Umarım dediğini yaparsın çünkü ben yapamamıştım çünkü şansma kayınpederim vefat etmişti.ve kaynanamı tek bırakmaya oğlunun gönlü razı olmamıştı.. Çok sıkıntılı dönem geçirdim.. Konularıma göz atmanı tavsiye ederim. Bende nişanlıyken kaynanamı severdim ve sana şunu söyliyimki genelde herkes sever.. Olaylar evlenince patlak verir çünkü beklenti fazladır gelinsindir... Kaynanam aynı yemek içmek olsun istedi kabul etmedim. Beni sevmediğini biliyorum çünkü ona göre ben oğlunu ondan aldım. Eşini kaybetti diye başta herşeyi alttan aldım ama olmadı sustukça daha çok konuştu sonuç aramızda saygı kalmadı.. Şimdi iyiyiz ama eminim birbirimize bakarken tartışmaları ne o nede ben unutmuyorum.. Şuan hamileyim ve iki sokak ilerde eşim ev aldı zar zor geçtim ona kavga gürültü ama şimdi kapımı kapatıyorum oh ne rahat çat pat gelen kaynanam görümcemin cocukları yok haftada birkere kaynanama gidiyorum gorumceler toplanıyor akşam olunca evime.. Benim yan yana otururken tek avantajım gorumcelerımın yakın olmasıydı yoksa kaynanam hep bende olurdu.. Cunku tek evde durmuyor. Evliliğimi ilk bir senesini silmek isterdim ben sen inşallah ilerde böyle düşünmezsin