Mutfagı karıştırıp duran kaynım

12 yaşına gelmiş izin almayı bilmesi gerekiyor,o ne öyle ya gizlice mutfak karıştırmalar falan hiç hoş değil istesin yok diyecek değilsiniz heralde çok ayıp bence annesiyle konuşun yada kendisiyle çok kötü bir alışkanlık bu yaptığı, benim de görümcem var aynı yaşlar da benimki de gizli yapmaZdı ama evime geldiğin de izinsiz odalarımı gezme, dolaplarımı açma, eşyalarımı kullanma huyları vardı. Ben görmezden gelmedim ama, hep yaptığının yanlış olduğunu, ayıp olduğunu benden izin alması gerektiğini kimsenin evin de bu davranışları yapmaması gerektiğini anlattım, terbiyeyle alakalı bu durum yetiştirmek çok önemli çocuğun bir suçu yok annesin de hata var.

Peki keki parçaladığında kaynanana götürüp gösterdin mi?

Son durum ne, kaynananizla konustunuz mu?

Bugun geldi gene ben yukarı cıkacaktım 2 saat bekledi gitmemi inat ettim o gidene kadar gitmedim:) en sonda gitti surat beş karış( gerçi ben çıktıktan sonra kv bi bahaneyle bizim eve yolladı bnu artık ne dediyse annesine gene girdi bi şekilde ben yokken) . Bide onların evdeyken ben kzıma su koyucaktım mutfağa gittim. Baktım peşimden geliyo hemen kaynım:) elinde ip sözde çöpe atcak( her zamanda sobaya atar ) hani ben ona yapıyorum ya aynısını yapıyor bariz . :)) neyse durum böyle arkadaşlar herkese yorumlar içn tşekkür ederim evde tek bırakmıyorum, evdeykende fazla karıştırmasına musade etmiyorum elimden geldğince o mutfaktayken bnde gidiyorum felan..

Canım çat diye aniden sana gelince bebek sevme bahanesiyle

kapıyı açmadan deki musait değilim şuan sonra kv nede dersin ki bende duştaydım,banyodayim,işlerim vardı felan de bikaç kere yap bunu ama
Kayinvaldende anlasın oğlunu zırt pırt göndermez sana

İnsan kendi evinde rahatça dolaşmak ister üzeri herzaman uygun olmaz öğrensin kaynın bunu çat diye gelmesin buda başlı başına bi sorun valla

Canım çat diye aniden sana gelince bebek sevme bahanesiyle

kapıyı açmadan deki musait değilim şuan sonra kv nede dersin ki bende duştaydım,banyodayim,işlerim vardı felan de bikaç kere yap bunu ama
Kayinvaldende anlasın oğlunu zırt pırt göndermez sana
Tamam canım doğru söylüyosun bide ben yukardeyken yolladı bugün sanki bilerek yapıyolar :/

Tamam canım doğru söylüyosun bide ben yukardeyken yolladı bugün sanki bilerek yapıyolar :/
Çok ilginç valla ya
akillarınca Benim oğlumun evi orası istediğimiz zaman hepimiz girer çıkarız sen karişamassin demeye getiriyorlar
Ama yok öyle bi dünya herkes sınırını oğrenmeli

Bugun geldi gene ben yukarı cıkacaktım 2 saat bekledi gitmemi inat ettim o gidene kadar gitmedim:) en sonda gitti surat beş karış( gerçi ben çıktıktan sonra kv bi bahaneyle bizim eve yolladı bnu artık ne dediyse annesine gene girdi bi şekilde ben yokken) . Bide onların evdeyken ben kzıma su koyucaktım mutfağa gittim. Baktım peşimden geliyo hemen kaynım:) elinde ip sözde çöpe atcak( her zamanda sobaya atar ) hani ben ona yapıyorum ya aynısını yapıyor bariz . :)) neyse durum böyle arkadaşlar herkese yorumlar içn tşekkür ederim evde tek bırakmıyorum, evdeykende fazla karıştırmasına musade etmiyorum elimden geldğince o mutfaktayken bnde gidiyorum felan..
Kızmayın bana, size hakta veriyorum ama ben küçüğü sevimli de buldum :)
Kardeşim 12 yaşında evde olduğunda her saat başı buzdolabı, fırın ve atıştırmalıkların oldugu dolabı yoklar.
Komik gelir o hali, annem de deli olur.
He başkasının evinde asla. Bırakın dolap açmayı oturduğu yerden kalkmaz.
bazen gelir bir kaç gün bende kalır, keşke karıştırsa diye geçiririm içimden, canı bir şey ister de alamaz yada ben akıl edemezsem diye :)
Ama tabi haklısınız, can sıkıcı.

