Mutfak alışveriş merakım

balkabaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
699
0
46
İstanbul
merhaba arkadaslar daha 10aylik evliyim cok sukur iyi giden bi evliligim var fakat.bi sorun var ki bende asiri.derece mutfak icin alisveris yapma meraki var yani surekli mutfak malzemesi almak istiyorum tabak pecete surahi amerikan servisi.masa ortusu .. daha neler neler

her renkten takim olusturmaya calismak.tek merakim ilgi alanim bu .. esimle.atissak yada canim.sıkılsa daha da artio.bu istek kendimi ya bi magazada yada sanal bi sitede alisveris yapio buluyorum maddi olarak simdi cok etkilemesede ileride biliorum etkileyecek ama.ben bu.hissime dur diyemiyorum..

.. esimde yeter diyor bazen ama ben ikna ediyorum onu cok mutlu oluyorum diye bisey yapamiyor vazgeciremiyor ..

lutfen bana biraz akil ... para biriktirebilirdim bunca zaman ama ben bu icimdeki.canavara dur diyemiyorum.vicdanim bile sizliyor esime.karsi sucluluk duyuyorum hatta ....

sizce bu his ileride gececekmi ? simdi yeni oldugum icinmi boyle... napmaliyim yardim rica ediyorum sizlerden

hmm... :))) şöyle söyleyebilirim her alış-veriş isteğinde aldıklarını mutfağın yada odanın içine dök ve bak dur onlara eşinle tartıştığında veya başka bir yere canın sıkıldığında da aynı işlemi uygula işe yarayacağına eminim geçmiş olsun... :))))

Canım avatarındanda belli oluyor mutfağa olan merakın
ne desek boş buda senin ilgi alanın kimi kuaföre gitmekten kimi kozmetik ürünleri almaktan hoşlanır.
sen en azından sürekli kullanabileceğin şeylere para harcıyorsun ama herşeyin fazlası zarar bunu benimsemen gerek.

Ben de alışveriş hastasıydım(giyim) dikişe başladıktan sonra "amaaan buna da para mı verilirmiş, bu dikilir, bu yapılır" diye diye bıraktım resmen ilaç gibi geldi. Sen de çeşitli hobilere yönelsen, mutsuz olduğunda onlar seni ne güzel oyalarlar. Seramik boya mesela.

bence geçecek bu heves.şimdi yeni evlisiniz falan değişik değişik masalar hazırlamak sana zevk veriyor mutlu oluyorsun.muhtemeln yemk yanına türlü türlü mezelerde yapıyosundur sen sofrayı canlandırmak zengin göstermek için.ah bi çocuğun olsun o zaman bir tabağı koymak masaya zor gelecek tatlım sana çok sıkma canını.hepimizde var o heves.alışveriş dersen,canı sıkılan kadına en iyi gelen ilaçtır o.herkesin alışveriş kulvarı farklı sıkıntı yapma

aynen surekli.guzel masalar hazirlayayim.rengarenk.. cesit cesit.yemekler.felan.. ogrenme hevesimde cok ..annemde oyle diyo cocuk olunca hepsinden gecer gonlun diyor... camasiri bulasigi yikadigina sukredersin diyo :) ins gecer bende simdi bana abartma alma yeter diyene simdi alayim sonra cocuk olunca onun derdine duserm.die savunuyorum kendimi valla :) nasil icimi rahatlattiniz ki ne var yani yeniyiz heves var :) bak.kendimi.nasil ikna ettim gene ... sayenizde
:))))

evet hamile kaldığın andan itibaren bebek için alışveriş yapacaksın,hatta bu eşinizle beraber olacak bu durumdan vicdan azabıda duymayacaksınız o zaman.çünkü bebeğiniz için alacaksınız herşeyi,masa örtüsü aklına bile gelmeyecek rahat ol.tek derdinin bu olması temennim.

Evet evet tamda oyle dusunuyorum bende ve ins. da oyle olurr.. O zaman esimle birlikte olacagindan tum alisveris sıkınti olmayacak ins dediginiz gibi.. cok tesekkurler icim.rahatladi baya :)

Eyvahhh
Bende kücüklügümde harclıklarımla mutfaga tabak canak alırdım..
Şimdide herseyi ceyizime almak istiyorum :26:
Demek ki bunun sonu gelmeyecek ondan sonrada dogmamış cocuklarımın ceyizine alırım sonra torunlarıma derkennn
Olsun ama ya en büyük sorunumuz bu olsunnn sanırım biryerde yavaslarız

bende alisveris hastasiyim
bence bosver
insani ne mutlu ediyorsa yapmali
bende alisveris yapmaktan cok mutlu oluyorum
maddi durumun iyiyse kasma kendini
devam et :)

eda evet.bunun sonu yok hissi ile actim.bu konuyu .

bazen korkutuo cunku .. cebimdeki son kurusa kadar harcadigim oluo bzen... evlenmeden oncede dolu dolu almistm .. ve hala.aliorum .

bazende aksamlari yatmadan once bisey gorduysem.onu ertesi gun almanin hayalini kuruyorm o benim oluncaya kadarda unutmuorm

israf diorm yapma balkabaaa .. sonra diorim baska bi merakim yok masrafim yok sonucta evime aliorm kullanicam.sık sofralar.kurucam diorum bi bakmisim almisimm eve geliorum :)

onuda soyle dusundum kumas boncuk kurdele felan alip kendim pecete yuzugu amerikan servisi yapayim diorum ama.dikimi yapistirmasi nasil olur bide bu malzemelerl nerden alirim.onu bilemedim cevremde bu konularla ilgili kimse yok

nerede oturuyorsun? Ben hobi meseleleriyle ilgili bir insanımdır, sana az çok yardımcı olabilirim. Gerekli malzemeleri daha uygun fiyata internetten alabiliirsin, ayrıca böyle şeylerle ilgilenen zirilyon tane hanım var, blog var. Olmadı onlardan öğrenirsin.

senin bir başka türün de benim..

bir dönem yüzümdeki üç beş sivilceye takar günlerce araştırmadık site denemedik bitkisel kür krem merhem bırakmam
bir dönem 3-5 kilo fazlam mı var acaba der diyetlerden diyetlere atlar marketten lahana alır atarım karnabahar alır yiyemem dökerim zayıflama kemerinden koşu bandına bisiklete kadar evime almadık spor aleti bırakmam/bırakmadım
bir dönem saçıma takarım daha hızlı uzasın diye bakım maskeleri kürler kafayı sıyırırım
bir dönem bir kıyafete merak salarım örneğin bi dönem gömlekler bu dönem pantolon etekler..dolabım o kıyafetle dolar
bir bönem gözüme lens bir dönem kaşıma kirpiğime serum derken harcamadığım para kalmaz

sen yine iyiymişsin 1 tane takıntın var mutfak eşyası, uzmanlaşmışsındır artık o alanda
ben ne yapayım ya?

Ayy canım yemin ediyorum aynı ben :26: Başka birseyde gözüm yok benimde varsa yoksa mutfak esyası :26: vee bende senin gibi hep zararsız görüyorum amann diyorum onun dısında ne alıyorum ki zaten ne olacak diyorum Hee cok sükür cok düsünüyorum aldıgım herseyi bol bol kullanırım bu arada ceyizlerinide çok begendim =) Neyse en büyük derdimiz bu olsun demey devam yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…