Merhaba kızlar ben haftaya nişanlanıcam şu an sözlüyüz de:)
kayınvalidemler geliyor bu akşam
Bi tatlı yapmak istiyorum ama çok ağır değil, böyle muhallebi tarzında bir tatlı yapmak istiyorum.muhallebi demeyin yaptım daha önceden
Sizce ne yapabilirim kızlar
prenses tatlısı yap canım.
irmikle yapılıyor eminim biliyorsundur.irmiği muhallebi kıvamında yapıyosun ve aralarına bisküviler diziyorsun hem hafif hem çok güsel oluyor hem de soğuk soğuk yerseniz içiniz ferahlar
Kulübeme Hoşgeldiniz...: İRMİKLİ PRENSES TATLISI burdan bakabilirsin,şimdi senin için buldum netten ama burda 2 ölçü yapılmış sen tek ölçü yapabilirsin.
bu arada üstüne kakao serpmiş ama bence kakao serpince tiramisuyu andırıyor,sen ceviz ya da fındık serpebilirsin canım
Kulübeme Hoşgeldiniz...: İRMİKLİ PRENSES TATLISI burdan bakabilirsin,şimdi senin için buldum netten ama burda 2 ölçü yapılmış sen tek ölçü yapabilirsin.
bu arada üstüne kakao serpmiş ama bence kakao serpince tiramisuyu andırıyor,sen ceviz ya da fındık serpebilirsin canım
canımcım sana bikaç sorum olacak, ilki burada 2 ölçü yapmış ve bir borcama koymuş, bende dikdörtgen bir borcama dökücem tatlıyı sence ben de mi 2 ölçü yapsam? bu biiir:)))
ikincisi de linkteki tarifin altında yorumlarda bi bayan en alta tarçınlı elma dilimleri dizdim demiş sence ben en alta elma dizsem sonra yarısını döküp araya bisküvi koysam sonra kalanı döküp en üste fındık fıstık sepsem????? sence nasıl olur canım? :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86: