arkadaşım sakın kabul etme derim mesafe en güzeli,yakın oturmak helede altlı üstlü çok zor.benim k.validemde çok iyidir ama iyiyizde ayrıca fakat istekleri olunca geri çeviremiyorsun yüzyüze baktığın için.sürekli görüşmek gelmek gitmek ister...misafiri gelir seni çağırır
ne bileyim pat diye kapını çalar..çok zor kesinlikle kendi ailenede eşinin ailesine de eşit uzaklıkta bi yerden ev tutun..tecrübe konuşuyor ona göre
Evliligimde her zaman istedigim seyi once soyledim. Cok faydasini goruyorum. Bir kac kez acemiligim oldu bazen kirmiyayim diye kendimden odun verdim aninda incitildim.
Sana tavsiyem hic bir zaman gonul kirmiyayim diye kendinden odun verme canim. Yoksa kirilan sen oluorsun. Heleki yakin oturmak cok risk.
Soyle diyebilirsin esine haftada birgun annene gitme luksumuz, heyecanimiz olmayacak. Her zaman ayni yerde cok sikici.
sevgılımle askerden gelınce nısan ve sonrada dugun hazırlklarına baslıcaz sorun su kı annesı benı cok svor tabı bende onu ama ılerısı ıcın altlı ustlu otururuz gbı bısıler soeldı sevgılımde olabılr dıyo. ben ıkısınede olmaz karsıyım ben dıye sert cıktım ıkısıde bakarz bakarz dıyıp ertelıyorlar.. annesı cok ıyııı altlı ustlu oturulabıleck bı ınsan ama ben ozelıı seven ınsanım ben evlenınce neler yapacagımı neler yasayacagımı hayal edıyorum yanlız kalmayı bas basa kalmayı severm her dk gelsın gtsın evımde raahat duramaym falan bunlar benı bogar cok hemde.. ılerıde de tavrımı koyucam ama .( ya ıkna ederlerse bı sklde
evet cnm haklısın o zman bı gelsın tabıkı ıstemıyorum ya sevmedgmden degıl hayallerım oldugundan
sevgılımle askerden gelınce nısan ve sonrada dugun hazırlklarına baslıcaz sorun su kı annesı benı cok svor tabı bende onu ama ılerısı ıcın altlı ustlu otururuz gbı bısıler soeldı sevgılımde olabılr dıyo. ben ıkısınede olmaz karsıyım ben dıye sert cıktım ıkısıde bakarz bakarz dıyıp ertelıyorlar.. annesı cok ıyııı altlı ustlu oturulabıleck bı ınsan ama ben ozelıı seven ınsanım ben evlenınce neler yapacagımı neler yasayacagımı hayal edıyorum yanlız kalmayı bas basa kalmayı severm her dk gelsın gtsın evımde raahat duramaym falan bunlar benı bogar cok hemde.. ılerıde de tavrımı koyucam ama .( ya ıkna ederlerse bı sklde
Tamam, istemezsin anlariz da. Tavrimi koyarim, ikisine de sert ciktim ne demek yaa. Karsinda bu kadar iyi insanlar varken biraz tavirlarina dikkat et istersen. Isteklerini sert cikmadan da soyleyebilirsin herhalde. Hem daha saygi gorursun ve ciddiye alinirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?