Vallahi gıcıklığıma yapıyor bi iki kere o mutfaktayken bende peşinden gittim bi bahaneyle ve anladı üstüme geliyor. Dediğiniz gibi ayrılmayacağm peşinden o gidince gidicem bebeğime mama yapıyomus gibi o gidene kadar bekliycem uyandırmayayım dedim ama bu son yaptığı aştı artık . Tam karıştırırken gidicem hemde. bugün aksam hic yüzüne bile bakmadım. Her zaman konusrdum bugün hiç takmadım Aynende devam edicem çok ayıp yaptı..Biz boylesine arsiz diyoruz iste.
Yenge bakti ki sesini cikarmiyor destikçe desiyor. Böylesini yalniz birakmayacaksin ben terbiyeyi gectim bugünkü olaydan sonra gicikligina yaptigini düşünüyorum yengesinin bundan rahatsiz oldugunun gayet farkinda.
Çok haklısınız . Benim yüzüm çok yumuşak ve çok kullanıyor bunu her konuda kullanıyor benim kolay kolay bişey diyemediğimide çok iyi biliyobir de 12 yaşında diye kanatsız melek olarak görmüş herkes
derste 31 çeken
hemcinsini beden eğitimi dersinde soyunma odasında gizli kamerayla çekip şantaj yapıp para isteyen de minnacık masumcuk 12 yaşındaki çocuklardı
bu arada biz 12 yaşındayken yengemize abimize evlilik evcilik değil demek aklımıza gelir miydi
böyle bilmiş bilmiş konuşabilir miydik
işe gelince çocuk ama dil pabuç
bu çocuk yengesinin yumuşaklığını görmüş kullanmış dua etsin eli maşalı yengeye denk gelmemiş
Su kalin yazilan yerde yazdiginiz iki olaya da maalesef ogrencilik hayatimda bire bir sahit oldum.bir de 12 yaşında diye kanatsız melek olarak görmüş herkes
derste 31 çeken
hemcinsini beden eğitimi dersinde soyunma odasında gizli kamerayla çekip şantaj yapıp para isteyen de minnacık masumcuk 12 yaşındaki çocuklardı
bu arada biz 12 yaşındayken yengemize abimize evlilik evcilik değil demek aklımıza gelir miydi
böyle bilmiş bilmiş konuşabilir miydik
işe gelince çocuk ama dil pabuç
bu çocuk yengesinin yumuşaklığını görmüş kullanmış dua etsin eli maşalı yengeye denk gelmemiş
abarttığımı düşünenleri endüstri meslek lisesinde minnacık 14 yaşındaki çocuklarla iki saat derse beklerimSu kalin yazilan yerde yazdiginiz iki olaya da maalesef ogrencilik hayatimda bire bir sahit oldum.Kimse size abartiyorsunuz demesin diye belirtmek istedim.
Surekli yengesi ve abisinin evinde her seye burnunu sokan yetmeyen keki kremayi parmaklayan, bikmadan usanmadan mutfak karistiran bir çocuğu burada masumlastiranlardan hangisi kendisine yapildiginda masum bulurdu cok merak ediyorum. Ailesi de surekli cocuk cocuk demis boyle tepelerine cikmis.
Dogrudur inanirim.abarttığımı düşünenleri endüstri meslek lisesinde minnacık 14 yaşındaki çocuklarla iki saat derse beklerim
Iyi de bu da bir çözüm değil ki bu çocuk neden sizin evde sürekli???Birde gizli gizli yapıyo ya nası sinirim bozuldu hırsız gibi aynı. Arsız çocuk bundan sonra o mutfaktayken peşinden ayrılmıycam küserse küssün gelmesin bidaha. Halden tavırdan hemen alınır bundan sonra elimden geleni yapıcam sabrımı taşırdı ! Direk bişey desek anasıyla uğraşılmıyo kihepsi ayrı dert
Yok aslinda kısıtlanmıyor annesi öyle esirgemez ama ben versemde aynı gün gene dolapları karıştırıyor ben anlayamıyorum farklı bişey felan mı arıyor acaba. Hergün bakıyo hiç bi gün de bişey bulamıyo almıyoruz çünkü bos tabak canak olan dolap . En sinir eden şeyde benim evden gitmemi beklemesi[/QUOTE]
Şen'de ayrılma peşinden onun yaptığıyla vur kendini oyalan çünkü sana oyalanıyorsun diyemezAynen ya en nefret ettiğim şey . Ekmeğide öyle yiyo günah yahu . Bebeğim var bide son ana bırakmayım diye dun gece uyumadım uğraştım. Ama ben ona yapacaımı biliyorum direk söylersem suçlu olurum alttan alttan yapıcam . Mutfğa girer girmez bende giricem peşinden dikdik bakıcam bugün aşırı sinirlendim aşırıgerçi giridğimde ben çıkana kadar 3 bardak su içiyo gidiyim diye bekliyo gene
Çok teşekkrler yorumnuz için. Haklısınız. Aslında sürekli bizde değil sırf karıştırmak için geliyor . Yukardan iniyo sözde yeğenini görmeye, su içmeye diye gidip bişeyler kurcalıyor. Sonrada cıkıyo. Ben dün eşime söyledim o keke yaptığını. Eşimde görümcem gelince ona söyledi bu ne biçim cocuk yemeyide bilmiyo ben gördüm sok oldum felan dedi. Bakalım bizim kendi küçük ama lafları büyük bugün bana nasıl bi tavır koycak haklıymış gibi. Küçücük başıyla bide laf sokuyor görseniz . Ben gerçekten çok yumuşak yüzlüyüm . Hele bu aralar iyice pısırık gibi bişey söyleyemiyorum. Dün akşam ben kızımla yukarı çıktım " yürüteçi alıp geliyim 'dedi . Allahtan kapıyı kitleyip araya koymuşum yürüteçi yoksa kalan kekide mafederdi. Mutfaktan sunu getir yada götür desek kendini yerden yere vuruyo götürmemek için ama iş bizim eve gelince koşuyo resmen. Anneside ayrı bi dert, bişey desek sanki hakaret etmiş gibi cephe alıyolar ..Iyi de bu da bir çözüm değil ki bu çocuk neden sizin evde sürekli???
