bende alisveris hastasiyim
bence bosver
insani ne mutlu ediyorsa yapmali
bende alisveris yapmaktan cok mutlu oluyorum
maddi durumun iyiyse kasma kendini
devam et :)
asimela sana yazmistim :) telefondan zor oluomus takibi alinti yapamadim sanirim :)
benim o kadar degil sanirim elektrikli aletlerim birer tane henuz .. ama alisveris hastaligini duymustum daha once onuda bi arastirayim tesekkurler sevcan
merhaba arkadaslar daha 10aylik evliyim cok sukur iyi giden bi evliligim var fakat.bi sorun var ki bende asiri.derece mutfak icin alisveris yapma meraki var yani surekli mutfak malzemesi almak istiyorum tabak pecete surahi amerikan servisi.masa ortusu .. daha neler neler
her renkten takim olusturmaya calismak.tek merakim ilgi alanim bu .. esimle.atissak yada canim.sıkılsa daha da artio.bu istek kendimi ya bi magazada yada sanal bi sitede alisveris yapio buluyorum maddi olarak simdi cok etkilemesede ileride biliorum etkileyecek ama.ben bu.hissime dur diyemiyorum..
.. esimde yeter diyor bazen ama ben ikna ediyorum onu cok mutlu oluyorum diye bisey yapamiyor vazgeciremiyor ..
lutfen bana biraz akil ... para biriktirebilirdim bunca zaman ama ben bu icimdeki.canavara dur diyemiyorum.vicdanim bile sizliyor esime.karsi sucluluk duyuyorum hatta ....
sizce bu his ileride gececekmi ? simdi yeni oldugum icinmi boyle... napmaliyim yardim rica ediyorum sizlerden
haklisiniz kendi kendime cesaret vermede ustume yok zaten.. denicem bunu da .. bazen sunu sunu da alayim daha.biseye gerek yok diyorum bi hafta gectiyse ve ben bisey almadiysam ne kadar zamandir.bisey almadim kendimi odullendiriim diorum hemen.. sanirim aklim hep orada oldugundan saplanti.oluo.bu durum
Ben evlensem bende de boyle bisey baslardi heralde .. :)) ama nasil yardimci olacagimi hic bilmiyorum canim ozur dilerim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?