• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağım cesed kokuyor

sorduğunuz soruda sorun yok başlıkta sorun var kimin aklına buzluktaki yiyecekler gelir ki bende sandım altta üstte biri öldü kokusu size geldi. çözümü basit karbonatlı su işini görür

canım siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim burda istlda faturayı 20gün geçmişti ve tek fatura vardı ve çoğu kişininde öyleymiş, nerdeyse tüm mahallenin elektriğini kesmişlerdi,sonraki faturayada son ödeme tarihi geçer geçmez 1hafta içinde ödemezseniz elektriğiniz kesilecektir,kağıdı geldi,buaralar çok acayıpleşti bizim buralar:27:

bende istanbulda yaşıyorum ,hiç fatura geciktirmedim ama bir kaç kez faturamız apartman olarak gelmedi ,kimi gidip elektrik iadersinden çıkarttırarak ödedi kimi de diğer faturanın gelmesini bekledi ,bende aynısını yaptım 2 ay geçti fakat elektirk filan kesilmedi ,elektrik idaresine giden kişilerede oradaki yetkililer söylemiş ,artık elektrik kesintisi yapılmıyor diye ,ayrıca annemler 3 ay memlekete giderler ,ödemezler ,gelince toplu öderler ,hiç kesilmedi .
ayrıca konu sahibi de benim düşündüğüm gibi sigortanın attığını söylemiş zaten ..

BAşlığı beğenmeyenler için tekrar konu başlığı açacağım
ne olmasını isterdiniz

evdeki kötü koku
tatil dönüşü
burnumun direği çöktü
buzdolabının ihaneti
sigortam attı

ya da siz bulun ben başlık açayım

Allah aşkına başlığa değil konuya yorum yapın lütfen.
başlığı beğenmemişsiniz anladım ama bu evimin
sanki birini öldürmüşsün de evde çürümeye terk etmişsin gibi
koktuğu gerçeğini değiştirmiyor.

aynı şeyleri yaşadım ne yazıkki. kokunun tamamen çıkması biraz zaman almıştı. bu süreçte sık sık karbonatlı ve sirkeli su ile sildim buzluğumu. bir tabak içerisine türk kahvesi koyup buzluğa koydum. buzluğa sirkeli bez koydum. bunlardan hangisi işe yaradı bilmiyorum ama geçti. hiç ama hiç koku kalmadı.

geçer canım en geç 2 güne,benim de başıma gelmişti.
Ama ben salak,memlekete gidicem elektrik gitmesin boşuna diye fişi çekmiş ama içindekileri çıkartmayı ve kapağı açmayı akıl edememiştim=)))
hiçbişi yapmasan,sadece havalandırsan bile geçer yani o koku,düşünme...

1 aylık tatilimizin sonunda evdeyiz.
eve girince iğrenç bir koku ve elektriğin olmayışı dikkatimizi çekti.
buzdolabındaki buzluktaki herşey çürümüş ve kokuşmuş kurtlanmış
dün midem bulanarak temizledim ama kok gitmiyor
sizden yardım istiyorum.
bu koku nasıl gidecek
çamaşırsuyu cif ile sildim dolabı
en son sirrrrrrke ile de sildim.
tüm camlar açık. daha ne yapabilirim:18:

Ocak'ta yumuşatıcı kaynat mis gibi kokar ev dolabı çalıştırma içini de elma Sirkesiyle bol sirkeyle sil kökü varsa hala bir yerlerde üreyen pis bakteriler var canım

BAşlığı beğenmeyenler için tekrar konu başlığı açacağım
ne olmasını isterdiniz

evdeki kötü koku
tatil dönüşü
burnumun direği çöktü
buzdolabının ihaneti
sigortam attı

ya da siz bulun ben başlık açayım

Allah aşkına başlığa değil konuya yorum yapın lütfen.
başlığı beğenmemişsiniz anladım ama bu evimin
sanki birini öldürmüşsün de evde çürümeye terk etmişsin gibi
koktuğu gerçeğini değiştirmiyor.

Alternatif isimlere ne kadar güldüm ya hahaha

benim de başıma geldi aynı durum
kokunun geçmesi biraz zaman alacak
buzdolabına bir kase karbonat koydum ,
işe yaradı

Açık bi kabın içine türk kahvesi+pirinç koy etrafa dolabın içine, ben yaptığımda işe yaramıştı :) kolay gelsiin

evet bunlar kokuyu absorbe edebilir mantıklı. ben de geçen gün komşularla konuşuyordum kömür koyun dolabınıza kokuyu çeker demişlerdi. denemek lazım, içine çekiyor demek ki

sen hic ceset kokusu aldin mi? ya da kac kisi ceset kokusunu bilir? hayvan lesi desen neyse. sirf ilgi cekmek icin baslik acmissin, gecenin bir vakti bu tarz seylerden korkabilecekleri dusunmelisin. mutfaktayim suan korkuyorum resmen. bu arada sut de buz dolabindaki kokulari cekiyor bayagi. kolay gelsin.

Evet başlık beni de ürküttü valla....Dedim herhalde evde yokken mutfaklarında cinayet oldu....Ayrıca mutfaktaki nimetlere ceset yakıştırması çok yanlış,saçma ve günah.....Ceset kokusunu çok biliyor herhalde konu sahibi yabancı gelmemiş kokusu baksanıza......

sen hic ceset kokusu aldin mi? ya da kac kisi ceset kokusunu bilir? hayvan lesi desen neyse. sirf ilgi cekmek icin baslik acmissin, gecenin bir vakti bu tarz seylerden korkabilecekleri dusunmelisin. mutfaktayim suan korkuyorum resmen. bu arada sut de buz dolabindaki kokulari cekiyor bayagi. kolay gelsin.

cesed kokusu aldım tabi 99 depreminde
sen aldın mı
başlık senin de ilgini çekmiş
kendimi kutluyorum.
neden korkuyorsun anlamadım

başlıktan mı kendi dolabından mı

cesed kokusu aldım tabi 99 depreminde
sen aldın mı
başlık senin de ilgini çekmiş
kendimi kutluyorum.
neden korkuyorsun anlamadım

başlıktan mı kendi dolabından mı

simdi daha da korkunc oldu, yani cidden benziyor insan olusune...

mutfakta ceset fikrinden korkuyorum. basligi gorur gormez korktum icine de bunlari yazmaya geldim.:34:

Bazı yorumcuların amacı üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi anlamak güç..
Konu sahibi buzdolabını iyice havalandırman gerek birkaç güne geçer.. Sirke, kahve bunları deneyebilirsin tabii..

Herkes ilginç başlığa geliyor :1:

Kokuyla ilgili bir bilgim yok
:44: Böyle durumlarda Google'ye sor, onun bilmediği yok :34:

arkadaşlar kımseyi korkutmak ya da dikkat çekmeye çalışmak gibi bir niyetim yoktu bu konuyu açarken
amacım dolabımdaki sorunu çözmekti
sayenizde buzdolabımı az önce bir kez daha karbonatlı su ile sildim
içinde karbonatlar çeşitli yerde
tabi limonlar da
bence bayağı işe yaradı
birkaç güne koku gidecek
mangal kömürünü de yarın denemeyi düşünüyorum.
çözüm üreten herkese teşekkürler.
tabi konumu okuyup iyi kötü yorum yapanlara da :)

Başlığı görünce bir anda gözümün önüne müge anlı programı geldi :9: Kahve kokuyu alır derler birde bir arkadaş yazmış ya karbonatlı su onuda dene. Allah yardımcın olsun çok pis kokmuştur :53:

Back
X