mutfağım için yardım edin kızlar..

nilepis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
234
50
kızlar dikdörtgen önünde ufak bir balkon olan mutfağım var.tezgahı uzun göstermek için boydan tezgah yapmışlar ama buzdolabım ortada kaldı. hatta cama yakın duvara koyduk mutfağım karanlık oldu.gelin yardım edin. buzdolabını tezgahı kestirip koysam. mutfak tezgahım küçülüyor.karşı duvara da tezgah yaptırsam aman aman bi mutfak değil zaten iyicemi berbat olur bana yardım edin kızlar ne olur?

tezgahı kestirin., mutfağın karanlık olmasından iyidir, tezgahın kısa olması. ne kadar kısa olacak tezgah ?

mutfağınızın resmi var mı ?

20150612_073759.jpg
20150612_073841.jpg
20150612_073759.jpg
20150612_073841.jpg

Eklentiler

• 20150612_073851.jpg
    20150612_073851.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 176
Bence fena gözükmüyor. Balkona çıkarabilir misiniz buzdolabını. Ocağın olduğu balkon tarafına koysanız sıkıntı olur mu sizin için
balkonum oldukça küçük birde orda kombi var koyamam.tezgahımı da bölmek istemiyorum bu sefer hepten zorlasacak ısım ne yapıcam kararsız kaldım ama buzdolabını orda gormek sınırımı bozuyor.

masamı ikeadan aldım cnm.kenarlarından acılıyor kare seklıne girebiliyor acıldığında. tesekkur ederım sız beğendınız ama o buzdolabı arkamdayken ben rahat ıs yapamıyorum mutfakta. yemek yaparken zorlanıyorum bana yardım edin arkadslar.

bizim eski mutfak da aynı bu yerleşimdeydi. bence tezgahı küçültme kestirip. tezgah alanın zaten dar. çok karanlık da durmuyor. buzdolabı tezgah tarafına alırsan karşı duvar çok boş değerlendirilmiş olur sadece masayla.

Canım seni çok çok iyi anlıyorum benimde mutfağım seninkine çok benziyor buzdolabı ortadaya sinir oluyordum. Şimdi mutfağımı değiştiriyorum buzdolabını tezgah arasına aldırıyorum. Oh mutfağım ferah olacak .inş

ben dolabı tezgah sırasına alıp karşı duvara da tezgah ve dolap yaptırsam nasıl olur dıye dusunuyorum.alanı cok daraltmadan olculu bır dolap olabılır ama bılemedım. eşim de dıyor buzdolabının olduğu duvarı kestırıp dolabı bıraz ıcerı sokalım.yan oda cocuk odam. oraya dolap yaptırırız onune kapanır dıyor.sızce bu nasıl fıkır?

ben dolabı tezgah sırasına alıp karşı duvara da tezgah ve dolap yaptırsam nasıl olur dıye dusunuyorum.alanı cok daraltmadan olculu bır dolap olabılır ama bılemedım. eşim de dıyor buzdolabının olduğu duvarı kestırıp dolabı bıraz ıcerı sokalım.yan oda cocuk odam. oraya dolap yaptırırız onune kapanır dıyor.sızce bu nasıl fıkır?
Bilemedimki şimdi nasıl olur tam gömme yaparsan o alan açılır. Ama çocuk odanı engellerse ?

balkonum oldukça küçük birde orda kombi var koyamam.tezgahımı da bölmek istemiyorum bu sefer hepten zorlasacak ısım ne yapıcam kararsız kaldım ama buzdolabını orda gormek sınırımı bozuyor.

Şöyle de bi seçenek var, fırınla buzdolabının yerini değiştirebilirsiniz, fırın alçak olduğu için çok kesmez odayı.

Bence mutfakta koyulacak en guzel yere koyulmus buzdolabı.
Ayrıca mutfagınız kucuk ama cok hos :)
Gule gule oturun hıc canınızı sıkmayın

hepinize çok sağolun kızlar.. dolabı duvara gömmek daha mantıklı gibi.onu ileride elimiz düzeldiğinde deneyeceğim.hazır mutfağımı görmüşken stor yaptırmak istiyorum pencereye. kapım sürgü kapı. bana perde önerisindede bulunurmusunuz?

dolap için en uygun yer olduğu yer.

tezgahı kestirirsen, minnacık tezgahta hiçbirşey yapamayacaksın. 2 kap koysan 3. ye yer olmayacak, çok sinir bozucu.

orada murfağın ışığını da çok kesmemiş aslında. yeriyle mutlu olmaya çalış.

ne kadar zamandır kullanıyorsun bu şekilde?

X