- 15 Ekim 2012
- 177
- 9
- 118
- Konu Sahibi kadersizkader
-
evet burda yapanlar vardı ama ben ne yaptım ne de yapılmış dolap gördüm.ayrıca silimi telinmesi temizlenmesi nasıl bilmiyorum.ben ugrasmaktansa oldugu gibi kullanmayı tercih ederim
dogru diyosun canım aslinda ama ilk evim esimle birlikte kac aydir evimize cikmak icin cabaliyoruz kv nin yanindaydik 4 aydir. yeni gelin evim o dolaplar hic hosumq gitmiyo. sukurler olsun evim var orasi ayri ama sikir sikir olsun istiyorum cok kotu durumdalar
Innallahe meas sabirin..
elin yatkınsa bir rulo al dene oluyorsa devamını alırsın.
Az önce bir sitede denk geldim kizlar. Mutfak dolabini istedigimiz sekilde kaplayabiliyoruz ve boya gibi oluyor orjinal gibi yani sonradan kaplama oldugu belli bile degil inanin. bende kismetse evime taşıncam yakinda ama maddi sebeplerle mutfak dolabimiz bi sure kalacak. bazi yerleri atmis dolabin bu kaplamayi yapsam sorun olur mu atan yerleri icin acaba kullanan var mi bu kaplama folyolarini kizlarrrr
Innallahe meas sabirin..
Hiç kabarıklık olmaması lazım yüzey pürüzsüz olmalı yoksa berbat oluyor tecrübeyle sabit ben kapladım mutfak dolabmı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=432516 bak buraya koymustum kahve rengi olan kaplanmış hali
ben tavsiye etmem tatlım sonra folyoyu çıkartmak istediğinde sakar eşşek gibi bi görüntü oluyo bi kısmı çıkıyo bi kısmı kalıyo bende evlendiğimde çok düşündüm çok gaza geldim ama sonunda hep vaz geçtim ev sahibimin çenesiyle uğraşmaktansa böyle kalsın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?