müstakbel görümcem

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
Arkadaşlar herkese merbaha öncelikle okuduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim ben mi abartıyorum karar veremedim geçmiş konularıma bakarsanız sevgilimin doğum günü haftaya onun için planlar yapmıştım sevgilimin ailesiylede görüşüyoruz ablasına da haber verdim pasta alıcam böyle hazırlık yaptım beraber iş yerine gidelim filan dedim ilk bunu söyledim geçen haftaydı tekrar msj attım başka planınız varmı gidiyoruz dimi değişiklik yok diye aaa dedi ben de mi geliyorum evet dedim ben siz baş başa kutlarsınız diye düşündüm dedi yani iş yerine gidiyoruz ne baş başası acaba diye düşünmeden edemedim sinirlendim neyse dedim yaa sabır perşembe günü de sevgilimle konuşuyorduk telde kız teli aldı nasılsın filan dedi evlenicek kahvesi içildi hayırlı olsun allah tamamını erdirsin filan dedim güzel kapattık teli o gün annesiyle şehir dışına gittiler tatile bende pazartesiye gelecekler sanıyordum sevgilime sordum ne zaman geliyorlar diye bir hafta kalırlar dedi bugünde cuma msj atmış bende msj attım nasılsınız filan dedim bu saat oldu daha cvp yok eğer cvp verseydi hangi gün geliyorsunuz doğum gününe sürpriz yapmaya gelecekmisiniz diyecektim eminim pazartesi olacak biz gelemiyoruz daha k.bakma sana eşlik edemicem demeyecek ne kadar düşüncesiz çok üzüldüm yaa abartıyormuyum bilmiyorum ne msj yazsa hemen cvp veririm o evde oturuyor ama bi msjıma cvp veremiyor ne istese hemen yaparım kızdım açıkçası arama mesafe koymayı düşünüyorum her msj cvp vermicem artık

ne güzel işte büyüttüğün şeye bak. kimi kaynana görümce nefes aldırmaz. çok basit bir şeyi kafana takmışsın içten içe kızdım bile sana. bırak oku diğer konuları milletin ne dertleri var.

valla bencede takma bu kadar en basından basbasa kutlıycaksınız sandım demiş demekki ilişkinizin cok icinde olmak isteyen veya surekli yanınızdan ayrılmayan gorumcelerden degil ne guzel

Son düzenleme:
valla bencede takma bu kadar en basından basbasa kutlıycaksınız sandım demiş demekki ilişkinizin cok icinde olmak isteyen veya surekli yanınızdan ayrılmayan gorumcelerden degil ne guzel

canım teşekkür ederim evet ama ben onu davet ettim yani ne demek gel dedim tamam dedi sonra başbaşa kutlayacaksınız dedim dio pazartesi ye kadar araması lazım bence canım biz böyle şehir dışındayız duymuşsundur zaten o yüzden sen beni davet ettin ama ben gelemicem k bakma ne olur diye bir şey söylemesi lazım

canım teşekkür ederim ama ben onu davet ettim istedim gelsin

öncelikle söz yok, nişan yok bu derece gelin moduna girip, sıkı-fıkı olmamanızı öneririm.. siz kardeşinin sevgilisisiniz, hepsi bu.. diğer konuda "görümce adayınız" iş yeri bile olsa doğum gününü başbaşa kutlamak istediğinizi düşünebilir, bence çok ince bir düşünce neden sinirlendiğinizi anlayamadım? belki kendileri evde ayrıca kutlayacaklardır.. mesaj konusunda da sizinle arkadaş olmadığı için her mesajınıza cevap vermeyebilir, kaldı ki çok acil olsa telefon açabileceğinizi düşünmüş olabilir ya da gerçekten musait değildir.. eğer illa bir cevap bekliyorsanız mesajını beklemeyip arayın

sen kendin kuruntu yapmışsın canım bırak herşeyi ince düşünme kendine zarar verirsin çok kızdıysan eğer arana biraz mesafe koyabilirsin canım

işine gelince benden birşeyler istiyor ama arada söz nişan olmayabilir ama görüşüyoruz hemde kendileri istediler bende bayılmıyorum onlarla görüşmeye olayı anlatamadım sanırım :) ben ona böyle bir öneride bulundum böyle yapalım sizde gelin birlikte gidelim dedim tamam canım olur tabi gidelim dedi bir kaç gün sonra bir değişiklik yok dimi gidicez dedim bende mi geliorum dedi baş başa kutlarsınız sandım dedi bir kaç gün önce konuştuk tamam dio sonrada şaşırıyor evet arkadaş değiliz ama o ne zaman msj yazsa ben cvp veriyorum cvp vermek için arkadaş olmaya ne gerek var çok şaşırdım açıkçası bu düşüncenize

sen kendin kuruntu yapmışsın canım bırak herşeyi ince düşünme kendine zarar verirsin çok kızdıysan eğer arana biraz mesafe koyabilirsin canım

ben o ne rica etse yapıyorum canım yaa sanki kötü bir şey istemedim ki ondan ilginç bir durum arama mesafe koyucam

gerçek hayatta da hep bu kadar savunmacı mısın? burada ki mesajları kendini savun diye değil, muhtemel olasılıklar diye yazıyoruz.. sen ne kadar geri durursan o kadar puan kazanırsın.. nasıl olsa onlar istiyor diye her zaman yanlarında olursan bir süre sonra puan kaybedersin.. evet mesajlaşmak için arkadaşlık seviyesine gelmiş olman gerekiyor demek ki, cevap yazmamış sana.. böyle durumlarda aramak daha resmidir, resmiyet de iyidir.. o sana yazsa bile sen ara..

