Mutfak böcekleri

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.096
12.158
35
Merhabalar,

Az önce mutfağa girdim ışığı yaktım eşim böcek var dedi dikkatle bakınca bir sürü yavru yetişkin böceğin kaçıştığını gördüm. tezgagım falan hep temizdir anlayamadım sebebini. evin arkasından dsinin su kanalı geçiyor hava sıcak bundan dolayı mı bilmiyorum. nasıl çözcem bunu? ben böcekten çekinirim ... of acayip sinirim bozuldu. belli ki yuvaları var bir de.

hamam böcegi mi acaba?
bisürü yumurta bırakır evin heryerine yuva yapar.ilaçlatmalısınız kesinliklee

resim koyamadım bilmiyorum adını, resim koyunca rahatsız olan olabilir, google a mutfak böceği yazınca çıkan ilk resimler :S

Doğal yöntemler işe yaramıyor. İlaçlatın bi an önce..

Merhabalar,

Az önce mutfağa girdim ışığı yaktım eşim böcek var dedi dikkatle bakınca bir sürü yavru yetişkin böceğin kaçıştığını gördüm. tezgagım falan hep temizdir anlayamadım sebebini. evin arkasından dsinin su kanalı geçiyor hava sıcak bundan dolayı mı bilmiyorum. nasıl çözcem bunu? ben böcekten çekinirim ... of acayip sinirim bozuldu. belli ki yuvaları var bir de.
Alüminyum folyoya salatalık kabuklarını sarıp koyun.Biraz açıklık kalsın folyoda rastgele sarın.Biz öylelikle o bahsettiklerinizden kurtulduk.Çıksa bile ters dönüp ölmüş vaziyette buluyoruz.Denemekte fayda var...

bizde de 2 gün önce çıktı allahtan bi taneydi de babam hemen öldürdü... bende çok çekinirim inşallah bi daha gelmez

raidin sarı bi ilaçı var. şişenin dışı sarı. hamam böcekleri, kalorifer böceği için falan... al ilaçla evini. ama periyot halinde 1 ay falan ilaçla. 3 - 4 günde bir. ya da profesyonel bir yardım al ve ilaçlat. senin temiz olman bişi ifade etmiyor. ordan burdan geliyo yine geliyo. o tip böcekler çocuk felçine bile sebep olabiliyor. muhakkak kurtul cnm onlardan...

bunlardan ara sıra bnm evdede cıkıyor
cok tıksındırıcı :KK43:
o degılde bnm camasır ıpımın uzerı karınca dolmus sızce ndn olabılır ?

Bireysel ilaçlamalarda kısa vadeli çözüm oluyor imkanını varsa ve apartman dairesinde oturuyorsanız anlaşarak senede bir profesyonel ilaçlama yaptırın

Ilaclama yapmayi once bireysel dusunuyoruz evde kedimiz var ona zarar verir mi bilmiyoruz. Sadece mutfagi ilaclayacagiz bakacagiz cikarsa baska bir sey dusunecegiz.

Kızlar, çay tabağına türk kahvesi koyup balkonunuza mutfağınızın bir köşesine koyun. Karıncadan böcekten eser kalmicaktır. Ben denedim faydasını görüyorum. 1 tane bile karınca çıkmıyor.

[QUOTE="denizmahiribo, post: 41052541, member: 624557"Kasın bıldgın ıpın uzerınde dolu yanı evde olsaydm cekıp atardım ne buluyolarkı acaba orda
yerde fılan olanları anlıyorumda ıpın ustu cok garıp[/QUOTE]
Dikkat edin çamaşırlarınıza geçer de sonra ısırırlar. Kaşın dur sonra :KK43:

X