- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Açıkta kalan boruya kaynar su dok bol bol hayatımda ilk defa geçen yıl çeşmem dondu akşama kadar kaynar su dök dök anca çözdüm kaynım sucu benim en son aradım gel bu çeşmeyi aç dedim tam eve gelen boru duvarın dışında 2 cm lik biyer kalmış ordan donunca evdeki de gitmistievet canım müstakil bahceli
bnde onlardan korkuyorum alalı bir yıl oldu daha makinalariBi arkadaşımın da mutfağı aynen dediğin gibi olmuş inanmadık hatta ev donar mı diye saçmalama diye cep telinden çektiği musluktan akan suyun donduğu fotoyu gösterince inandık valla Allah yardımcın olsun
makinalara dikkat o usta getirtmişti
gecen hafta nerdeyse yangın çıkıyormuş gece biz uyurken şartel atınca büyümemiz biz sabah kalkınca fark ettik fişler çekik o yüzden bide tesisat duvarın icinde
Siz nasıl kalıyorsunuz dışarda olan herşeyin donduğu evdeki soğukta. Çocuk falan varmı hasta olmayın sonrayok canım alakalı değil durumun vehametini anlatmak için dedim buzdolabında içindekiler bu kadar donmuyor diye çeşmeler ve açıkta kalanlar donmuş durumda
oturma odamin sobayi devamli hiç kapatmadan yakiyorum mecbur kalmadıkça odadan çıkmıyorum geçen kvye gittik ısrar ettiler bi gece kaldık donmuş o günden sonra uğraştım çözülmedi bi kızım var 14 aylık kat kat giydiriyorum kış çıkana kadar idare edelim diye iki oda yakıp kapıları açıyoruz evin soğuğu kırılsın diye geçen yıl bu kadar soguk olmadı mutfağın dondugunu görmemiştim bu yıl çok kar yağdı bu aralar da havalar soğudu baya don oldu o yüzdenSiz nasıl kalıyorsunuz dışarda olan herşeyin donduğu evdeki soğukta. Çocuk falan varmı hasta olmayın sonra
evet canım elektrik tesisatını danıştık prizler eskiye nemlendiyse olabilir dediler akım korumalı priz önerdiler bulamadım alcam ilk fırsatta biz de çok korktukAllah korusun ya, tehlikeli bir durum, tesisatın tamamını sarmak mümkün değil tabi ama su saati ve çevresini sarabilirsiniz, sanırım en iyisi bir tesisatçıya danışmak.
klima değilde UFO yakiyorum kendini ısıtıyor oda yine de biraz ılıyor mutfak ama donu çözülmedi iki odada soba var salon ve oturma odasında yakiyorum ılık oluyor ortalık bu sefer de buğu oluyor her taraf buna şükür diyoruz ağlanacak halimize gülüyoruz çok şükür :))Imkaniniz el veriyosa taşınabilir klima alın, gün içinde bi kac saat mutfağı onunla ısıtın, soba olmayan diğer odaları da. Eskisinden daha iyi olur en azından ılık olur biraz.
yok makinaları ellemem çeşmeyi çözebilsem makinalar kolayBwnce hıc elleme calıstrma yapacak pek bısey yokçesmeye kaynar su dokebılıeaın o acılınca aksın makınaları elleme masraf cıkar
Bence klima ufo dan daha iyi olur ufo yu bilirim çevresinden 1 metre uzaklaşınca hicbir faydasını göremiyorsunuz kendini anca ısıtıyor:) mobil klima bence daha kullanışlı hem ısıtma hem soğutma özelliği var istediğiniz odaya götürebiliyorsunuz, en azından bütün odayı ısıtabilir, ufo gibi sadece kendi çevresini değil :)klima değilde UFO yakiyorum kendini ısıtıyor oda yine de biraz ılıyor mutfak ama donu çözülmedi iki odada soba var salon ve oturma odasında yakiyorum ılık oluyor ortalık bu sefer de buğu oluyor her taraf buna şükür diyoruz ağlanacak halimize gülüyoruz çok şükür :))
ha bn UFO gibi bişey olur sandım bn bunu bi arastirayim çok saol canım nerde buluruz kiBence klima ufo dan daha iyi olur ufo yu bilirim çevresinden 1 metre uzaklaşınca hicbir faydasını göremiyorsunuz kendini anca ısıtıyor:) mobil klima bence daha kullanışlı hem ısıtma hem soğutma özelliği var istediğiniz odaya götürebiliyorsunuz, en azından bütün odayı ısıtabilir, ufo gibi sadece kendi çevresini değil :)
bnde mutfak tarafını dışardan yakmayi düşündüm :)Canım benim. Bizim evimiz müstakil 3 katlı...
Bulunduğum şehir çok çok soğuk olduğundan sular donar.
Biz evde diğer katlarda oturmasak dahi doğalgaz yakıyoruz.
1000 tl doğalgaz düşün yani.
Ama yakmadığımda başıma gelenleri anlatmayayım.
İnanın 5 kat masraf yaptım her yıl.
Artık evde olmasakta yanıyor.
Isıtıcıyla ısıtırken boruları mı yakmadım... Çözüldükten sonra ev kazılıp tüm boru tesisatı mı baştan ayağa döşenmedi.
Velhasıl tek çözüm sürekli yakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?