mustakbel kayınvalıdem cok iyi biri ama ben kalabalıklıgı sevmem!

Ben duyduklarımdan ve burada okuduklarımdan bir özet geçmeye çalışayım:

Çat kapı gelmeler olur.Sabah-akşam farketmez.Uyuyor da olabilirsin,banyoda da...Kapıyı açmazsan olay olur.
Biryere giderken haber vermen ve dahası birlikte götürmen beklenir.
Üstteki şık,eşinle haftasonu gezmelerini de kapsıyor.
Işık kapalı görür,yoktunuz,nerdeydiniz,kimdeydiniz der.
Daha fenası,yedek anahtar edinir.
Bir bakarsın 3 öğün tüm yemekler birlikte yeniyor.Ne gerek var ayrı sofra açmaya vs...
Yazarken bile daraldım:)

SERT CIKTIM derken kalkıp ıkı tokat sallayıp olmz demedım cnm hayr kesınlıkle taahammuulum yok sızı sevıyorum ama buna cok karsıyım dedım cnm

çok güldüm cevabına
mantıklı davranıyorsun ne kadar iyi olurlarsa olsunlar muhakkak sorun çıkar

Bence de en başta kabul etmeyin ne kadar mesafe koysanızda ev ev üstüne olmuyor. Altlı üstlü oturmak aynı evde oturmakla eş değer gibi oluyor.

bak canım şimdi tecrübe konuşuyor.ben evleneli 8,5 yıl oldu ve bu sürenin hepsini eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturarak geçirdim.
halada oturmaya devam.diğer arkadaşlar kadar olumsuz değilim.huzur için bazı fedakarlıklar gerekiyor.
ama bu kendini onlara ada demek değil tabiki.
mesafeyi koruyabildiğin zaman sorun olmuyor.ancak burda senden çok eşine görev düşecek.
o seni ve ailesini ayrı ayrı kefelere koymayı bilmeli.
bunu başaracağından şüphen varsa o zaman uzakta oturma konusunda ısrarcı olabilirsin.
zira kriz yönetmeyi bilmeyen bir eş felekete sebep olabilir.

doğru düşünüyorsun canım altlı üstlüyü bırak yakın bile oturma mesafe her anlamda iyidir

canım kabul etme ben kayınvalıdemle altlı ustu oturuyorum der dakka alt kata ınme zorunlulugu olacak ben evlendıgımın ılk haftası ben balayındayken alt kata dasındı sorana benım ıstedıgımı soylemıs dusun normalde aynı bahcede oturacaktık ama evler ayrı olacaktı dusun sakın kabul etme alt katıma tasını ve yeme ıcme bır oldu dusun alt kata bır gun ınmeyım dırek lafını edıyo dusun

O kadar haklısın ki! Aynı şeyi ben de yaşayacağım sanırım..Her ne kadar iyi insanlar olsada bilemiyorum :/ Hakkımızda hayırlısı..

Kisiye göre değişir bence eğer iyi anlayışlı candan biriyse avantaj bile olur
Kaynanaların hepsi cadaloz çat kapı gelip huzursuzluk çıkaracak diye bı kural yok
Çoğunluk sıkıntı yasamış olabilir ama genellememek lazım...

ben tam 13 yıldır kayın valıdemle yasıyorum benımkıde çok ıyı ama ınsan yalnız kalmak ıstıyor ben çok pişmanım ılk gunden tavrımı koymadım eşim buduruma alıştı omurumce beraber yasasak umurunda deyil alıstı erkek milleti sabah cıkar aksam gelır derdı cefayı sen cekersın sakın kabul etme

