Müstakbel kayınvalideyle ilk zıtlaşma

Russel

Onunla ∞
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
149
0
26
İstanbul
Daha önceki konumu okuyanlar bilir bi senelik ilişkim var kıskançlıkları yüzünden sorunlarımız vardı onu paylaşmıştım sizlerle yardımlarınızı eksik etmediniz gittim konuştum dediğiniz gibi geri adım atmadım çok kendine güvenli konuşunca sana yaşananların hatrına son bi şans veriyorum dedim gerçekten de kıskançlığı falan düzeldi bi nebze kendini düzeltmeye çalışıyo bu çabasını görüyorum.
Bu aramız bozuk olduğu zamanlar annesi beni aradı sevgilim evde çok üzgünmüş asabiymiş benimle ilgili bişey mi diye sorup öğrenmek yardımcı olmak istemiş. Bende üstü kapalı bi şekilde anlattım konuştuk güzel güzel hatta kendi eşinden bahsetti tam kadın kadına bi sohbetti yani. Telefonu kapatırken bana bu konuşmanın aramızda kalması gerektiğini söyledi yoksa oğlum kızar bana niye aradın ettin bunun için der biliyosun dedi tamam dedm bende.
Dün sevgilimle konuşuyoduk sen annemle hiç konuştun mu dedi bende hayır dedim e annem konuştuk diyo dedi ben de kaldım öyle ne diceğimi bilemedim. Evet konuştuk falan dedim neden gizliyosun yalan söylüyosun ki ne var bunda saklanıcak dedi ben de annen öyle istedi dedim.
Ama annesi tüm konuşmamızı samimiyetle söylediğim herşeyi anlatmış sözde konuştuğumuz bile aramızda kalıcaktı, bu sefer ben sanki gizlemişim de annesi dürüstçe söylemiş gibi oldu sanki gizlemek isteyen benmişim gibi oldu sevgilimin gözünde.
Halbuki üstüne basa basa söylemeyelim diyen oydu.
O kadar sinir oldum ki anlatamam.
Haksız mıyım kızlar :S

Şimdi şöyle bir şey var siz iyi niyetle anlatmışsınız da sonuçta sevgilinizin annesi bu. Keşke hiç anlatmasaydınız gelecekte bile hep karşınıza çıkar. Bende sevgilimle ara verdiğimizde kuzeni aramıştı ne var ne yok anlatmıştım ohoo bütün aile duymuş yaşananları:44: :27: Size de tecrübe olsun böyle konuları sevgilinizin hiç bir aile üyesi ile paylaşmayın, siz üzülürsünüz.

Son düzenleme:
Şimdi şöyle bir şey var siz iyi niyetle anlatmışsınız da sonuçta sevgilinizin annesi bu. Keşke hiç anlatmasaydınız gelecekte bile hep karşınıza çıkar. Bende sevgilimle ara verdiğimizde kuzeni aramıştı ne var ne yok anlatmıştım ohoo bütün aile duymuş yaşananları:44: :27: Size de tecrübe olsun böyle konuları sevgilinizin hiç bir aile üyesi ile paylaşmayın, siz üzülürsünüz.

Haklısınız ama kötü bişey de demedim ki üstü kapalı anlattım üzdü beni falan dedim o gitmiş senin çok kahrını çekiyomuş diye söylemiş yani benim dediğim her şeye biraz da kendinden katıp anlatmış anlatsın sorun değil tabiki ama o zaman bana neden ilk başta söyleme sakın falan dedi. Hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ben :S Koskoca kadının bunu düşünmesi gerekirdi

Son düzenleme:
Kayınvalideye yansıtılmasa ikiniz arasında halledilse her şey daha güzel olur böyle şeyler sonradan yüzgöz eder insanı, şahsen ben iki kişi arasına anne baba da olsa 3.kişiler girmemeli diye düşünüyorum ilerde sorun olabilir çünkü

İlginç geldi banada.. Benim başıma gelse bende sinir olur anlam veremezdim, ama empati kuruyorumda nolur nolmaz araya mesafemi koyardım bu olaydan dolayı..
Benim eski sevgilimin anneside mesela kavga ettiğimizi öğrenirse sevgilimden, ona kızardı "git kızın gönlünü al" diye.. Tanışırdık annesiyle ve kim haklı kim haksız dinlemeden bunu derdi.. Bunda kötü niyet aranmaz mesela.. Ama senin kv adayıda kızı çok üzüyormuşsun vs diyerek kendince iyi birşey yaptığını mı sanmış anlayamadım ben..

çok tehlikeli bir kayınvalideye sahipsiniz.

Kesinlikle :S Küçük ama mide bulandırıcı bi şeydi benim için bu

Kayınvalideye yansıtılmasa ikiniz arasında halledilse her şey daha güzel olur böyle şeyler sonradan yüzgöz eder insanı, şahsen ben iki kişi arasına anne baba da olsa 3.kişiler girmemeli diye düşünüyorum ilerde sorun olabilir çünkü

Ben de öyle düşünüyorum ilişki iki kişinin arasında bizim yaşadığımızı bizden başka kimse tam olarak bilemez ama ben iyi niyetine güvenerek konuştum dertleştim hatta annesinin arayıp ilgilenmesi de hoşuma gitmişti nerden biliyim böyle ters köşe olucağımı.. Bana da iyi bi ders oldu ama

İlginç geldi banada.. Benim başıma gelse bende sinir olur anlam veremezdim, ama empati kuruyorumda nolur nolmaz araya mesafemi koyardım bu olaydan dolayı..
Benim eski sevgilimin anneside mesela kavga ettiğimizi öğrenirse sevgilimden, ona kızardı "git kızın gönlünü al" diye.. Tanışırdık annesiyle ve kim haklı kim haksız dinlemeden bunu derdi.. Bunda kötü niyet aranmaz mesela.. Ama senin kv adayıda kızı çok üzüyormuşsun vs diyerek kendince iyi birşey yaptığını mı sanmış anlayamadım ben..

Mesafe koyucam tabiki güvenimi zedeledi sonuçta.. Evet ben de anlayamadım biz konuştuk geçen gün demiş başlamış anlatmaya, hey allahım.

Back
X