- 25 Ocak 2015
- 15
- 41
- 18
- 44
Annesiyle de bence birdaha konuşmayın çok gerekli olmadıkça.Ona ne desem şu an.
Annen çok önyargılı neden böyle dedi diye mi sorsam
Niye onlarin dediğini bana diyosun mu desem
Gönül almak için hiçbir adım atmayın ve konusunu da açmayın.Eğer sevgiliniz bahsini açarsa da söylersiniz gönül alınacak bir hareket yaptığımı düşünmüyorum aksine benim kalbim kırıldı diyin.Ki ben olsa kalbim kırılırdı şahsen ne oluyor yani şimiden ne bu önyargı? erkek arkadaşınız zaten sıkıntılı bi tip sizi ilerde çok ezdirecek belli.Şimdi o konu kapandı sizce konuyu açıp annen niye böyle dedi haksız. Onu gönlünü niye alcam mi diyim. Yoksa konusu açılırsa mi diyim
Hem de 32 yaşında bekar bi gorumceAyrıca bu erkekler evlendikten sonra vay sen benim canım bi tanecik anacığıma diye başlayan cümleleri çok severler, bunlara Anakuzusu da denebilir ki bi adet de cazgır görümce varmış. Sabahlar olmasın.
Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
işte evlenmeden önce anneyle ablayla falan görüşmemek gerekiyo. sevgilin seni savunmuş olsaydı bana kırılan evime gelmez derdin ablası tutuşurduArkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm
Barışmakla hiç iyi yapmamışsın. Adama bak şimdiden daha sen bişey demeden gönlünü alman lazım diyor.Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
Sen buna savunma mı diyorsun. Ateşe koşuyorsun bir silkelen kendine gel. Çok saçma sapan davranan insanlar var karşında. Ve sevgilin de buna dahil. Bir ömür böyle şeylere hatta daha siddetlisine maruz kalacağın açık seçik ortadaDemin konustugumuzda da ne dese Beğenirsiniz. İstemeye geldiğimizde bakımlı ol süslen falan bizimkiler kolay beğenmez falan. Ben de dedjm beni beğenen beğenmemış mi zaten dedim. Orası öyle ama ben soyleyim dedi. Ben de dedim onlarla mi yatağa giricem. Almazlarsa almasinlar bu yüzden almicaklarsa çok da lazjm değil dedim hemen tutusmaya başladı. Yok öyle değil annem senj beğendi bilmem ne. Sınır ediyor ya. Bi de bugun ablası sormuş maharet durumu ne diye bu da iyi demiş allahtan orda savunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?