Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimmbayıldım çok modern şık ve ferah olmuş![]()
Ben teşekkür ederim beğenilmesi beni çok mutlu edio... Evet kesinlikle maliyet konusunu düşününce aklımızı çalıştırmak zorunda kalıyoruz... nasıl daha uygun bi değişiklik yapabilirim diyegerçekten çok mantıklı bi fikir! bizle de paylaştığın için çok teşekkürler, büyük değişiklikler yapmadan da bu tarz şeyleri değiştirebilmek çok süper :)
ama canım 1 tl ye aldığın folyoyla kaplarsan ne suya dayanır ne buhara benim yaptığım kağıt plastik gibi hiçbirinden etkilenmiyo...Bunlar çok pahalı tabi. Her milyoncuda çeşit çeşit var ve metresi 1 tl. Çünkü burdakiler 2 m kesinlikle yetmez. Biz 15 m kullanmıştık masrafımız da 15 tl di![]()
Bu siteye göre hesaplarsak ohoo![]()
ayyy çok teşekkür ederimmmçoook güzel olmuş emeğinize sağlık.Halılarımız aynı shagyy olan gerçi ben kaldırdım başedemedim mutfakla ama yıkatıp yatak odamda kullanıyorum.oturma odamda da vardı aynı halıdan onuda kaldırdım ama çoook şık duruyor.
Mrb yeni üyeyim bende mutfak dolaplarımın rengini değiştirme üzerine araştırma yapıyorum hatta sizin bu yapışkanlı folyo olayını görene kadar nerdeyse karar bile vermiştim.. Polisanın parlak beyaz boyasıyla boyayacaktım ama dolaplarını görünce şok oldum!! hiç bir fark yok boyanmış gibi .... aradan biraz zaman geçmiş acaba şu anki son durumları nedir? herhangi bir açılma veya dezavantaj yaratan bir durum çıktımı acaba... Bu arada ellerinize sağlıkk güle güle kullanınn gerçekten çok güzel olmuş... :)
tebrik ederim. onca dolabı kaplamak zor olmuştur.
ama çok güzel olmuşlar. güle güle kullanın.
ama canım 1 tl ye aldığın folyoyla kaplarsan ne suya dayanır ne buhara benim yaptığım kağıt plastik gibi hiçbirinden etkilenmiyo...
canım ellerine sağlık, çok akıllıca bir yöntem, güle güle kullan![]()
mutfağımın önceki rengi üst dolaplar mat krem alt dolaplar mat siyahtı ve beni çok boğuyodu dolabımının kapaklarını değiştirmeyi düşündüm biraz pahalıya mal olacaktı bende parlak beyaz yapışkanlı folyo ile kapladım şimdi çok güzell sizede fikir vermesi açısından bu konuyu açtımm umarım beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 583327 Eki Görüntüle 583328 Eki Görüntüle 583330 Eki Görüntüle 583332 Eki Görüntüle 583333 Eki Görüntüle 583334 Eki Görüntüle 583335
gözlerıme ınanamadım yaa cok hos olmus gerckten tam oalrak markasını ve hangı sıteden aldıgınızı ogrenebılırmyım bırde yağ lekesı falan cabucak cıkarmı tellesem falan sorun olurmu?
öncelikle beğenmenize çok sevindim teşekkürler...
- Mykatcm Duvar Kad ve Dekorasyon ben bu siteden aldım metresine göre fiyatlar değişio parlak yada mat tercihe kalmış ben parlak kullandım.. ayrıca telle taşı ovsan yine çizilir canım ben normal bi bezle bile yağ lekelerini kolayca temizliyebiliyorum tellersem sanırım çizilir... umarım yardımcı olabilmişimdir...![]()
mutfağımın önceki rengi üst dolaplar mat krem alt dolaplar mat siyahtı ve beni çok boğuyodu dolabımının kapaklarını değiştirmeyi düşündüm biraz pahalıya mal olacaktı bende parlak beyaz yapışkanlı folyo ile kapladım şimdi çok güzell sizede fikir vermesi açısından bu konuyu açtımm umarım beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 583327 Eki Görüntüle 583328 Eki Görüntüle 583330 Eki Görüntüle 583332 Eki Görüntüle 583333 Eki Görüntüle 583334 Eki Görüntüle 583335
merhaba bunu nerden aldınız acaba bende yapmayı düşünüyorum.
yeni resimler 3. sayfada ....[/ QUOTE]
merhaba.benim de daha bir yıllık mutfak dolaplarım sarardı.beyaz membrandı.ben de yine beyaz yapışkanlı folyo ile kaplamayı düşündüm.sizinkine bayıldım hem beyaz hem parlak.işte istediğim bu.ama söylediğiniz sitede 2 marka var.d-c-fix ve gekkofix.ikiis de beyaz ve parlak diye geçiyor.sizinki hangisiydi?
çok şık olmuş bende mutfak fayanslarımı kaplamıştım herkes çok beğendi..
bu folyolar resmen sihirli değnek gibi ortamı çok güzelleştiriyorlar...
benim gibi lojmanda oturanlara kiracılara çok pratik bir yöntem...
benim arkadaşım sırf değişiklik olsun diye bile kaplıyor...:) ama ben dolaplarımı kaplayamıyorum çünkü çok girinti çıkıntı var...folyo için biraz düz bir zemin lazım...
güle güle kullan canım...çok yakışmış..hiç kabarma yapmıyor, yapışkanı sökülmüyor..için rahat olsun..aylardır kullanıyorum ben bişeycik olmadı..üstelik benimki sulu bi yer...sürekli çeşmeden sular sıçrıyor ama hiç...fıstık gibi hala benimkiler..