Murdum renk sanirim annenin canim yaa nasil leke belli ediyormu el izi birakiyormu oyleBenim dolaplarım bembeyaz ama niye beyaz? Çünkü ben her şeyden son derece hızlı bir şekilde sıkılan ayran gönüllü bir insanım. Bir yıl kulkanıp dolap kapaklarını değiştirmeye kalkabilirdim. O yüzden rengi dolaplara değil duvarlara verdim ben. İki sene acı yeşil kullandık, bu sene cart kırmızıya geçtik. En fazla iki sene dayanabildim yani. Beyaz dolaplar duvarlardaki her türlü rengi yansıttığı için kullanışlı oldu benim için.
Anneminki de üstler beyaz altlar patlıcan moru. Bordoya yakın aslında zevkine uyabilir. Benim hoşuma gidiyor o da. Yarın hatırlarsam resmini çeker koyarım.
Bizimkiler membran kaplamamı ne diyorlar öyle bişey. Baya parlak. Hiç birşekilde leke olmuyor. Nemli bir bezle silmek temizlemeye yetiyor, kurutmaya bile gerek yok. Malzeme aynıysa rahatlıkla koyu renk yapabilirsin.Murdum renk sanirim annenin canim yaa nasil leke belli ediyormu el izi birakiyormu oyle
Bende mebran yaptiricam canim zaten fazla pahali yaptiramam ucuz adide olmaz kullanisli fiyati orta bisey iste mebran olucak tezgahida granit istyorum ama cok pahali dokmeler nasil olur bilmiyorum suanki evimde granit cok memnunumBizimkiler membran kaplamamı ne diyorlar öyle bişey. Baya parlak. Hiç birşekilde leke olmuyor. Nemli bir bezle silmek temizlemeye yetiyor, kurutmaya bile gerek yok. Malzeme aynıysa rahatlıkla koyu renk yapabilirsin.
Bizim tezgah ne bilmiyorum valla. Ama o da parlak, granit olma ihtimali yüksek. Membran kapak gayet kullanışlı bence, temizliği de çok kolay. Bir de ufak tavsiye, kapaklara ve çekmecelere fren koydurt muhakkak. En azından çok kullanılanlara.Bende mebran yaptiricam canim zaten fazla pahali yaptiramam ucuz adide olmaz kullanisli fiyati orta bisey iste mebran olucak tezgahida granit istyorum ama cok pahali dokmeler nasil olur bilmiyorum suanki evimde granit cok memnunum
Benim dolaplarım bembeyaz ama niye beyaz? Çünkü ben her şeyden son derece hızlı bir şekilde sıkılan ayran gönüllü bir insanım. Bir yıl kulkanıp dolap kapaklarını değiştirmeye kalkabilirdim. O yüzden rengi dolaplara değil duvarlara verdim ben. İki sene acı yeşil kullandık, bu sene cart kırmızıya geçtik. En fazla iki sene dayanabildim yani. Beyaz dolaplar duvarlardaki her türlü rengi yansıttığı için kullanışlı oldu benim için.
Anneminki de üstler beyaz altlar patlıcan moru. Bordoya yakın aslında zevkine uyabilir. Benim hoşuma gidiyor o da. Yarın hatırlarsam resmini çeker koyarım.
Ben direkt duvar rengi değiştiriyorum. Bu kırmızı da biraz mcdonalds gibi oldu sanki. Yaza yine boyatırım kesin :)0
Aynı sebepten dolayı benimde beyaz
beyaz üstüne çok açıkrenk gri kendinden desenli
duvarda beyaz
sandalyelerıim mor mesela
alsesuarlarım renkli
ilk evlenfiğimde kırmızıydı
en kolayı aksesuar değişgigmek
Kremden dha cok beyaz guzel durur sanirim bordoya canim keske foto koysan yaaaMerhaba benım mutfak dolabım bordo ve beyaz kombın cok hos duruyo oyle el ızı fln olmaz haftada bı sılerım yuzunu Benımkı de yenı bına oldugu ıcın bunu kombın yapmışlar ben tavaıyem ederim resm koymayı bılmedıgım ıcın koyamadım yada bak kırmızı beyaz da olabılır yıne beyazla tatlı pembe de olabılır bence sade renk yaptırma ıkı renk olsun benım dıgerlerı ful krem renk tı cok sıkıcıydı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?