slm canım nasıl yaptın bende mutfağımla ilgili yeni konu açmıştımm
canım bencede eskisine nazaran daha güzel olmuş ellerine sağlık.Asıl sorun kirada oturuyormuşsun ev sahibi bu duruma ne diyecek.evden taşındığında sorun olmaz inşallah.
bende yapıorum mutfagımı ama benımkı bıraz pahalıya patıcak galıbabahaustan aldım denemlık benımkıde duz kahverengı bende koyu renk severım mutfakda ag ve sol taraflarını sıyah ortasınıda sıyah beyaz zebra desenlı aldım guzle oldu devam edıcem bıtınce koyarım
ya bizim kendi evimiz dolap yaptıramam şimdi ama mutfağımı sevmiyorum yeni halı aldım dün siyah beya zgri tonlarında ama dolaplarım görüntüyü bozuyo ben boyamak istedim ama boyanıyomu bilmiyorum
ya bizim kendi evimiz dolap yaptıramam şimdi ama mutfağımı sevmiyorum yeni halı aldım dün siyah beya zgri tonlarında ama dolaplarım görüntüyü bozuyo ben boyamak istedim ama boyanıyomu bilmiyorum
E minim çok guzel oluyordur
guzel oluyor canımben begendım ama bende dolap bol oldugu ıcın bıraz ugrasıcaz:d bıde ben kagıtların bı rulousuna 6 tl verdım
Evet senin baya pahalıya gelecek dolapların 17,5 metrelik rulo halinde aldım ben 12,5 tl ye tutacakları vidaları faln hepsi 25tl ye bitti benm ama mutfagımda cok kucuk ondan kurtardım
harika olmuş valla ellerinize sağlık
yok yavrum bende kapak cokbıde ben tutacaklarının modelınıde degısıcem tutucaklarınıda begendım tanesı 3 tl 17 tane tutucak +19 da dolap kapagı:d
Sana cok cok cok kolay gelsin diyeyim 19 dolap kapagını kaplamak:84::84: allah kolaylık versin
boyuya bılıorsun canımbende boyamı aldım sonra gerı verdım murdum beyaz yapıcakdım beyaz yerınede stıkır yapıstırıcakdım kıradayım dıye vaz gecdım ev sahıbıde karsımıor ama olsun nalbura gıdınce dersen mutfak dolaplarımı boyucam verıorar ama dolapların sunta ıse olmuyor kabarır yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?