Size başlığa mı yorum yapın dedik hosuna gitmiyosa yazma yetişkin yükü yüklemek ne kendisini görsen zaten yetişkinden daha büyük laflar ediyo kalkmışsın kendi kendne sinirleniyosun sanki 1 yaşında . 12 yaşında 12 12 evimi karıştırıp ben surat asınca büyük büyük laflar söylemeyi biliyo sanki bizi dövecek gibi. Anasına babasına bağırmayı biliyo , eşimle kavga ettigimde ' bunlar evliliği oyuncak sanıyo' demeyi de biliyo her türlü sinsiliğide biliyo kaynım diyince mi yük yüklemiş oluyoruz ufff neyse size göre çocuk içi beni dışı siziLütfen silin şu saçma başlığı. Gercekten sinirlerimi bozdu bu.
Kaynım nedir be??? Çocuk yahu, çocuk o.
Bir benzer konu daha vardı burada "7 yaşındaki görümcem diye" cocuktan sacma bir sekilde sikayet ediyordu. onada aynı sekilde sinir olmuştum.
Yanlış anlaşılmasın benim kızdığım nokta konu icerigi değil, cocuklara bu sekilde hitab edilmesine kızıyorum ben. Cocuk bir yanlış yapıyorsa alır karşına konuşursun ama boyle cocuğa yetişkin yükleri yüklemekte neyin nesi? Belliki ortada bir cekememezlik var.
Çoluk cocuğa kaynım görümcem vs demek nedir Allah askına ?
Aynennn öyle anlamadığımı felan sanıyor..12 yaş 7.sınıf öğrencisi oluyor hanımlar, öyle ufacık minicik deyip yaptıkları görmezden gelinecek bir yaşta değil. Başkasının evinin karıştırılmayacağını biliyor olması gerekirdi, kaldı ki bence zaten biliyor ama siz ses etmedikçe sizi bir şey anlamayan saf yerine koyup devam ediyor. Dimdirekt söyleyin, evinizi karıştırmasından hoşlanmadığınızı.
Bence artık kızmanın vakti gelmiş canım çok yüz almış o cocuk bence susuyorsun diye taviz alıyor o keki öyle gördüğün an bu. Ne hal diye tavrını koyman lazımdı bak birdaha yapabiliyormu bu ne terbiyesizlik koca çocuk ya ben kendimi senin yerine koydum öyle görseydim rezil ederdim annesine bak bak çocuğuna bak ne güzel terbiye vermişsin derdim...Aynennn öyle anlamadığımı felan sanıyor..
Bakın yarın annemler abimler gelecek. 1 Tepsi kek yaptım ayıptır söylemesi üstü krem şantili. yarıya kadarın üstünün krem şantisini yemiş,keki de fare gibi kırıntılamış ne diyeyim şimdi. İstese dilimler verirdim . Düzgün bi kek kalmamış ortada yarın 10 kişi gelicek. Tepsiden tepsiden yendiğini gördünüz mü hiç ? Bişey desem annesiyle kötü olucam esirgiyomuş gibi olucam. Çünkü laftan anlamaz insanlar. Gene sinir olduğumla kalıyorum... birde bunu nasıl yapıyo biliyomusunuz? Görümcemlerle birlikte çıkmış gibi yapıp,aslında çıkmayarak. Sessiz sessiz sanki hırsız gibi . Benden de hiç bi şekilde çekinmez inanın ki. bilerek yapıyor gizli saklı hosuna gidiyor anladm artık...
niye sürekli kaynın senin evinde açma kapıyı bazenAynennn öyle anlamadığımı felan sanıyor..
Bakın yarın annemler abimler gelecek. 1 Tepsi kek yaptım ayıptır söylemesi üstü krem şantili. yarıya kadarın üstünün krem şantisini yemiş,keki de fare gibi kırıntılamış ne diyeyim şimdi. İstese dilimler verirdim . Düzgün bi kek kalmamış ortada yarın 10 kişi gelicek. Tepsiden tepsiden yendiğini gördünüz mü hiç ? Bişey desem annesiyle kötü olucam esirgiyomuş gibi olucam. Çünkü laftan anlamaz insanlar. Gene sinir olduğumla kalıyorum... birde bunu nasıl yapıyo biliyomusunuz? Görümcemlerle birlikte çıkmış gibi yapıp,aslında çıkmayarak. Sessiz sessiz sanki hırsız gibi . Benden de hiç bi şekilde çekinmez inanın ki. bilerek yapıyor gizli saklı hosuna gidiyor anladm artık...
burada çocuğu savunanlar misafire hazırladıkları keki o halde görse ne yapardı acabaBence artık kızmanın vakti gelmiş canım çok yüz almış o cocuk bence susuyorsun diye taviz alıyor o keki öyle gördüğün an bu. Ne hal diye tavrını koyman lazımdı bak birdaha yapabiliyormu bu ne terbiyesizlik koca çocuk ya ben kendimi senin yerine koydum öyle görseydim rezil ederdim annesine bak bak çocuğuna bak ne güzel terbiye vermişsin derdim...
