- Konu Sahibi aycaaaaaaa
arkadaşlar müstakil evmi size daha cazip gelıo yoksa bi apartman yada buyuk bi site dairesimi??
yerimseniben
yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müstalik ev,ama temizliği,bakımı çok zor.En güzel yanı kedi,köpek besleyebilmek.opuyorumnanaktan
bende müstakil evde oturmak isterdim bahçede de sibirya kurdu olsun isterdim.
ayçaa sen nerdensin canım ?
kucuklugumden berı hep bı mustakıl ev merakım vardı.. zemuszemus buyudukce bu merak ıstege donustu.. :gitme: Rabbım nasıp etsın ınsallah soyle 2 -3 kat ıcınden merdıvenlı onun de kocaman bı bahcesı olsun..ozaman ıstedıgım kopeklerımı kedılerımı tavsanları besleyebıleyım.. :çok üzgünüm:
bzim ev müstakil hatta bahçesinde bide sibirya kurdu var ama eziyet o merdivenler. hem ev ahali kopuk oluyo. hepimiz bi kattayız. o yüzden kesinlikle dairede oturmak istiyorum ben. müstakil evin tozu pisliği börtüsü böceği dert.
Ben her türlü müstakil evi severimm.
şuan dairede oturuyoruz. 6 yaşında bir rottumuz var o o kadar çok sıkılıyor ki daire de..
müstakil evimiz olsa hiç değilse kuzucum biraz bahçede takılırdı. apartman hayatı çok sıkıcı çok ses çıkarıyolar.
müstakil ev istiyoruz inşallahh olucak:)
müstakil evimin olmasını çok istiyorum şöyle bahçeli falan inşallah olurrrrrrrrr
müstakil ev tabii. konu komşu ,derdi,gürültüsüde yok...
müstakil istiyorum müstakiiil.. bıktım artık üst katımdaki görgüsüz yaratıklardan:umursamaz:
normalde daire yaşantısını seviyorum.
sadece köpek beslemek için müstakili tercih ederdim.
Tabii ki mustakil ohh takil kafana gore, bahceli evin, havuzun filan mis misszemuszemus