Siz cok sakinsiniz ya. Hele o pastayi dagitma mevzusundan sonra biraz sesini cikarirsin demistim ama yok yani hala sakinsin. Ben olsam aklima geldikce durup durup annesinin yanindayken soylerim gitti onca emegim misafirlere rezil oldum diye.

Kuzum soyle girmesin bende uyuz olurum herseyi yiyen insandan nasil alisirsa oyle gider su icmeye gidecekse su icsin mutfakta ne var ne yok goturmesin ...hic mi terbiye almamis ya

Aynen böyle yap arkadaşım,çünkü çocuk zarar veriyo yani karıştırmak ona büyük zevk veriyor.Bu biraz da karakter meselesi.Hatta mutfakta bakınıyosa "İstediğin bir şey varsa bana söyle karıştırma ben senden esirgemem ama yaptığım ettiğim şeyleri de parçalayıp dağıtırsan karışmam"de

Arkadaşlar basit bi konu olabilir ama sormak istedim. 12 yaşında kaynım var her fırsatta mutfagmı karıştırıyor. Fırsat kolluyor karıştırmak için. Altlı üstlüyüz. Yukardan aşagı iniyo (sözde kızımı sevmeye)ben bi su içiyim diyip mutfagı karıştırmaya başlıyo. yiyecek bişeyler arıyo. Sucuk salam tatlı ne bulursa. Sormadan da alıyor. Geçen kek yapmıştım üstünü bezle örttüm buzdolabının üstüne koydum . Ne olduğnu bilmediği halde Baktım uzanmaya calısıyo beni görünce " uff bardaklar nerde" diyo kendi kendne. ( bardaklar 2 senedir aynı yerde.) Son 1 dilim kalmıştı oda kurumuş taş gibi. Dün Onu bile almış düşünün :KK70: Ben yukarı cıkacaksam evde benim çıkmamı bekliyo öyle. ben tam çıkarken ' ben su içiyim de geliyim 'diyo , yukarda su yok mu çocuk? Biara görümcemin ufak kızı varken aynı şeyi yaptı, kız bende susadım dedi ona sen yukarda içersin dedi. Hep aynı mesele . Dün yukardan indim kızımın yürüteçini o getirdi ' ben su içiyim bi'diyo tek tek dolapları açıyor.
Sinir oluyorum artık ya.

Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız ne düşünürsünüz hanımlar ? Çocuk canı çekmiştir diyip geçmeli miyim? Yoksa bidaha yakaladığımda noldu bişeymi bulamadın ' vs diye sorsam mı?

Not: ben onların evinde hiçbişeye dokunmam . Dokunursamda sorar kv ne oldu diye. Beni rahatsız eden yemesi değil sürekli gıcıklığım için yaparmış gibi karıştırması.
üzüldüm cocuga ac demek ki keske siz teklif etseniz mesela evde kek var bir dilim verseniz

üzüldüm cocuga ac demek ki keske siz teklif etseniz mesela evde kek var bir dilim verseniz
Kek varsa yarısından fazlasını onlara götürüyorum kalabalıklar dye gene doymuyor kendi evlerindede dolap yiyecek dolu . Zevkine yaptığını düşünüyorum artık.

Aynen böyle yap arkadaşım,çünkü çocuk zarar veriyo yani karıştırmak ona büyük zevk veriyor.Bu biraz da karakter meselesi.Hatta mutfakta bakınıyosa "İstediğin bir şey varsa bana söyle karıştırma ben senden esirgemem ama yaptığım ettiğim şeyleri de parçalayıp dağıtırsan karışmam"de
Tamam çok teşekkürler yorumunz için :) öyle yapıcam artıkk küserse küssün .

