Müstakbel kayinvalide ukala olduğumu düşünmüş

Kusura bakma da O özel de sen umumi misin? Töbe töbe. Sen de akıllı ol kendini böyle alla pulla. Millet hep mi şehzade doğuruyor anacım
İşte Hiç bi zaman kendimi ovemedim. Ovemiyorum olmiyor. Nasıl yapabilirim. Kendime guvensizljkten mi yapami yorum anlamıyorumm tek sevgili diye değil arkadaş ortamında da böyle. Kendimi anlatinca hava atiyomus gibi olurum veya nazar değer diye anlatamıyorum millet havalı der diye

Allah aşkına iki de bir bakıyorum konulara hep aynı tarz size bedava mi dağıtıyorlar bu sevgilileri bide kızlar siz niye böyle sevdalı siniz hemen annesi ile münasebetlere veya aile ile tanışmaya ölüyo gibi gidip tanışmalar üstüne bi ton laf yemeler ne diyim aranıyorsunuz da yaa biraz ağır olun ya herseyin bi adabı var sonra o bana bunu dedi şunu dedi onu yapmışim bunu söylemişim her zaman bi lafım vardır fazla samimiyet saygınlığı azaltır arkadaşlarımm

Aynen ya neymiş kadın seciciymis biricik oğluymus bi de özel bi oglanmis
Biricik oglunun ne özelliği varmış?
Ayvayi yedin evin tek erkegi belliki annesi oğluna kimseyi yakistiramiyo.. ìşin var bu aileyle.. simdiden Allah sabir versin..

Hep onların oğlanları kıymetli,özel, bitane... Biz iki tanemiyiz koy tavrını ,dik dur,aksi takdirde çok ezilirsin .

Bence onlar senin gönlünü almali tanımadan etmeden nasıl karar vermişler ukala olduğuna , ablasıyla mi evleneceksin onunda gönlünü almalisin ,kusura bakma ama sevgilin böyle ondan sana, senden ona laf taşımaya devam ederse daha çok tartisirsiniz

Sevgilin fazlasıyla patavatsız, her konuşulanı sana yetiştirecekse işiniz var. Ya da sizin konuştuklarınızı evdekilere söylüyorsa durum kötü .

Ona ne desem şu an.
Annen çok önyargılı neden böyle dedi diye mi sorsam
Niye onlarin dediğini bana diyosun mu desem

Ay şimdiden bir tanecik özel oğlum diyorsa ve kızkardeşleri de işe burnunu sokuyorsa, kadın hiç bir tavrın yokken oğlunu dolduruyorsa işin zor.
İleride o üç kardeş ve anne daha da şiddetli doldurmaya çalışacak. Sevgilin de belli seni de ilişkinizi de koruyamayacak seni ezecekler.
Akıllı biri olsa sevgilin gönlünü al demez. Hani bir kırıcı laf söylersin pot kırarsın gönül alınır da kadın kendi kendine ukala buldu diye neyin gönlünü alıyormuşsun.
Şimdi nasıl davranırsan bir ömür öyle gider.
Şimdi sevgilin için sürekli alttan alan gönül alan anlayışlı gelin olursan tepene çıkarlar. Sakın ama sakın taviz verme sakın. Cidden şimdi iyi güzel ama evlendikten sonra değişir seninki baştan iyi niyetli olmayan bir kayınvalide adayı.
Lütfen dik dur, taviz verme ve gönül alma. Yine derse ben bir şey yapmadan bana ukala gibi hoş olmayan cümle kuran kendisi. Ben de kırıldım, neyin gönlünü alacağım? Ortada bir şey yokken önyargıya kurban giden benim de hatta.

Erkek arkadaşında hiç iş yok.Barışman yersiz olmuş ama belkide deli midir nedir diye diye soğuyacağın için hayırlıdır.Altıüstü bir telefon konuşmasında nasıl bi ukalalık yapmış olabilirsin, ve üstüne erkek arkadaşın ''gönlünü alman gerek'' diyor.Saçmalık diz boyu.Senin başın çok ağırır bu arkanda durmayan adamla benden söylemesi.Sıfır mantık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…