yaşın küçük belli ki, mesajlara ters çıkışacağına empati yap, yazdıklarımızı düşün.. ya da olumsuz yorum istemiyorum diye konunun başında belirt

evet yaşım küçük değil hayattada kendimi savunurum :) sen ne kadar geri durursan o kadar puan kazanırsına katılmaya başladım açıkçası ben o aileyi 4 yıldan fazladır tanıyorum sevgilimle 6 yıldır birlikteyiz ondan ilişkiler biraz gelişti işine gelince bana bir şey soruyor bir şey rica ediyor çarşamba günü msj attı bir şey rica etti benden bir şey istiyorsa benimde msjlarıma cvp vermeli diye düşündüm hayatta hep böyleyim ince düşünürüm anenm bana böyle öğretti bir türlü vazgeçemiyorum ne yapıyım yaa :) birde incelik yapıp cuma msjına cvp verdim birde kibarlık olsun die hal hatır sordum :) o kadar

Ben senin neye kızdığını anladım canım.
Görümcenin yerine bir başkası da olsa, sana söz verip sonradan umursamamasına kırıldın sen değil mi?
Bende öyle insanlardan hiiç hoşlanmam.
Herkese çok fazla değer verip karşılık alamayınca insan kırılıyor haliyle.
Eminim dediğin gibi, o gün gelince hiç haber bile vermeyecek :)
Boşver vermesin, sende araya mesafe koyarsın anlar BELKİ: :)

Başka bir arkadaşından yardım alsan olmaz mı?
Ortak arkadaşlarınız yok mu?

vallahi canım aynen öyle ona özel bir durum yok kim olsa kızardım birde ben kızı sevgilimin karşısında koruyorum evlenecek kız isteme töreni yapıldı ama sevgilim istemiyor kızada sinirlendi bende daha ona bahaneler uyduruyorum belki söyle oldu böyle oldu evlensinler işte vs onuda bırakıcam düşündüm de sevgilim haklı yani neyse ben arama mesafe koyucam msjlarına hemen cvp vermicem doğum gününe gelirsek yardım için çağırmadım canım yaa sadece kardeşinin yanında olmak ister hoşlanır sevgilimde ablasını görünce mutlu olur filan diye çağırdım herşeyi ben ayarladım zaten onda sorun yok kendim herşeyi hallederim gelmesin zaten artık :)

yani biraz abartmışsın işin aslını söylemek gerekirse. planı varsa bırak uygulasın kız kardeşi sonuçta istediği zaman kutlar sen sürprizini yap daha iyi tek başına yapman bence. niye görümcenle gidiyorsun? iş yerine git kız arkadaşı olarak yap sen. belki onun da kendine göre planları vardır, ayrı bir sürprizi vardır. hem annesi hem kardeşi doğum gününde sevgilinin bi yerlere gidip dönmeyeceklerse zaten sürprizden öte bir durum bu. sen hiç takılma hassas bakmışsın olaya çok.

Sen beni tınlamadı gibisinden üzülmüşsün ama kötü düşünüp yaptığını sanmıyorum eminim nişan vs.olsa daha çok üstüne düşerler sıkma canını şimdiden bu tür küçük şeylerden için.
Tam tersi şöyle düşün; bizim yalnız, başbaşa kutlamamızı düşünebilecek kadar anlayışlı bi'görümce adayım var Negatif düşünüp doldurma kendini lütfen

evet canım aynen öyle oldu bende kendimi doldurmıcam boşyere ama arayada mesafe doyucam :)

bende telefonda söyledim yani planın varmı senin benimle gelmek zorunda değilsin gelme istersen dedim yok canım plan yapmadık dedi zaten doğum gününde burda olamayacaklar daha iyi oldu benim için hata ettim onu çağırmakla ben biraz hassasım canım neyse :)

gerçekten çok özür dilerim ama topikteki diğer konularu okuduktan sonra bu bana dertmiş gibi gelmedi. Kardeşimin kız arkadaşıda beni arada bir davet eder ama sıklıkla gitmemeyi tercih ederim. Aralarında ne olacağını bilemeyeceğim için belli bir mesafe koymanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Anneler ve kardeşlerle iyi geçiniyor olmak ilişkinin ciddiliği konusunda bir güven verir insana. Bende geçtim o yollardan. Ama inanın bana mesafeli olmak her zaman iyidir. Tecrübeyle sabittir

herşeyden ben zaten dertten öldüm bittim çok kötüyüm demedim sadece üzüldüğüm birşeyi paylaşmak istedim ben neden gelmiyor tühh vahh demiyorum farkında mısınız gelmeyeceğini ben sevgilimden duydum çünkü şehir dışındalar doğal olarak gelmeyecek ama muhtemelen ben gelemiyorum böyle bir durum var duymuşundur filan k bakma demesini bekliyorum cvp için yinede tşk

Ya yorumları okumadım
benim gibi düşünen varmı bilmiyorum ama,
canım kardeşim bu süprizin içinde görümcenin ne işi var?
Hangi düşünceyle davet ettin
hangi akla hizmet çok merak ettim doğrusu,,,
ne gerek vardı...
Kusura bakma ama dayanamadım,normalde hiç girmem karışmam bu tür konuşmalara ama...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…