mustakbel gorumcem ve esim benimle dalga geçtiler

O bana dedi ben ona dedim :ukala::ukala:
Lütfen düzgün yazın.

Anladigim kadarıyla siz ağır hakeret etmişsiniz değil mi?
Adama demedigini bırakmamissin.

2 yillik bi iliskim var henuz atanmadi staj yapiyo parasi yok bu sene normalde nisan olcakti ama istemedi param olsun oyle dedi somra bi sebepten kavga ettik bana sen benim oylesime komustugum biriydin sen bana yapistin falan dedi ki surekli evlilikten bahseden iydu ustelik gerçekten cevremdeliherkes ondan daha iyisine layik oldugumu soylerken o kendinu bu bok ssaniyo ben de agladim agladim basladim saymaya ya dedim sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol ded sonra ablasi aradi neymis geliyolarmis kizlarini veek istiyolarmis ona sirlete sokcaklarmis eczacı kiz istiyomus onunla evlenmek bilm ne iyi dedim sonra sen de dedi artik ben ter kokmuyotum kibarim sarisinim uzun guzelim der bulursun birini diyip güldüler sonra kapattim annemi konusturup agizlarinin paylarini vermek istiyorum babam yok ben kucukken oldu o olsaydi bu lafları yedirirdi onlara sizce annemi konusturmali miyim?
Çirkefe taş atma üstüne sıçrar canım.
Ter kokan bir heyvan için anneni neden arattıracaksın anlamadım? Annen de ona daha çok ter koktuğunumu söyleyecek?
Yanş annen onunla yada ablasıyla ne konuşabilir ki?
Egonu tatmin etmek için anneni artacaksan hemen arayın o zaman ne duruyorsun?

Yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum hareketlerinizden ve yazım tarzinizdan dolayı henüz olgunlasmadiginiz apaçık ortada... Muhabbetler karşılıklı olarak çok bayağı, seviye yerin dibine geçmiş. Ayrıca ben ortada müstakbel olarak bile nitelendirilecek herhangi bir eş adayı göremedim. Bu kadar asagiladiginiz begenmediginiz biriyle de neden bir ilişki yaşamaya çalıştığınızı anlayamadım. İnsanların kısa boylu ve şişman olması onlara hakaret etmenizi gerektirmez. Sanırım kedi uzanamadigi cigere pis dermiş hesabı sizinki... Eğer kendinizi biraz daha geliştirip seviyenizi yukarı çekerseniz karşınızdaki insanlar da size daha farklı davranmaya başlayacaktır eminim.

Öyle insanlara müstakbel demeyi yakistiriyorsaniz kendimize daha yaptığı hiç bisi değil seni buralarda çok gorcez demekki ...

Daha nisan bile kac kurtar kendini güzelim ..

lütfen yanlış anlamayın ama saygı namına bir şey kalmamış zaten iki tarafta da. sıfırdan başlayıp, bir başkasıyla yeni bir sayfa açmanız gerekiyor artık. bu insanlarla da bir daha muhatap olmayın bence.

Allah rızası için biri bana müstakbel gorumcenin neler söylediğini yazabilir mi? Cidden yazılardan bi şey anlamadım ama çok merak ettim. Konu beni sadece bu açıdan ilgilendirdi.

Allah rızası için biri bana müstakbel gorumcenin neler söylediğini yazabilir mi? Cidden yazılardan bi şey anlamadım ama çok merak ettim. Konu beni sadece bu açıdan ilgilendirdi.
:D eczacı kız istiyomuş oğullarını. görümce aramış bunu demiş :D yani umarım böyledir ben bunu anladım

Eczacı kızı isteyeceklermiş sanırım o terli öküze :D Bir de şirkete alacaklarmış kardeşini, işsiz kalmayacakmış geyirikli.

Böyle pislikle 2sene nasılsın geçirdin ki? Madem beğenmiyorsun, ne diye bekledin? Hadi adam şişman, zayıflardı belki ama kısa. Nasıl uzasın? Ha bir de şu var. Bu yaştan sonra o adam nasıl terbiye alsın? Boşuna beklemişsin. Bir daha da görüşme öyle bir aile ile.

Sen adamı magmaya yolla sonra da saygı bekle
egonu boyle yolarlar...ki bence az bile yapmışlar..ben olsaydım baya sarsardım...bi 5 yılına maal olurdu piskolojini toplamaya..

Kardesini istemeye geleceklermis.Şirketlerinde ise sokacaklarmış.Gelin adayı eczaciymis.konu sahibinede sende güzelsin uzunsun sarisin ter kokmuyorsun ya istediğin gibi birini bulursun drmis.

2 yillik bi iliskim var henuz atanmadi staj yapiyo parasi yok bu sene normalde nisan olcakti ama istemedi param olsun oyle dedi somra bi sebepten kavga ettik bana sen benim oylesime komustugum biriydin sen bana yapistin falan dedi ki surekli evlilikten bahseden iydu ustelik gerçekten cevremdeliherkes ondan daha iyisine layik oldugumu soylerken o kendinu bu bok ssaniyo ben de agladim agladim basladim saymaya ya dedim sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol ded sonra ablasi aradi neymis geliyolarmis kizlarini veek istiyolarmis ona sirlete sokcaklarmis eczacı kiz istiyomus onunla evlenmek bilm ne iyi dedim sonra sen de dedi artik ben ter kokmuyotum kibarim sarisinim uzun guzelim der bulursun birini diyip güldüler sonra kapattim annemi konusturup agizlarinin paylarini vermek istiyorum babam yok ben kucukken oldu o olsaydi bu lafları yedirirdi onlara sizce annemi konusturmali miyim?
Cocuktan ayrıl ve imla kursuna git.Hiç bir noktalama işaretı kullanmıyorsun.

Back
X