Sizin yaptığınız şeyler ona çekici ve değişik geliyor demek ki. Belki annesi çeşitli ve lezzetli şeyler pişirmiyordur.

Ben olsam güzel bir şey pisirdigimde onu da çağırırım.

Mutfağı karistirmamasi için de dolayli olarak uyarırim. Kissadan hisse yoluyla

Kek varsa yarısından fazlasını onlara götürüyorum kalabalıklar dye gene doymuyor kendi evlerindede dolap yiyecek dolu . Zevkine yaptığını düşünüyorum artık.
ne desem ki yapsın bakalım belki sonradan duzelir şimdi yapma desen iyice meraklanır bazıları eğlence olsun diye yapıyor.9 yasında kzıım var benim çantalarımı karıştırıp içinden bir şeyler bulmaya bayılır sıkıntıdan yapıyor da olabilir ama çocuk ve konuşulmaya ilgilenilmeye ihtşyacı var bunun bir tık otesi ergenlik ve tam zamanı bir şeyler verebilmek için.hepimiizn cocugu var ve kim istemez iyiyi dogruyu gösteren insanlar olsun etrafında.

Vallahi gıcıklığıma yapıyor bi iki kere o mutfaktayken bende peşinden gittim bi bahaneyle ve anladı üstüme geliyor. Dediğiniz gibi ayrılmayacağm peşinden o gidince gidicem bebeğime mama yapıyomus gibi o gidene kadar bekliycem uyandırmayayım dedim ama bu son yaptığı aştı artık . Tam karıştırırken gidicem hemde. bugün aksam hic yüzüne bile bakmadım. Her zaman konusrdum bugün hiç takmadım Aynende devam edicem çok ayıp yaptı..
Tutup kolundan hadi canım sen annenin evine diyip yollamak lazım. Ne giçık çocuk ya çocukta değil aslında kendince sizi aptal yerine koyAn aç gözlü bir şey. Yolla şunu artık ya duş alacağım özel islerim var falan de. Kocanada bahset duş almam lazım özel işlerim var Vs. 12 yaşında erkeğe çocuk o diyenler acaba yanında da duş falan alabilirlermi.. ergenliğe girmiş koca bir erkek o anlayın artık sunu

Benzer Durumu ben yaşadım. Eşimin kardeşi her geldiğinde çekmeceleri açıyordu. Hoşuna giden birşey varsa alıp yiyordu. Kaç kere uyardım, birgün bizde kalıyorlar. Yine dolapları açtı eline ne geçse yedi, uyardım diye kv görümce bozuldular bana. Görümcem hemen markete gidip bir sürü aburcubur aldı kardeşine. Hiç oralı olmadım. Sabah bi kalktım ortalıkta şurup şişeleri, hayırdır dedim, o kadar çok yemiş ki alerji olmuş vücudu yara dökmüş, gece acile götürmüş eşim. Benimkisi büyük ihtimalle anneden öğrendi karıştırma huyunu. Çünkü kv dem çantamızı, poşetlerimizi odalarımızı karıştırır.
Ne terbiyesiz insanlar var ya..koskoca kadın insanların özel şeylerinı kurcalamaya utanıyor mu? Armut dibine düşer çocukta aynısı işte. Siz durusunuzdan taviz vermeyin ama.

Benim anlamadığım 12 yaşındaki çocuk niye zırt pırt size geliyor. Kızınızı sevmeye diye gelmesine gerek yok zira sizde sık sık gidiyorsunuz.
Yemesine içmesine takılmadımda,insan istemez yani sürekli bu şekilde. Duş alacak olursun,kafani dinlemek istersin bazen. Ne alaka yani.
Yerinizde olsam,arada kapıdan çeviririm işim var şimdi git canım derim yani. Ödevini yapsın,sokakta arkadaşlarıyla oynasın,akranı yok yani evimde. Yaşına uygun faaliyetler yapsın.

Ne terbiyesiz insanlar var ya..koskoca kadın insanların özel şeylerinı kurcalamaya utanıyor mu? Armut dibine düşer çocukta aynısı işte. Siz durusunuzdan taviz vermeyin ama.
Yüzlerine karşı uyarıyorum yinede anlamıyorlar birde trip atıyorlar sanki yaptıkları çok normalmiş gibi

Back
X