Hani siz bu çocuğu seviyordunuz. Sevginiz bu mu ,çocuğun ne sinsiliği bırakmısınız, ne hayinligini .Size başlığa mı yorum yapın dedik hosuna gitmiyosa yazma yetişkin yükü yüklemek ne kendisini görsen zaten yetişkinden daha büyük laflar ediyo kalkmışsın kendi kendne sinirleniyosun sanki 1 yaşında . 12 yaşında 12 12 evimi karıştırıp ben surat asınca büyük büyük laflar söylemeyi biliyo sanki bizi dövecek gibi. Anasına babasına bağırmayı biliyo , eşimle kavga ettigimde ' bunlar evliliği oyuncak sanıyo' demeyi de biliyo her türlü sinsiliğide biliyo kaynım diyince mi yük yüklemiş oluyoruz ufff neyse size göre çocuk içi beni dışı sizi
yani ne yaptığını yüzüne söylerdimniye sürekli kaynın senin evinde açma kapıyı bazen
ben olsam yüzüne vururdum
Bence artık kızmanın vakti gelmiş canım çok yüz almış o cocuk bence susuyorsun diye taviz alıyor o keki öyle gördüğün an bu. Ne hal diye tavrını koyman lazımdı bak birdaha yapabiliyormu bu ne terbiyesizlik koca çocuk ya ben kendimi senin yerine koydum öyle görseydim rezil ederdim annesine bak bak çocuğuna bak ne güzel terbiye vermişsin derdim...
Birde gizli gizli yapıyo ya nası sinirim bozuldu hırsız gibi aynı. Arsız çocuk bundan sonra o mutfaktayken peşinden ayrılmıycam küserse küssün gelmesin bidaha. Halden tavırdan hemen alınır bundan sonra elimden geleni yapıcam sabrımı taşırdı ! Direk bişey desek anasıyla uğraşılmıyo kiburada çocuğu savunanlar misafire hazırladıkları keki o halde görse ne yapardı acaba
Bugün misafirime yaptığım pastayı mafetmiş ! ! Sabrım taştı artık ! Babamın oğlumu ben bu çocuğa sabretmek zorundaıym sizde bol keseden atın atın, aynısını senin eşinin ailesi yapsa evden kovarsın belki be ! Zaten zorla duruyorum bana kalsa aç kalmak bile bundan daha iyi. Sizin misafirinize yaptığınız pastayı gelip üstünün krem santisini yeyip altındaki keki paramparça etseler ne diyceksiniz aaa tabi o Daha COCUKKKK canım nolcak sanki. Zıkkım yesin misafirler. O çocuk nede olsa canı cekmiş bi dilim almak yerine pastayı mafetmiş bişey olmaz dersiniz. He buarada kv bizim burda olmamızla keyf sürüyo zaten . Aklı cıkıyo oglu gider diye. Aman SİZİN GİBİ insanlar basına gelmeyince anlamaz. Buarada BİZİM GİBİ olsalar da keşke kimsenin evini barkını izinsiz didiklemeseler.Hani siz bu çocuğu seviyordunuz. Sevginiz bu mu ,çocuğun ne sinsiliği bırakmısınız, ne hayinligini .
Madem bu kadar şikatyetşisiniz kayinvalidenin evinde oturmayın. Çalışın gidin ev alın yada kiraya çıkın siz de kurtulun insanlar da kurtulsun.Oturduğunuz yeri kiraya versinler keyfini sürsünler.
