Ewt beyaz bordo guzel olur ınan fotograf koymayı bılmıyorumKremden dha cok beyaz guzel durur sanirim bordoya canim keske foto koysan yaaa
Canim benim mutfak dolaplarim bordo ve krem,ve kararsizligin bordo el izi yapar diyeyse evet maalesef oluyor.benimki en fazla bir gun temiz kalir,minik canavarim yuzunden:)Oncelikle yoneticiden ricam konum bir sure burda durabilirmi diger bolumde fazla ilgi olmuyor lutfen.. kizlar mutfak yaptiricaz ev yaptiriyoruz dha dogrusu mutfak icin ben renk icin kararsizim bi ustu krrem alti capicno dusundum sonra cokmu renksiz kalir dye ustu yine krem alti bordo dusundum bordoda cok el izi yapar dye duydun bna yardim edin hattamutfak resimlerinizi koyun ne blim ben civil civil renkli severim buna gore bna renk v.s. fikir verebilirmisiniz cok ihtiyacim var
Saol cnm cok guzelmis gule gule kullan :)) bnde murdum istyordum cevremde herkez murdum yaptirdi o yuzden bordo dusunuyorum agirlikla :)))canim yeni yaptiriyoruz bu rengi de tavsyaptırdı im.murdum beyaz
hımm iyi fikirmiş, aklıma gelmemişti daha önce.Ben direkt duvar rengi değiştiriyorum. Bu kırmızı da biraz mcdonalds gibi oldu sanki. Yaza yine boyatırım kesin :)
komşum 6 ay önce yaptırdı. mor ve açık gri. baya bi asil durmuşOncelikle yoneticiden ricam konum bir sure burda durabilirmi diger bolumde fazla ilgi olmuyor lutfen.. kizlar mutfak yaptiricaz ev yaptiriyoruz dha dogrusu mutfak icin ben renk icin kararsizim bi ustu krrem alti capicno dusundum sonra cokmu renksiz kalir dye ustu yine krem alti bordo dusundum bordoda cok el izi yapar dye duydun bna yardim edin hattamutfak resimlerinizi koyun ne blim ben civil civil renkli severim buna gore bna renk v.s. fikir verebilirmisiniz cok ihtiyacim var
Nasil yani cnm nersi morkomşum 6 ay önce yaptırdı. mor ve açık gri. baya bi asil durmuş
mutfağın şekline göre yapmış nasıl anlatsam yani üstte mor çoğunlukta ama gride var, orta kısma gelen yerde 2 kapak gri, yani bardaklık olan bölüm griydi sanırım çok hoş olmuşNasil yani cnm nersi mor
Fotosunj cekip gostetme gbi sansin olirsa cooook sevinirim canim yaaa :))mutfağın şekline göre yapmış nasıl anlatsam yani üstte mor çoğunlukta ama gride var, orta kısma gelen yerde 2 kapak gri, yani bardaklık olan bölüm griydi sanırım çok hoş olmuş
o biraz zor canım yaa benim kuzular küçük hava çok soğuk pek çıkamıyorum bu ara, ama net den belki benzer bi model bulabilirsin:) umarım gönlüne göre olur:)Fotosunj cekip gostetme gbi sansin olirsa cooook sevinirim canim yaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?