face den hareket dökümüne nasıl bakıyorsunuz?
canım valla bir ilişkide dürüstlük cok önemli acıkca sor bence.anladıgım kadarıyla senınde içine dert olmus sor ve rahatla. aldıgın cevabıda yaz mutlaka
Sence neden olabilir?
Belli ki senden gizlediği bir şeyler var ve senin yanında o nedenle girmiyor.
Tepki verip vermeyeceğini sorduğuna göre de ,
sanırım ne yaptığını öğrensen de tepki vermeyeceksin...
Demek istediğimi yanlış anlamışsınız. Yani ne demeyelim direk böyle böyle girmişin gördüm neden girdin diyeyim yoksa mesela hadi gel okey oynayalım şu odaya girelim deyip ne diyeceğini mi bekleyeyim ?
Profile girip hareketler dökümüne basıyosunuz. Sol köşeden daha fazlaya basıyosunuz '' Ara '' kısmına basıp görebiliyosunuz herşeyi.
Telefondanda bakilabiliyomu??
Al yanına aç hareketler sayfasını göster,
sonra o odaları tıkla nedir bunlar de
herkesin bir özeli vardır arkadaşım; bu sevgilin olsada böyledir cok kurcalama herseyini.surekli denetim altinda tutmak sıkıyor erkekleri ben bunu ogrendim.sana ve diger insanlara yaklasiminda terbiyeliyse; sana guven veren biriyse bunu gormezden gelebilirsin..melek degil icinde nefis tasiyan bir insan o da nihayetinde. ama egerki saplantili bir bicimde bu yondeyse egilimi varsa asiri derecede ise bilmiyorum..sanirim psikolojik olarak tedaviye ihtiyaci vardir.engellemeye calis o odaya girmesini ona hissettirmeden ama
Canım hareketler dokumunde bende baktım okey oynuyor arada ama hangı masaya girdiğini nerden anlıcam ??
Bu arada bence bunu yan yanayken telefonundan ac direk göster anlarsın zaten yanındaysen bence dırek sor yan yanayken canım..
XXXX şu odada okey oynadı yazıyo bende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?