Mutfak Dolabı kaplama folyolari

kadersizkader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
177
9
118
Az önce bir sitede denk geldim kizlar. Mutfak dolabini istedigimiz sekilde kaplayabiliyoruz ve boya gibi oluyor orjinal gibi yani sonradan kaplama oldugu belli bile degil inanin. bende kismetse evime taşıncam yakinda ama maddi sebeplerle mutfak dolabimiz bi sure kalacak. bazi yerleri atmis dolabin bu kaplamayi yapsam sorun olur mu atan yerleri icin acaba kullanan var mi bu kaplama folyolarini kizlarrrr

Innallahe meas sabirin..

evet burda yapanlar vardı ama ben ne yaptım ne de yapılmış dolap gördüm.ayrıca silimi telinmesi temizlenmesi nasıl bilmiyorum.ben ugrasmaktansa oldugu gibi kullanmayı tercih ederim

evet burda yapanlar vardı ama ben ne yaptım ne de yapılmış dolap gördüm.ayrıca silimi telinmesi temizlenmesi nasıl bilmiyorum.ben ugrasmaktansa oldugu gibi kullanmayı tercih ederim

dogru diyosun canım aslinda ama ilk evim esimle birlikte kac aydir evimize cikmak icin cabaliyoruz kv nin yanindaydik 4 aydir. yeni gelin evim o dolaplar hic hosumq gitmiyo. sukurler olsun evim var orasi ayri ama sikir sikir olsun istiyorum cok kotu durumdalar :(

Innallahe meas sabirin..

dogru diyosun canım aslinda ama ilk evim esimle birlikte kac aydir evimize cikmak icin cabaliyoruz kv nin yanindaydik 4 aydir. yeni gelin evim o dolaplar hic hosumq gitmiyo. sukurler olsun evim var orasi ayri ama sikir sikir olsun istiyorum cok kotu durumdalar :(

Innallahe meas sabirin..

elin yatkınsa bir rulo al dene oluyorsa devamını alırsın.

Benim de açık mutfaktaki bulaşık makinası ve buzdolabını ankastrenin renginde kaplatmam gerekmişti.Sanırım bu işi ehline yaptırmak en iyisi...Ustanın ilk sorduğu soru da zaten yüzeyin durumuydu.Yani çıkıntı olsun istemiyordu...Şu an kulanıyorum,temizliği rahat ve fiyatı da uygunmuş zaten. (100 TL ):21::16::23:

Az önce bir sitede denk geldim kizlar. Mutfak dolabini istedigimiz sekilde kaplayabiliyoruz ve boya gibi oluyor orjinal gibi yani sonradan kaplama oldugu belli bile degil inanin. bende kismetse evime taşıncam yakinda ama maddi sebeplerle mutfak dolabimiz bi sure kalacak. bazi yerleri atmis dolabin bu kaplamayi yapsam sorun olur mu atan yerleri icin acaba kullanan var mi bu kaplama folyolarini kizlarrrr

Innallahe meas sabirin..

Hiç kabarıklık olmaması lazım yüzey pürüzsüz olmalı yoksa berbat oluyor tecrübeyle sabit ben kapladım mutfak dolabmı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=432516 bak buraya koymustum kahve rengi olan kaplanmış hali

ben tavsiye etmem tatlım sonra folyoyu çıkartmak istediğinde sakar eşşek gibi bi görüntü oluyo bi kısmı çıkıyo bi kısmı kalıyo bende evlendiğimde çok düşündüm çok gaza geldim ama sonunda hep vaz geçtim ev sahibimin çenesiyle uğraşmaktansa böyle kalsın dedim

ben tavsiye etmem tatlım sonra folyoyu çıkartmak istediğinde sakar eşşek gibi bi görüntü oluyo bi kısmı çıkıyo bi kısmı kalıyo bende evlendiğimde çok düşündüm çok gaza geldim ama sonunda hep vaz geçtim ev sahibimin çenesiyle uğraşmaktansa böyle kalsın dedim

canimsin cikarmasi cok kolay emin ol direk cek çıkıyor

Innallahe meas sabirin..

Ben kapladim mutfagimi cokta begendim memnunum :)

Eklentiler

• 20131225_114920.webp
    20131225_114920.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 1.347
  • 20131224_173940.webp
    20131224_173940.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 646
İyi yapılırsa senelerce sorun çıkarmadan kullanabilirsiniz.
Bir arkadaşımda aynı şekilde kaplayıp 5 yıl kullandı kendi söylemedikçe farkedilmiyordu bile.
Aynı şeyi bende annemlerin eski bir dolabında denedim ama çok hava bıraktım sanırım zamanla birleşim yerleri attı.

bende netten görüp çok heveslenmiştim
komşum japon pazarından alıp kapladı ucuz olanlar fazla kullanışlı olmuyormus pek memnun değil
bizde kiracıyız dolaplarımız eski tip ve rengi kötü ben vazgeçtim idare ediyorum şimdilik

Back
X