12 yaşında gitsin ödevini dersini yapsın arkadaşlarıyla oynasın sizin evde ne var ?
Ayrıca sizde de sıkıntı var açık açık 12 yaşındaki çocukla konusamiyorsunuz.
Çocuğum ne var mutfakta ne geziniyorsun rahatsiz oluyorum demek çok mu zor ?
Kv ye kp e söyleyin amacını ben anlamadım deyin.
Siz yukarı çıkıyorsunuz o sizin evden çıkmıyor hala mutfakta mesela.
Buna neden izin veriyorsunuz?
Hadi diyelim ki çocuk tüpü gazi açık unuttu ne yapacaksınız?
Hadi yürü çıkıyoruz deyip kolundan tutacaksınız suyunu evde iç diyeceksiniz siz çok yumusak yuzlusunuz böyle olmaz.
Bir de huyunu biliyorsunuz o keki gider bulamayacağı yere saklardım ben olsam veya komşuma rica ederdim dolabına koysun diye.
O keki de yediğine pişman ederim kv 'ye de söylerdim ayıp yaptığı diye böyle sessiz kalmaya devam etmekle elinize bir şey geçmez sinirlarinizi tavrımızı koruyun.
Alırlarsa alsınlar önce çocuğuna terbiye versin anası.Çok teşekkrler yorumnuz için. Haklısınız. Aslında sürekli bizde değil sırf karıştırmak için geliyor . Yukardan iniyo sözde yeğenini görmeye, su içmeye diye gidip bişeyler kurcalıyor. Sonrada cıkıyo. Ben dün eşime söyledim o keke yaptığını. Eşimde görümcem gelince ona söyledi bu ne biçim cocuk yemeyide bilmiyo ben gördüm sok oldum felan dedi. Bakalım bizim kendi küçük ama lafları büyük bugün bana nasıl bi tavır koycak haklıymış gibi. Küçücük başıyla bide laf sokuyor görseniz . Ben gerçekten çok yumuşak yüzlüyüm . Hele bu aralar iyice pısırık gibi bişey söyleyemiyorum. Dün akşam ben kızımla yukarı çıktım " yürüteçi alıp geliyim 'dedi . Allahtan kapıyı kitleyip araya koymuşum yürüteçi yoksa kalan kekide mafederdi. Mutfaktan sunu getir yada götür desek kendini yerden yere vuruyo götürmemek için ama iş bizim eve gelince koşuyo resmen. Anneside ayrı bi dert, bişey desek sanki hakaret etmiş gibi cephe alıyolar ..
Aynennn öyle anlamadığımı felan sanıyor..
Bakın yarın annemler abimler gelecek. 1 Tepsi kek yaptım ayıptır söylemesi üstü krem şantili. yarıya kadarın üstünün krem şantisini yemiş,keki de fare gibi kırıntılamış ne diyeyim şimdi. İstese dilimler verirdim . Düzgün bi kek kalmamış ortada yarın 10 kişi gelicek. Tepsiden tepsiden yendiğini gördünüz mü hiç ? Bişey desem annesiyle kötü olucam esirgiyomuş gibi olucam. Çünkü laftan anlamaz insanlar. Gene sinir olduğumla kalıyorum... birde bunu nasıl yapıyo biliyomusunuz? Görümcemlerle birlikte çıkmış gibi yapıp,aslında çıkmayarak. Sessiz sessiz sanki hırsız gibi . Benden de hiç bi şekilde çekinmez inanın ki. bilerek yapıyor gizli saklı hosuna gidiyor anladm artık...
abarttığımı düşünenleri endüstri meslek lisesinde minnacık 14 yaşındaki çocuklarla iki saat derse beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?