Müstakbel kayinvalide ukala olduğumu düşünmüş

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı

Şu an kpss ye hazırlanıyorum. Bana dediği şeye bak ya. Ufacık bişi den öyle bunaliyorjmki zaten.gelecek kaygısı acayip kötü bişi

Bunları düşüneceğine erkek arkadaşının yaptıklarını düşün bence.
Annesi seni ukala bulduysa bile bunu sana böyle dan diye söylemesi çok tuhaf.
Kardeşinin böyle düşündüğünü anlatması da.
Ben erkek arkadaşının amacını anlayamadım asıl napmak istiyo?
Aranızda olan biten her şeyden neden ailesinin haberi var?

Aynen ya neymiş kadın seciciymis biricik oğluymus bi de özel bi oglanmis

E dik durun tabiki. Ne diye gönül falan alacaksınız anlamadım. Hayır sevgiliniz de tüm bunları size niye anlatıyor onu da anlamadım. Belki ilk ayrıldığınızda bir antipati oluşmuş olabilir ama bu durumda sizin yapacağınız bir şey yok. Sevgilinizle siz barıştıktan sonra görümceye pek söz hakkı düşmüyor. Ve görümcenin muahatabı da siz değil sevgiliniz. O halletsin, o köprü olsun aranızda. Siz sadece kendiniz olun. O halinizi sevsinler ya da sevmiyorlarsa da paşa gönülleri bilir. Saygısızlık yapmadığınız sürece kimseyi ilgilendirmez.

Kısaca diyor annemi poh pohla

Kadının öyle demesine hiç imkan veremedim. Inanamadim yani öyle diyen bi insan telefonda gülerek konuşur mu yani gülerek dediğim sesinden anlarsınz ya mutlu gelir güldügu belli olur. Annenler nasillar diye sordu güzel dualar etti bende güzel konuştum kapattık konuşmak istemeyen insan konuşmaz de mi. Sevgilim konusuyodu onunla işte x le oturuyoruz dedi. Selam söyle demiş. Svgilim veriyim sem söyle dedi. Öyle oldu. Ukala diyen niye selam söylesin ki de mi ama

Görümce umruma gelmezdi ama annesini fitilleyebilir

Yani böyle tatlıdilli insanlar olur ya herkese kendini sevdirir öyle olmak çok isterdim

Usturuplu durup da içinden ustura cikanlarida gördük. Neysen o ol kimse için kendinden ödün verme. Kabul eden eder etmeyen yol alır gider.

Ay naptığını bile bilmiyorsun ne diye gönlünü alcan sevgilinin bu demesi beni bili cıldırttı burda. Alt tarafı sevgilin boşver bence bir daha ailesiyle görüşme cok sacma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…