Müstakbel kayinvalide ukala olduğumu düşünmüş

bi laf vardir kedinin bacagini ilk geceden ayiracaksin diye bastan cok samimi olur herseye he dersen oooooo yandin demektir alttan alma dobra ol ezdirme kendini

Şimdi o konu kapandı sizce konuyu açıp annen niye böyle dedi haksız. Onu gönlünü niye alcam mi diyim. Yoksa konusu açılırsa mi diyim

Ben Nasıl kayınvalde olacağım acaba annesinin tarifi benim oğlanlar
Tavırlarında bişey yoksa öyle gönül alma işine falan girme (bizim gelin girsin ama )

Ona ne desem şu an.
Annen çok önyargılı neden böyle dedi diye mi sorsam
Niye onlarin dediğini bana diyosun mu desem
Annesiyle de bence birdaha konuşmayın çok gerekli olmadıkça.
Doğrudan konuşmak istemiyorum demeyin ama canım ben asla ukala davrandığımı ve gönül alacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum o nedenle herhangi bir adım atmamı bekleme diyebilirsiniz.
Eğer bir adım atar ve sizin tabirinizle yalakalık içeren davranışlar sergilerseniz hep böyle davranmanızı beklerler.
Şimdiden tavrınız duruşunuz net olsun soğuk bi insansanız açıkça bunu söyleyin benim yapım bu diye.

Şimdi o konu kapandı sizce konuyu açıp annen niye böyle dedi haksız. Onu gönlünü niye alcam mi diyim. Yoksa konusu açılırsa mi diyim
Gönül almak için hiçbir adım atmayın ve konusunu da açmayın.Eğer sevgiliniz bahsini açarsa da söylersiniz gönül alınacak bir hareket yaptığımı düşünmüyorum aksine benim kalbim kırıldı diyin.Ki ben olsa kalbim kırılırdı şahsen ne oluyor yani şimiden ne bu önyargı? erkek arkadaşınız zaten sıkıntılı bi tip sizi ilerde çok ezdirecek belli.

Dünyada erkek kalmamış gibi niye 6 ay gibi uzun bir aradan sonra eski sevgilinle barıştın? Gariplik bende mi bilmiyorum ama ben ona takıldım.

Bu tip erkekler ve aileleri, özellikle anaları hepsi paşa torunu olup yeterli gılı gılı yapılmazsa içlerinden canazor çıkması yüksek ihtimal yaratıklardır, özenle el etek öpülmesinden hoşlanırlar.

Reactions: anu
Ayrıca bu erkekler evlendikten sonra vay sen benim canım bi tanecik anacığıma diye başlayan cümleleri çok severler, bunlara Anakuzusu da denebilir ki bi adet de cazgır görümce varmış. Sabahlar olmasın.

Reactions: anu
Ayrıca bu erkekler evlendikten sonra vay sen benim canım bi tanecik anacığıma diye başlayan cümleleri çok severler, bunlara Anakuzusu da denebilir ki bi adet de cazgır görümce varmış. Sabahlar olmasın.
Hem de 32 yaşında bekar bi gorumce

nisandir sozdur bunlar oncesinde helede telefonda mustakbel aileyle konusmalar falan bence hic gerek olmayan seyler,
sonra sana bir kulp bulup yapistirirlar sifati burda oldugu gibi.
sevgilinde seninki gibi agzinda bakla islanmayansa herseyi sana anlatir evlenmeden baslar kv gorumce derdi.
kimin niye gonlunu aliyorsun orayi anlamadim ama bir mustakbel gelin olarak onlarin senin gonlunu almasi lazim.
eskiden boylemiydi gelin kiz smartilirdi, simdi erkek aileleri sanki hint kumasi ogulalrinin kapidaki bekleyeynlerinden birisini seciyormus gibi davraniyor.
neyse neden ayrilip baristiginizda onemli tabi, halen daha tam barismis rosunlar cozulmus gibi dedilse iyice bir dusun bu isi derim.

sana niye bunları anlattı ki sevgilin? ne saçma.. bir de ne telafisi bekleniyor senden, bir kabalık yok bir şey yok..

