Şu an görüşmek istemiyorsundur tahmin edebiliyorum ama bunu yüzüne vurmak için buluşman gerek. Yanındayken açıp göster iğrençliklerini. :120:
Sonrası sana kalmış.
Ben olsam hiç üstünde durmazdım.
Sen yapma deyince yapmayacağını mı sanıyorsun?
Ki onun özel alanına girmek hiç doğru değil.
Seninle ilişkisini etkileyecek boyuta gelirse de bitirirsin sadece.
Çünkü seni başka bir şeye tercih eden biriyle zaten yürümez.
Ama bu kurcalama işleri çok çirkin.
Bana sevgilim böyle bir şey yapsa çok fena olurdu.
Güvenim kalmazdı, soğurdum.
Hakkın yok ki bu kadar denetlemeye.
Çoook sıkıcı, rahat ol biraz.
Aradım az önce nerdesin dedim dışardaymış ve gülüyodu birisine ne zaman gidiceksin eve dedim birazdan dedi tamam dedim kapadım hiç böyle değildi son zamanlarda çok değişti
hadi ya. sen sakince sor yınede kuruntularını bır kenara bırakıp. bakalım ne dıycek.aldıgın cevap senı tatmın etmezse arkana bakmadan kac bence. cunku bende bunda mantıklı bır acıklama goremıyorumm. sıkma canını utanması gereken dert etmesı gereken o
Canım hareketler dokumunde bende baktım okey oynuyor arada ama hangı masaya girdiğini nerden anlıcam ??
Bu arada bence bunu yan yanayken telefonundan ac direk göster anlarsın zaten yanındaysen bence dırek sor yan yanayken canım..
chrome kullanıyosa git sağda üç çizgi var üst sağda.orda geçmiş var herşeyini görürsün.hangi masa orda görünür.
firefoxda da var.
ama geçmiş kurcalamakla hareketler dökümü kurcalamakla olmaz.zaten erkekleri kurcalaya kurcalaya biraz da biz yapıyoruz tatlı geliyo yasaklar da.bi de havaya girip popoları kalkıyo.kaçan kovalanır.
cool olmak lazım.
ne endişeleniyon ki.
naparsa yapsın.
chrome kullanıyosa git sağda üç çizgi var üst sağda.orda geçmiş var herşeyini görürsün.hangi masa orda görünür.
firefoxda da var.
ama geçmiş kurcalamakla hareketler dökümü kurcalamakla olmaz.zaten erkekleri kurcalaya kurcalaya biraz da biz yapıyoruz tatlı geliyo yasaklar da.bi de havaya girip popoları kalkıyo.kaçan kovalanır.
cool olmak lazım.
ne endişeleniyon ki.
naparsa yapsın.
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.Sevgilimin facesinde hareketler dökümünden nelere baktığına bakıyodum. Sonra dikkat ettimki sürekli okey oynuyor ve okeyde hep belli bir odaya giriyor ama beraber oynarken hiç o odaya girmek istemiyor.
Bende az önce gireyim şu odaya bi dedim ve meğersem o oda müstehcen ssadece +18 muhabbetlerin yapıldığı bi odaymış.Hatta bazılarının resimlerinde dilim varmıyor ama +18 resimler bulunuyor.
Sizce neden böyle bi odada oynuyor sürekli ve sizce ne tepki vermeliyim ?