Mutfak alışveriş merakım

Bende oldum olası göyleyim. Ama malesef maddi durumum elvermediği için alamıyorum her gördüğümü
Evlendikten sonra eminim doldururum evi
Güzel güzel tabaklarım tencerelerim olsun, pastalar börekler yapayım istiyorum hep

Bayiliyorum bende mutfak alisverisine.. evlenmeden once o kadar cok sey aldimki daha bazilarinin taksiti bile bitmedi :) ama hala devam.. renkli seyler gorunce dayanamiyorum, simdi annemlerin mutfagini tadilat ettiriyorum, isi bitince oraya neler alsam diye hayal kuruyorum :) sadece kendi evime diil yani .. maddi olarak tabiki buyuk eksisi var..

ilerde onları nereye koyacağına şaşarsın.hatta elden çıkarmak için çabalarsın.benimde çok mutfak eşyam vardı.vere vere sonunda azalttım .çok sade ve yetecek kadar.o kadar küçük bir mutfağım varki.ama herseyim sığıyor.gözümde yorulmuyor dolaplarım tıka basa degil.en büyük zenginlik sadeliktir.bunu unutma.almanın sonu yok.

bendensin canım
geçen sene teflon tava tencereye merak sardım,bu sene bardak...
bardaklarım okadar çok biriktiki eşime yeni bi dolap aldırdım sırf bardaklar için...
evde koyacak yer yok ben hala mutfak için bişey görsem alıyorum...
kullanıyormusun desen çoğunu daha hiç kullanmadım...
bende 2 senelik evliyim eşim çeyizini ben dizdim senin çokmu eksiğin vardı bukadar der ama annemin aldıklarının çoğu açılmamıştır daha...
bu bir hastalıkmı bilmem ama ben çok seviyorum mutfak gereçleri almayı,hergün değişik şeyler çıkıyor bide...

bende geçtiğimiz haftalarda bardaklara merak sarmıştım
ve sonuç olarak konsolumun koca bir çekmesine su bardağı kokteyl bardağı vs vs bir çekmecesine de çay bardaklarım fincanlarım ve nescafe fincanlarımı yerleştirdim zor sığdılar
bi çoğunu hiç kullanmadım hatta duruyor
birde bunun gibi kocaman bir rafım peçete dolu .. almaktan vazgeçemiyoruz bari azar azar alalım benim koyacak yerim yok
acil koca bir mutfak istiyorummm

son durumum hakkında bilgi vereyim istedim

alışveriş merakım hafif aralıklarla nüksediyor

ama eski hızında değil :)

hafiften kendi el emeğimle yapmaya çalıştığım şeyler olsun

kitap okumak olsun

mutfakta yeni yemekler tatlılar denemek olsun

ve son olarak sığmayan dolap ve konsolum olsun

bunların hepsine biraz ağırlık verdiğimde azalma gözle görülür şekilde var

hee birde her hafta dolaplara yeni düzen getirmeye çalıştığım

için sanırım baya baya düştü alışveriş hızım :)

o döneme oranla büyük başarı kaydetsemde

masa ve sofra kombinlerime yeni renkler eklendi ama bunlar çok nadir alınıyor gözüme çarptıkça çok çok hoşuma gitmedikçe almıyorum :)

benim annemdede inanılmaz bir tava merakı var her çeşit her boy balık tavasından tutunda krep tavasına kadar küçük yap tavaları
anneme diyorum ne gerek var bu kadar tavaya 2 tavayla hepsi halledilir ama anlatamıyorum
geçende bu beyaz son moda tavalardan almış DD

:) herkesin muhakkak mutfakta takılı kaldığı birşeyler oluyor

benimde rengarenk desen desen peçete .. masa örtüsü ve amerikan servisi sonrada rengarenk servis tabakları en büyük tutkum :)

Al benden de o kadar canım yaaaaa market alışverişi yapmaya bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…