- Konu Sahibi darksoulriver
-
BENİM mutfağım kırık beyaz 10 yıldır hala kırık beyaz modası da geçmiyor mutfak geniş ve ferah duruyor ancak beyazı bilemem yine de fazla ton kaybına uğrayacağını zannetmem
YAptırdığın malzemeye göre değişir ama sararacağını sanmıyorum canım.Hele şimdiki temizlik malzemeleriyle olma olasılığı çok az bence.
daaarrrkkkk merhaba.ben de bayaza bayılırım,güvendiğin biyerse ve kaliteli bi malzemeyse hiçbişey olmaz.benim dayım da vardı bembeyaz durdu yıllarca.onun malzemeside sac dan yapılmıştı. muhteşem üçlü olur siyah beyaz ve grii. güzel bi seçim.can sağlığıyla oturun canım
darkcım
ben mutfağımı yaptırdım daha kullanmak nasip olmadı yeni evime yaptırdım
tam tarif ettiğin gibi yaptırdım
süt beyaz mebran kapak adı hıgh gloss tezgah granit star galxy
cam mozaikta siyah beyaz
eğer böyle bi mutfak istiyorsan kesinlikle yaptır
ayrıca kaliteli malzeme asla sararma yapmaz
temizlik malzemeside mr.musle sık 2 dakka bekle mikrofiber bezle sil ışıl ışıl parlar
şuanki mutfağım parlak krem hiç bi sorun yaşamadım
ama kesinlikle parlak yaptır
matlarda yağ lekelri çıkmıyo
offf tam hayalimdeki mutfak boshayallersmile
ama ben kapaklarının parlak yüzey olmasından korkuyorum, parmak-el izleri kalır diye. gerçi onları da silmesi kolay oluyormuş.diğer pürüzlü yüzey mutfak dolaplarından şikayetçi olan tanıdıklarım da var. kafam karışık yani. ama burdaki yorumları okuduktan sonra en iyisi istediğim gibi yaptırayım mutfağımı opuyorumnanaktan
eğer mümkünse mutfağının foto.sunu ekler misin bi ara canım?
canım şuan tam bitmedi yani sadeve evye bataryası takılmadı ama o haliyle gidince çekicem canım belkide ben gidene kadar takılır
kesinlikle mat yaptırma
hem parlağı hemde matı kullanmış biri olarak söylüyorum
parlağı yalandan sil ışıl ışıl
ama mat adamı krize sokuyo
mat mebran kapak çikolata rengi dolap yaptıran komşum çok memnun asla iz yapmıyo leke tutmuyo sağlamda bir malzemeymiş
ancak ben bi türlü içime sinen malzemeyi bulup karar veremedim başka mutfak yaptıran yokmu tecrübelerini paylaşsın lütfen gerçekten çok yardımcı oluyo burası
Canım benimde yarın mutfagım geliyoodarkcım
ben mutfağımı yaptırdım daha kullanmak nasip olmadı yeni evime yaptırdım
tam tarif ettiğin gibi yaptırdım
süt beyaz mebran kapak adı hıgh gloss tezgah granit star galxy
cam mozaikta siyah beyaz
eğer böyle bi mutfak istiyorsan kesinlikle yaptır
ayrıca kaliteli malzeme asla sararma yapmaz
temizlik malzemeside mr.musle sık 2 dakka bekle mikrofiber bezle sil ışıl ışıl parlar
şuanki mutfağım parlak krem hiç bi sorun yaşamadım
ama kesinlikle parlak yaptır
matlarda yağ lekelri çıkmıyo
Canım benimde yarın mutfagım geliyoo
bende aynıı biraz seninkine benzer yaptırmışımm
malzemeler şunlar
kapaklar beyaz pvc olacakk
ama herkezz kk da lake kapak diyorlar bunaa ama ben lake deyincee banaa onun kalitesiz olduğunuu söyledilerr pvc nin daha iyi olduğunu söyledilerrr
granit tezgah glaxs star alınlı olacak
tezgah arası siyah beyaz gri cammozaik olacak
baza siyah pvc yada gri olacak
umarım gzel olur bnimkideeee
yaaaaa tam istediğim gibi mutfak sizinkiler.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
bize de fotoğraflarını görmek nasip olur mu acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?