mesela benim de kardeşimin eski sevgilisiyle ilgili çok içime sinmeyen durumlar vardı, bana danıştığında böyle böyle yaptı ne yapsam diye, benim uzun süreli ve sorunsuz bir ilişkim olduğundan hep bana danışırdı, çocuğu kötülemeden konuşurduk, ona yol yordam göstermeye çalışırdım, bak bu konuda tavrını koymalısın, şuna dikkat et falan dediğim olmuştur, ben de kendimce çok özellerine girmeden bir yanlış görüyorsam kardeşimde ya da çocukta ima etmişimdir.. ama bunlardan hiç birini kardeşim gidip sevgilisine söylememiştir, benim ablam zaten şu konuda senin bana haksızlık ettiğini düşünüyor dememiştir. ne saçma dese.. hiç yürür mü öyle bir ilişki, demez miydi çocuk, ablana ne, bizi neden ayırmaya mı çalışıyor, bizim özelimiz bu vs vs diye.. kıza eziyet etse bile böyle bir olayda bunu der bir erkek yüzde 90. işte erkekler böyle der de biz kadınlar diyemiyoruz bunu nedense.. benim kardeşim bu çocukla ayrıldı mesela anlaşamayınca, atlattı da artık, ama bugün barışsalar diyeceğim tek şey, "aman dikkat et aynı şeyleri yaşamayın" demek olur kardeşime, çünkü çok kötü ayrıldılar. ama benim istemediğimi bilse bile gidip ablam senle barışmamı istemiyor demez zaten sevgilisine. denmemeli zaten.

yani özetle sevgilin baya baya laf taşıyor.. ablasının yorumlarını sen neden biliyorsun?

hani annesine iyi kızdır demiş ya, orada bırakmalıydı, seni sevsinler diye uğraşmalıydı, ama sana çaktırmadan, belki sana anneme sıcak ol hiç çekinme falan demeliydi en fazla..

konu sana neden taşınıyor hiç anlamadım, doğru bulmadım, seni de soğutuyor o insanlardan. doğal da olamayacaksın bundan sonra. yarın öbür gün evlendiğinizde çok daha büyük sıkıntılar yaşanır böyle olursa..

işte evlenmeden önce anneyle ablayla falan görüşmemek gerekiyo. sevgilin seni savunmuş olsaydı bana kırılan evime gelmez derdin ablası tutuşurdu

Demin konustugumuzda da ne dese Beğenirsiniz. İstemeye geldiğimizde bakımlı ol süslen falan bizimkiler kolay beğenmez falan. Ben de dedjm beni beğenen beğenmemış mi zaten dedim. Orası öyle ama ben soyleyim dedi. Ben de dedim onlarla mi yatağa giricem. Almazlarsa almasinlar bu yüzden almicaklarsa çok da lazjm değil dedim hemen tutusmaya başladı. Yok öyle değil annem senj beğendi bilmem ne. Sınır ediyor ya. Bi de bugun ablası sormuş maharet durumu ne diye bu da iyi demiş allahtan orda savunmus

3 tane abladan sonra koptum ben.
Görümcelik mevkisi çok itici bi mevki. Ben de 2 tane var. Asla kardeşlerine kimseyi yakıştıramazlar.
Ben de allah kısmet ederse görümce olucam ama fikrim asla değişmeyecek.
GÖRÜMCE GÖRÜNMEZ DAĞLARIN ARDINA GİDESİCE.
Hiç yüz verme iyi olmaya çalışma seni sevseler de sevmeselerde oğulları dünyanın en kaliteli erkeği onlar için. Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Anneyi de dolduran onlar zaten.

Barışmakla hiç iyi yapmamışsın. Adama bak şimdiden daha sen bişey demeden gönlünü alman lazım diyor.

Sen buna savunma mı diyorsun. Ateşe koşuyorsun bir silkelen kendine gel. Çok saçma sapan davranan insanlar var karşında. Ve sevgilin de buna dahil. Bir ömür böyle şeylere hatta daha siddetlisine maruz kalacağın açık seçik ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…