Mutfak Dekorasyonunda Önerinilerinize İhtiyacım var

sağo dark daha iyileri senin olsun
canikom
sanada teşekkür ederim eve taşınınca tekrar koyarım resim
fırın davlumbazla falan

camın bi adı yok bildiğimiz sıradan siyah cam
etrafı krom çerceve
aslında ben çerçevesiz istedim ama böle yapmış marangoz bende sesimi çıkarmadım daha sağlam olur diye

Evimiz kooperatiften anahtar teslim olarak alıncaktı normalde.Yani biz kaba inşaat olarak almadık.Onlar istediği gibi yapcaktı içini.Ama müteahhit tanıdık olunca içini istediğimiz gibi yaptırmamızda problem olmadıığını söyledi. Fiyat farkını ödeyip, maddi gücümüzün yettiği kadarıyla yaptırcaz inş.

Eşyalarım ankastre değil.Kooperatif mutfağın şeklini belirlemiş zaten.Yani muslukların yeri, buzdolabının yeri,dolapların yeri...vs hepsi belli.Bana kalan sadece dolap renklerini ve fayanslarını seçmek.
Dimple'ın mutfağındaki derin çekmeceler çok kullanışlı ama yaparlar mı bilmiyorum. Zaten aralarını da fayans yapçaklarmış bizimkiler. Gerçi ben fiyat farkını ödeyip, mozaik yaptırcam Allah nasip ederse.
Şu siyah cam olayı benim de hoşuma gitti.Bunu da isticem.

Sorması ayıp ne kadar mal oldu mutfak dimple?

karabiber ben alttan tas gibi oluyoya ondan taktırdm normal evyeler tazgahtan yüksek oluyo etrafında su birikintisi kalıyo diya yaptırmadım o şekil

hem o tasda dekorlu krom çok hoş duruyo

Bu konuda da haklısınız.Bunu da göz önünde bulundurcam mutlaka

ya dimple bende çok beğendim ama şimdi 2 renkler daha moda demi. alt dolaplar siyah olsaydı daha güzel olmazmıydı? gerçi fırınla bulaşık makinesinin kapağı siyah oluncada araya güzel durur. neyse yerleştirdikten sonrada resim koyda bakalım. biliyosun bende senden fikir çalacam. bu arada dimple evin yerleşsin tüm evin resimlerinide koy. merak ediyom valla sen anlattıkça. ama 2013'e çok var yaaaaaaaa :sinifsinif:

dimpleee harikasın resim yüklemeyi anlatmışsınn dur bitsinnn bende yüklemeye çalışırımm inşallahh
sadece evye neii çok üzdüü amaa olsun böylede güzel diyeyinn yoksaa kafayıı yerin ben yaa
mematide iyi fikirrrrr hiç akla gelmezzz
bugünn hemen dışarı çıktımm tezgah üzerine konann metall kavonozlardan aldımm birde metall baharatlık aldımmmm küçük olanlardannn
daha sonrada tezgah üzerii aksesurlardan sipariş vercemm amaaa onlarıı şimdii yaptıramamm hepsii ayrı masrafffff
iyikii bende cam mozaikk seçmişimm benimkii grı siyah beyaz olanlardannn
evye koydurmayın kızlar benim gibii uzun olandannnnn granit tezgah arası küçülüyooo

dark

bizimde müteahhit yaptırıyo fakat biz farkları vericez

o yüzden bişi belli değil

alişim benimde niyetim var evin resimlerini koymaya
ama herşey istediğim gibi olursa yarın storlarım takılacak çocuk odası ve oturma odası gelicek

bitek şu antrenin girişin halı işini halledemedim bi türlü bişi beğenemiyorum

hadi karabiber
biran önce resimlerini bekliyoruz

dimple bende şöyle bir sorun var canım
resim yüklemeye çalışırkenn denileninn hepsinii yapıyorummm amaa olmuyoo acaba o siteye üye değilim diyemi olmuyooo
yoksaa biliyordum resim yüklemii amaa bir türlüü beceremiyorumm başka resim koymayıı denedim olmadıı
eğer yapabilirsem mozaikler takılsınn hemenn koyarımm

karabiber
bikaç defa dene üye olmana gerek yok ben üye değilim

eşime sordum
eğer biz yaptısaydık tamamını 6-7 bin civarı tutardı diyo

Kızlar bugün evin fayanslarını seçtik :))
Mutfak,balkon,banyo,ebeveyn banyosu,WC'de yerler açık gri fayans. Fayansın üst kısımları kırık beyaz. Ve arada bordürler var. Koridor laminant olcak.

Siyah kullanmaktan korktuğum için yerleri gri istedik. Orta koyulukta gri seçmek isterdim ama gittiğimiz yerde yoktu.Açık gri ve beyazdan oluşçak her yer.Ama fayanslar kırçıllı ve mat. Derzleri de koyu gri(füme) seçtim. Bordürler de güzel.Benim içime sindi valla.Sanırım 10 gün içinde kartonpiyer ve fayans işleri bitmiş olur.

Ayyyyy sevindirik olduuuuuuuuuuum kaydirigubbakcemile2

iyi hadi gözün aydın

bu işler çok stresli işler

bazen diyorum keşke hazır ev alsaydık

Highgloss kapaklarını kullanırsanız yıllarca bir şey olmayacaktır. Membran kapak üzeri pvc kaplamalarla arasında çok cüzzi bir fiyat farkı vardır. Ki mutfağınız büyük ihtimalle pvc kaplıdır. Yine bunun yanında akrilik kapaklardan da yararlanabilirsiniz.

Mutfak dolapları yapılrken bunu da aklımda bulundurcam.Teşekkürler olumunekankayizsmile

iyi hadi gözün aydın

bu işler çok stresli işler

bazen diyorum keşke hazır ev alsaydık

Stresli ama bi o kadar da zevkli bence.
Diğer satılmamış dairelerin mutfaklarını kahverengi, banyosunu da pembe yapçaklarmış.İnsanın istediğini seçmesi,yaptırması gibi güzel bişey yok bence. Keşke maddi durumumuz daha iyi olsa da tam istediğimiz gibi yaptırabilsek. Ama buna da şükür....

*seçtiğim gri ve kırık beyaz fayansların resmini ekledim.çanakkale seramiğin sitesinden buldum aynısını.
*evimin kartonpiyerlerinin foto.sunu çektim ve ekledim.
*bi de ara fayans olarak seçtiğim seramiğin aynısını internette gezinirken buldum. mozaik taş daha pahalı oluyordu o yzden gri-siyah-beyazdan oluşan bu seramiği tercih ettim.

Eklentiler

• $GS-N6049.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 95
  • $GS-N6051.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $cb50489bf83f99a8a7fb4d29356efc59cc070752adef4c6afc365875ee05dd51.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $Fotoğraf028.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…