Mutfak Dekorasyonunda Önerinilerinize İhtiyacım var

Mutfağım küçük diil. Ortalama bi büyüklüğü var.Kare şeklinde şu an ve 20m2.
Tabi, dolaplar takılınca ve eşyalar yerleştirilince alan daralacaktır.
İki farklı renk yaptırmak benim de aklıma geldi ama küçük bi yerde yaşıyorum ve olanaklar kısıtlı.Eğer kafama göre bişey bulabilirsem iki renkli de olabilir

benim mutfağımda kırmızı beyaz 2 seneye yakındır kullanıyorum herhangi bi sararma olmadı küçük bi mutfağım olmadına rağmen her gören beğenir iki renk bende tavsiye ederim

benim mutfağımda kırmızı beyaz 2 seneye yakındır kullanıyorum herhangi bi sararma olmadı küçük bi mutfağım olmadına rağmen her gören beğenir iki renk bende tavsiye ederim

bende gri-beyaz-siyah renklerini mutfak ve banyomda kullanmayı düşünüyorum.
aksesuarlarım da kırmızı olcak inşşşş

arkadaşlar evye kısmınıı ne yaptınızz
ben uzun olanlarr varya metall ondan taktırdımm amaa keşkee taktırmasaydımm çünküü mermer küçüldü
sadece yuvarlak olanlar varrr öyle yaptırsaydımmm
en çok ona üzüldümmm

karabiber ben alttan tas gibi oluyoya ondan taktırdm normal evyeler tazgahtan yüksek oluyo etrafında su birikintisi kalıyo diya yaptırmadım o şekil

hem o tasda dekorlu krom çok hoş duruyo

kızlar inşaat halindeyiz ama dark resim istediği için ekledim bulaşık makinasının kapağıda yukarıdaki siyah camdan olacak ocak elektrikli siyah cam davlumbaz ve fırın siyah camlarla karışık inox olacak

dimplecim muhteşem ötesiiii olmuşşşş
helee siyah camlar varyaaaaa bayıldımm
benimmm onlar kenarlarıı beyazzz camlardaaa buğulu cam olduuu siyah hiç aklıma gelmediiiii
mozaiklerii bekliyorumm bendee
ama senin mozaiklerde süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dimple keşkee daha önce senin resmii görseydimmmm
kesin bendee evyeyii böyle isterdimm
bazıı yerlerde hata yapmışımm üzüldümm
oda eve gelince farkettimm
en çokta evyeye üzülüyorummm
bideee benim mutfak L şekilde
seninkii ne güzel up uzunnnnnn
inşallah ebnde resim yüklerim birgünn

dimplecim sayfaya nasıl resim koydunn anlatabilirmisin tamm bittiğinde bende koyabilirim belkiii

karabiber teşekkür ederim işte bunu için kk yı çok seviyorum yeni fikirlr edinebiliyosun camları değiştirebilirsen azcık marangoza cazgırlık yap senden kurtulmak için yaparlar

resim yüklemede google hızlı resim yükle yaz ilk çıkan adrese gir gözata bas ordan resmini seç resim boyutunuda seç ben sanırım 3 yada 4 yü seçtim yükle
sonra 4-5 tane link çıkıcak 3 sünü kopyala buraya gel
masaj bölümünde dağ resimli bi ye varya grafik ekle diyo ona tıkla ordaki http li yazıyı sil kendi linkini

yapıştır bu kadar

hadi dene bakalım

hıı karabiber o siyah camları bende kimden kopy aldım biliyomusun

kurtlar vadisinde mematinin evinden
orda tek bi cam siyah bende böle yaptırdım

dimplecim,
tek kelime ile olağanüstü...bitmiş halini düşünemiyorum bile....siyahcamların esas adı nedir.not almak istiyorum.bende düşünüyorum........oluksuz evyede yeri daraltmamış. çok hoş durmuş.lütfen kullanmaya başlayınca gene resmini çek olur mu.ailenle birlikte sağlıklımutlu yıllar...........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…