12 yaşına gelmiş izin almayı bilmesi gerekiyor,o ne öyle ya gizlice mutfak karıştırmalar falan hiç hoş değil istesin yok diyecek değilsiniz heralde çok ayıp bence annesiyle konuşun yada kendisiyle çok kötü bir alışkanlık bu yaptığı, benim de görümcem var aynı yaşlar da benimki de gizli yapmaZdı ama evime geldiğin de izinsiz odalarımı gezme, dolaplarımı açma, eşyalarımı kullanma huyları vardı. Ben görmezden gelmedim ama, hep yaptığının yanlış olduğunu, ayıp olduğunu benden izin alması gerektiğini kimsenin evin de bu davranışları yapmaması gerektiğini anlattım, terbiyeyle alakalı bu durum yetiştirmek çok önemli çocuğun bir suçu yok annesin de hata var.
Peki keki parçaladığında kaynanana götürüp gösterdin mi?
Son durum ne, kaynananizla konustunuz mu?
Bugun geldi gene ben yukarı cıkacaktım 2 saat bekledi gitmemi inat ettim o gidene kadar gitmedim:) en sonda gitti surat beş karış( gerçi ben çıktıktan sonra kv bi bahaneyle bizim eve yolladı bnu artık ne dediyse annesine gene girdi bi şekilde ben yokken) . Bide onların evdeyken ben kzıma su koyucaktım mutfağa gittim. Baktım peşimden geliyo hemen kaynım:) elinde ip sözde çöpe atcak( her zamanda sobaya atar ) hani ben ona yapıyorum ya aynısını yapıyor bariz . :)) neyse durum böyle arkadaşlar herkese yorumlar içn tşekkür ederim evde tek bırakmıyorum, evdeykende fazla karıştırmasına musade etmiyorum elimden geldğince o mutfaktayken bnde gidiyorum felan..