Ciddi misin arkadasim. Helal olsun sana. Zoru basarmissin. Peki elinde olsa yarin tasinir misin yoksa alistin mi

aynı şey benim başıma geldi erkek arkadaşım ilerde annem de bizimle yaşayacak ben bırakamam onu dedi

ben de sen şimdiden benim fikrimi bile sormadan etmeden bana bu tür emrivakiler yapıyorsan ilerde neler yaşayacam allah bilir dedim

ayrıldım..pişman değilim..iyiki yapmışımm

paralel evren kanitlanmami; bir teori ama ben bole metafizik konulara bayagi bir merakliyim nisanlim paralel evrenle ilgili bir cok tez' icin bir cok teori olusturdu gelistirdi bana mantikli gelior var ve insan oglu hala algilayamadi belkide bir 1000 yil sonra tamamen tanimlanacak belkide normal dejavu gibi anlam yukleyip tartisabilecegiz makul geliyor bana surekli arastiyorum kizlarr bu konuyla ilgili cook guzel diziler var izlemenizi tavsiye ederim ilk ornegim doctor who siddetle izlemenizi tavsiye ederim

tanrimmm hangi sayfaya atmisimm cok ozur dilerimmm yah

kayınvalıden melek gıbı olabılır ama
ılla bır kanadı da carpar canım .
kesınlıkle yakın oturmayın .
mesafe her zaman ıyıdır .

en iyisini yapmışsın baştan rengini belli etmekle arkadaşım.çünkü ileride ev ev üstüne olacak.sen eşinle evinde keyif yapmak isteyeceksin çat kapı hadi bize gelin bilmemkimler geldi sizde gelin..akşam küçük bi tartışma olacak ertesi gün kaynanan sorucak sesiniz taa yukarı geliyodu yine niye kavga ettiniz?annenler size gelicek kayınvalidede evden çıkmıycak annenle iki laf konuşamıyacaksın..kahvaltısı,yemeği,temizliği herşey ortak olucak,hatta o kadar ortak olucakki yarın bi gün sıkıldığında araya mesafe koyarken sen utanıp sıkılıcaksın kötü olmamak için yapamıyacaksın..nerdenmi biliyorum,üst katımda 9-10 aylık çift var hemen onun üst katındada kayınvalidesi ve kaynı

bence de HAYIR kabul etme! sakin da ikna olma...kaynanan iyi biri olabilir ama hic gerek yok...bak böyle oturanlar hep sikayetci, rahatsiz...her gün beraber olacaksiniz, yalniz kalamicaksin, belki bi yere yalniz cikamicaksin, belki hep herseyi danisacaksin, belki esin hep annesinin istedigi gibi hareket edecek, belki müsait olmadiginiz vakte bile anlayis göstermeyecekler, belki kendinize vakit ayiramicaksiniz, belki her misafir geldiginde sen de orda olman gerekecek, belki uyuyup uyandigin vakte karisacak, temizlik, yemek ,alisveris hep paylasilacak, beraber yapilcak, alip sattigina karisacaklar belki...tartismalar cikcak belki, sesleriniz duyulacak belki...erkekler evlilikten sonra cok degisebiliyor, kaynanalar da öyle...

erkekler icin hava hos tabi...hem kadinim hem ailem...bi de kaynana da oglunun evlilikten sonra yaninda olmasina alistigi zaman, sen sonradan pisman da olsan, tasiniriz da desen, ordan uzaga zor tasinirsiniz...

Kendi evleri olsa,hadi bir nebze.bir müddet katlanırsın.
ama ordada kira vericekmişsiniz,ne anlamı var o kadar yakın olmanın.
sevgiline güzel dille duygularını ifade ederk söylersen bence anlar tabi anlayışlı biriyse

O çok iyi gördüğün melek gibi kayın valide istediği yapılmayınca kanatlarını yere fırlatıp sopasına binebilir...
Kimseyi, iç içe yaşamadan tanıyamazsın.
Asla ve asla kabul etme...

aaahhh ah..
annesi çok iyi bir insan!
o kadar iyi olsa altlı üstlü otualım diye ortaya çıkmazdı.
hele sen istemiyorum dedikten sonra,
iyi niyetli insan tamam siz bilirsiniz der.
hiç olmadı ben ayrı oturmak istemiyorum falan gibi gerçek niyetini açıkça söyleseydi.
katakulli yapıp oldubittiye getirecek.
hiç sevmem ve güvenmem şimdi hııı deyip sonra bildiğimi okurum diyen tipleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…