Mutfak dolaplarınızı neyle siliyorsunuz?

cif mutfak (sprey sarı şişe) ile siliyorum..mikrofiber bez ile..bir su da duruluyorum..lake olduklarında sürekli parmak izi oluyor ama küçük yumurcak müsaade etmediğinden çok sık silemiyorum..ononbeş günde bir:77:

dolaplarımı puronto yada markın durulama ve kurulama gerektirmeyen sıvı ahşap temizleyicisile siliyorum
fayansları cif çamaşır suyu yada sprey olabilir
dolap içlerini ayda bir dışları kirlendikçe

benim dolaplarım da bembeyaz ve lake...herhangi bir temizleyiciyle matlaşmaya mahal vermemek adına arapsabunlu su hazırlayıp onunla siliyorum, daha da parlıyor hatta kurulamaya bile gerek kalmadığı da oluyor...arapsabunu her yüzey temizliği için harikalar yaratıyor gerçekten...sadece duvarımda oluşan bir lekeyi silmek istedim ve sildim, ertesi günkü manzara iğrençti, sildiğim yer sanki yağ sürmüşüm gibiydi hiçbir şekilde geçmedi...şimdi o duvarı komple boyatmaktan başka çarem yok, umarım boyandıktan sonra alttan yine belli olmaz...

valla su an gezinirken yaziyi gordum. bugun bende once fritozümü temizledim sonrada mutfak dolaplarimi sildim. burda essig reiniger denilen bir temizlik urunu var onunla sioldim. beninde mutfak dolaplarim beyaz ve lake. bundan baskasi ya sasartiyor yada temizlemiyor. bu üründen cok memnunum. tr. de varmi bilemicem ama muhtesemmmm:nazar:

dolaplar lake olduğu için 2 günde 1 silerim clin çıktı camsilden daha etkili onunla siliyorum leke iz bırakmıyor:nazar:

dolaplarım çok fazla kirlenmiyor. her hafta temizlik yaparım fayanslarımı domestosla silerim ama 2 veya 3 haftada bir tam temizlik yapaım o zaman dolaplarımı silerim hemde sadece domestos ve cifle. durular bide kurularım tertemiz mis gibi.

ya kıslar cidden bukdr sıkmı siliyorsunuz..ben ayda bikere siliyorum oda kirlenirse..sadece fırının üstüne gelen kısmı siliyorum yaglanınca okdr..bisüürü dolabım var sil sil bitmez:)

ya kıslar cidden bukdr sıkmı siliyorsunuz..ben ayda bikere siliyorum oda kirlenirse..sadece fırının üstüne gelen kısmı siliyorum yaglanınca okdr..bisüürü dolabım var sil sil bitmez:)

evet yaa her gün mutfak dolabı mı silinir nasıl yetişiyorsunuz inanamıyorum. Ben de ne zaman kirlendiğini görürsem o zaman silerim. özellikle ocak civarlarındakileri daha sık silerim ama genel olarak temizliği yaklaşık bir ayda bir yaparım cifle silerim ve mikrofiber bez ile kurularım. Benim dolaplar da lake, her ürünü kullanamıyorum leke bırakıyo çünkü

evet yaa her gün mutfak dolabı mı silinir nasıl yetişiyorsunuz inanamıyorum. Ben de ne zaman kirlendiğini görürsem o zaman silerim. özellikle ocak civarlarındakileri daha sık silerim ama genel olarak temizliği yaklaşık bir ayda bir yaparım cifle silerim ve mikrofiber bez ile kurularım. Benim dolaplar da lake, her ürünü kullanamıyorum leke bırakıyo çünkü

he yaaaaa okdr çok silmeye ben başka bşy yapamam anca ev temizleyeyim:)

acıkcası kızartma yaptıgım gunlerde gece yatmadan önce locla siliyorum.. loc gercekten iz yapmıyor benım buzdolabımın rengi gride.. 15 gunde 1de domestos camasır suyu etkılı olanla siliyorum

sprey deterjanları kullanmak daha kolaylık bence

mutfak dolaplarım için ben nano mikrofiber mutfak bezi kullanıyorum. Özellikle yağlı yüzeylerde (fırın, aspiratör, buzdolabı, banko) o kadar güzel bir temizlik yapıyor ki, inanın hayretler içinde kaldım ilk kullandığımda. bu bezi kullanırken hiçbir deterjana da gerek yok, sadece su ve beyaz sabun kullanıyorum. hassas olan mutfak dolaplarımı hiç iz bırakmadan pırıl pırıl yapıyor, üstünde ne bir iz, ne bir bez lekesi hiçbir şey kalmıyor. Ben bu bezi iona.com.tr diye bir web sitesinden buldum, çok ayrıntısını bilmiyorum ama sanırım doğrudan satışla satıyorlar bu bezleri. evin her alanı için ve her yüzey için ayrı bir bezleri var. bakmanızı tavsiye ediyorum, inanın pişman olmazsınız, en azından ben kullandığımdan beri hiç pişman olmadın.. Herkese bol lekesiz günler...

Aspirin spray aldım denedim yağları gayet güzel sildi kullanma yerleri ise mutfak ,banyo, parke,kıyafet,koltuk temizlemesinde süper ! Fiyatıda uygun kırmızı şişe oluşumuna dikkat edin ,1001 marketten temin edebilirsiniz

Ne kadar sık siliyorsunuz şaşırdım valla
Benim dolaplarım hiç kirlenmiyor
Fırının üstünde olan yerleri ayda bir Cif mutfak spreyiyle siliyorum

toz almakdan sonra nefret ettiği ikinci iştir buzdolabını boşalt temizle offff

Ama genelde bulaşık deterjanıyla siler
Karbonatlı suyla iyice durularım
Karbonat mutlaka hem pırıl pırıl oluyo kokular gidiyor varsa hemde kirlenmesi gecikiyor

yag sökücü ile hem mutfak dolaplarını hemde beyaz eşyalarımızı sildim yalnız temizlik bezi mikrofiber olanlarından ıslak olarak sıkıp bekleyip siliyorum sonuç zahmetsiz muhteşem temizlik...:)

Bu arada bende o kadar sık silmem ne zaman kirlenirse çünkü bişey damlasa veya aksa hemen siliyorum

Genel bir temizlik ihtiyaçsa mesela ayda bir diyebilirim

Ama ocağa yakın yerler ve fırını eğer yaptığım yemek kirlettiyse o gün siliyorum

bimdeki güldal yağ çözücü sipreyle sildim çok güzel oldu öyle her haftada değil yaz kış bahar temizliklerinde yani yılda 3 4 kez siliyoruz:1: bişey leke yaparsa yağlanırsa o bölümü anında siliyoruz zaten, komple silmiyoruz

Back
X