Mutfak Dekorasyonu mutfak dolabi yardim...

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Oncelikle yoneticiden ricam konum bir sure burda durabilirmi diger bolumde fazla ilgi olmuyor lutfen.. kizlar mutfak yaptiricaz ev yaptiriyoruz dha dogrusu mutfak icin ben renk icin kararsizim bi ustu krrem alti capicno dusundum sonra cokmu renksiz kalir dye ustu yine krem alti bordo dusundum bordoda cok el izi yapar dye duydun bna yardim edin hattamutfak resimlerinizi koyun ne blim ben civil civil renkli severim buna gore bna renk v.s. fikir verebilirmisiniz cok ihtiyacim var

Siyah kırmızı..Yada beyaz kırmızı yapabilirsin..Pembenin güzel bir tonuyla gri yapabilirsin..Hangi renkleri seviyorsan,internetten bak nasıl renklerle kombinlemişler..Ona göre karar ver..

Internetten bakiyorim canim zaten cok buyul deil boyle acik renk olsun ferah gostersin istyorum siyahi hic istemiyorm modasida gecmesin hani surekli dolp degistrmicez sonucta boyle seneler sonrda mutfagimi begenim istyorum agir dursun renklindursun bordo kullanan yokmuki yaa nasil kullanisi

Benim dolaplarım bembeyaz ama niye beyaz? Çünkü ben her şeyden son derece hızlı bir şekilde sıkılan ayran gönüllü bir insanım. Bir yıl kulkanıp dolap kapaklarını değiştirmeye kalkabilirdim. O yüzden rengi dolaplara değil duvarlara verdim ben. İki sene acı yeşil kullandık, bu sene cart kırmızıya geçtik. En fazla iki sene dayanabildim yani. Beyaz dolaplar duvarlardaki her türlü rengi yansıttığı için kullanışlı oldu benim için.

Anneminki de üstler beyaz altlar patlıcan moru. Bordoya yakın aslında zevkine uyabilir. Benim hoşuma gidiyor o da. Yarın hatırlarsam resmini çeker koyarım.

Murdum renk sanirim annenin canim yaa nasil leke belli ediyormu el izi birakiyormu oyle

Murdum renk sanirim annenin canim yaa nasil leke belli ediyormu el izi birakiyormu oyle
Bizimkiler membran kaplamamı ne diyorlar öyle bişey. Baya parlak. Hiç birşekilde leke olmuyor. Nemli bir bezle silmek temizlemeye yetiyor, kurutmaya bile gerek yok. Malzeme aynıysa rahatlıkla koyu renk yapabilirsin.

Bizimkiler membran kaplamamı ne diyorlar öyle bişey. Baya parlak. Hiç birşekilde leke olmuyor. Nemli bir bezle silmek temizlemeye yetiyor, kurutmaya bile gerek yok. Malzeme aynıysa rahatlıkla koyu renk yapabilirsin.
Bende mebran yaptiricam canim zaten fazla pahali yaptiramam ucuz adide olmaz kullanisli fiyati orta bisey iste mebran olucak tezgahida granit istyorum ama cok pahali dokmeler nasil olur bilmiyorum suanki evimde granit cok memnunum

Bende mebran yaptiricam canim zaten fazla pahali yaptiramam ucuz adide olmaz kullanisli fiyati orta bisey iste mebran olucak tezgahida granit istyorum ama cok pahali dokmeler nasil olur bilmiyorum suanki evimde granit cok memnunum
Bizim tezgah ne bilmiyorum valla. Ama o da parlak, granit olma ihtimali yüksek. Membran kapak gayet kullanışlı bence, temizliği de çok kolay. Bir de ufak tavsiye, kapaklara ve çekmecelere fren koydurt muhakkak. En azından çok kullanılanlara.

0

Aynı sebepten dolayı benimde beyaz
beyaz üstüne çok açıkrenk gri kendinden desenli
duvarda beyaz
sandalyelerıim mor mesela
alsesuarlarım renkli
ilk evlenfiğimde kırmızıydı
en kolayı aksesuar değişgigmek

Ben direkt duvar rengi değiştiriyorum. Bu kırmızı da biraz mcdonalds gibi oldu sanki. Yaza yine boyatırım kesin :)

onceden mutfakta kırmızı hastalıgım vardı taaaa kiii guzel bır hardal sarısı ıle sıyah kombınını gorene kadar dıbım dustu resmen

mutfakda krem cok seviyorum ben. Güzelde duruyo.
Bordo gibi renkler nedense pek tatmin etmiyor beni. Bi süre sonra insan sıkılırki onlardan

benim mutfağım kırmızı beyaz .Kocam kırmızıyı zorla ekletmişti tadilat yaparken.
Bana kalsa bembeyaz ya da hafif krem ama mat bir mutfak yaptırırdım .

benim mutfağımda beyaz - turkuaz
iyiki böyle yaptırmışım çok seviyorum mutfağımı

ben olsam krem yaptırırdım, tezgah da granit
sade ve şık duruyor

Merhaba benım mutfak dolabım bordo ve beyaz kombın cok hos duruyo oyle el ızı fln olmaz haftada bı sılerım yuzunu Benımkı de yenı bına oldugu ıcın bunu kombın yapmışlar ben tavaıyem ederim resm koymayı bılmedıgım ıcın koyamadım yada bak kırmızı beyaz da olabılır yıne beyazla tatlı pembe de olabılır bence sade renk yaptırma ıkı renk olsun benım dıgerlerı ful krem renk tı cok sıkıcıydı mesela

Benim de hem alt hem üst dolaplarım beyaz. Kulpları pembe çiçekli
Duvar kağıdı kaplattım yine pembe çiçekli
Koyu renkler sanki su lekelerini daha çok belli ediyor. Yani ıslak elle dolabı açmaya çalışınca

Ben beyazdan memnunum. Tavsiye de ederim

Becerebilirsem resim yüklerim

Eklentiler

• image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 270
  • image.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 262
Cok sagolun kizlar yorumlariniz icin en cok aklima yatan krem ya da beyaz bordo hala sadece krem yda beyaz korkiyorum renksiz kalirsa dye oyle duvar kpalatcak kdar durumumuz yok

Kremden dha cok beyaz guzel durur sanirim bordoya canim keske foto koysan yaaa

Ben duvar kağıdını koçtaştan aldım rulosu 40 tl idi. Toplam 4 rulo gitti. 160 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…