Sizin gibi insanlara böyle yapmak lazim
bir de insan kolay mı yapıyor bir keki böreği pastayıBirde gizli gizli yapıyo ya nası sinirim bozuldu hırsız gibi aynı. Arsız çocuk bundan sonra o mutfaktayken peşinden ayrılmıycam küserse küssün gelmesin bidaha. Halden tavırdan hemen alınır bundan sonra elimden geleni yapıcam sabrımı taşırdı ! Direk bişey desek anasıyla uğraşılmıyo kihepsi ayrı dert
Aynen ya en nefret ettiğim şey . Ekmeğide öyle yiyo günah yahu . Bebeğim var bide son ana bırakmayım diye dun gece uyumadım uğraştım. Ama ben ona yapacaımı biliyorum direk söylersem suçlu olurum alttan alttan yapıcam . Mutfğa girer girmez bende giricem peşinden dikdik bakıcam bugün aşırı sinirlendim aşırıbir de anlamadığım ço
bir de insan kolay mı yapıyor bir keki böreği pastayı
herkes demiş boğazdan kısıyorsun benim evime bekar halimle arkadaşlarım geliyor 120 lirayla marketten çıkıyorum
helali hoş olsun misafirin önüne koyulur ama dakika başı bu nedir
aldın bir dilim kek oturdun yedin pastayı tırtık tırtık etmenin anlamı ne
12 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz sadece 12 yaşında ikram da bulunmuyor musunuz? Belki siz gelince teklif etseniz öyle bir şey yapmaz. Ve çocuklar o yaslarda öyle olabilirler. Tanıdığımızin o yaşlarda çocuğu vardı ve evde yemek yese bile bir yere gidince acıktım diyordu.Arkadaşlar basit bi konu olabilir ama sormak istedim. 12 yaşında kaynım var her fırsatta mutfagmı karıştırıyor. Fırsat kolluyor karıştırmak için. Altlı üstlüyüz. Yukardan aşagı iniyo (sözde kızımı sevmeye)ben bi su içiyim diyip mutfagı karıştırmaya başlıyo. yiyecek bişeyler arıyo. Sucuk salam tatlı ne bulursa. Sormadan da alıyor. Geçen kek yapmıştım üstünü bezle örttüm buzdolabının üstüne koydum . Ne olduğnu bilmediği halde Baktım uzanmaya calısıyo beni görünce " uff bardaklar nerde" diyo kendi kendne. ( bardaklar 2 senedir aynı yerde.) Son 1 dilim kalmıştı oda kurumuş taş gibi. Dün Onu bile almış düşününBen yukarı cıkacaksam evde benim çıkmamı bekliyo öyle. ben tam çıkarken ' ben su içiyim de geliyim 'diyo , yukarda su yok mu çocuk? Biara görümcemin ufak kızı varken aynı şeyi yaptı, kız bende susadım dedi ona sen yukarda içersin dedi. Hep aynı mesele . Dün yukardan indim kızımın yürüteçini o getirdi ' ben su içiyim bi'diyo tek tek dolapları açıyor.
Sinir oluyorum artık ya.
Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız ne düşünürsünüz hanımlar ? Çocuk canı çekmiştir diyip geçmeli miyim? Yoksa bidaha yakaladığımda noldu bişeymi bulamadın ' vs diye sorsam mı?
Not: ben onların evinde hiçbişeye dokunmam . Dokunursamda sorar kv ne oldu diye. Beni rahatsız eden yemesi değil sürekli gıcıklığım için yaparmış gibi karıştırması.
Çok açıkladım veriyorum yiyor çıkmadan önce gene mutfağı didikliyor . .12 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz sadece 12 yaşında ikram da bulunmuyor musunuz? Belki siz gelince teklif etseniz öyle bir şey yapmaz. Ve çocuklar o yaslarda öyle olabilirler. Tanıdığımızin o yaşlarda çocuğu vardı ve evde yemek yese bile bir yere gidince acıktım diyordu.
Karşınızdakinin çocuk olduğunu unutmayin
ben gittiğim yerde bile dikkat ediyorum bu pasta bana büyük hepsini bitiremem ikiye bölelim falan diyorum (z)Aynen ya en nefret ettiğim şey . Ekmeğide öyle yiyo günah yahu . Bebeğim var bide son ana bırakmayım diye dun gece uyumadım uğraştım. Ama ben ona yapacaımı biliyorum direk söylersem suçlu olurum alttan alttan yapıcam . Mutfğa girer girmez bende giricem peşinden dikdik bakıcam bugün aşırı sinirlendim aşırıgerçi giridğimde ben çıkana kadar 3 bardak su içiyo gidiyim diye bekliyo gene
Eşinizle konuşun istese seve seve veririm hatta yarın ailem gelecek yaptığım keki ne hale getirmiş isteseydi ben ona verirdim ama şimdi emegimi de mafetti deyin.Çok açıkladım veriyorum yiyor çıkmadan önce gene mutfağı didikliyor . .
bence deKonu sahibi sizde de ne sabir varmis hem buradaki kışkırtıcı yorumlara karsi hem de "masum(!) cocuga karsi. Amma cok savunulmus yaptigi hareket. Konuya ilk mesajimda ben de cocuktur daha nasi soylenir acaba diye düşünmüştüm ama savunanlar herhalde cocukken kurcalamadiklari yer kalmadigi icin cok normal gelmis onlara.
Bebeginiz var ugrasmak zor olur önceden hazirla et gelsin gizli gizli murdar etsin gitsin. Boylesinin baslarim ben cocukluguna bundan sonra inatsa inat peşinden ayrılmayın bikana kadar gitmeyin mutfaktan. O "Su icicem." dedikce bir bardak da siz isteyin yaninda icin.
Biz boylesine arsiz diyoruz iste.bence de
ben olsam git yukarıda iç suyunu çok mu uzak der azarlardım
bizimde maddi durumumuz öyle çok iyi değildi ama başkasının evini tırtıklamazdık böyle
bir olur iki olur neyse dersin
ama sürekli sürekli bu ne böyle
bir de 12 yaşında diye kanatsız melek olarak görmüş herkesBiz boylesine arsiz diyoruz iste.
Yenge bakti ki sesini cikarmiyor destikçe desiyor. Böylesini yalniz birakmayacaksin ben terbiyeyi gectim bugünkü olaydan sonra gicikligina yaptigini düşünüyorum yengesinin bundan rahatsiz oldugunun gayet farkinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?