocuğu bulursanız onu görüştürebilirsiniz, çünkü ancak o yaşların işi bu.

Konunun Fake olmasını diliyorum.
Böyle çiftlerden evlilik fikri nasıl çıkıyor anlamıyorum.

Demek ki çok degersizsiniz kendinizde ki ,bu şekilde düşündüğünüz adamla 2 yıl devirmissiniz.
Ve anneniz oyuncak mi , böyle insanlarla muhatap edeceksiniz.

İyi de sen de adama sisko sun kisasin ter kokuyorsun demişsin☺ çocuk musunuz bu nasıl iletişim hayret

Konu başlığın konunla çok uyumlu farkında mısın?
Eşim dediğin adamla nişanlı bile değilsin

bazen ne tuhaf insanlar var derken buluyorum kendimi

Yani evlenip üremeyin bence

babanla ne alakası var azıxık olgun olsan problem kalmazdı..işi fiziğe sen vurmuşsun sen çocuklaştırmışsın..artı böyle salak bir adama cidden yapışmışsın.az kendine saygın olsun.

daha evlenmeden böyle iğrenç hareketler yapabiliyorsa yanınızda bence hiç bulaşmayın kurtulduğunuza sevinin yoksa evlenince üstüme s..tı diye konu açarsınız

Anladığım tek şey hak etmiş olduğunuz... Siz o kadar hakaret ederseniz şişman ter vs. Onlarda sizle boyle dalga geçer kendin gibi birini bulursun die ...

Ne çirkin cümleler sarf etmişsiniz öyle. İkinizin de birbirinden eksik kalır yanı yok.

Çok algılayamadım.Karışık geldi.

Ama adam evlenmek istemiyormuş o kesin.
Üzülmeye bile değmez

Ben olsam o an dinlemez basardım küfrü
Boşver hiç muhattap olma artık

Aslında ayrılmasalar iyi olur. Tam da birbirine uygun bir çift. Zira konu sahibinin söyledikleri kavgada söylenmez, nişanlısı da altta kalmamış. Bence herkes layığını bulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…