Mutfak dolaplarınızı neyle siliyorsunuz?

Bim den aldıgım Güldal yag çözücü ile siliyorum. Mutfak dolabına sıkıp bezi birkez üsünden geç bütün kirler tek seferde çıkıyor.

O parmak izlerinden ne çektim bir bilsen loc harika temizliyor bimden de mikrofiber toz bezi aldım bir kez silmek yeterli oluyor durulama derdi de yok tavsiye ederim.

ouyy anılarım depreşti :52: bi kaç ay önce güzellik salonunda çalışıyodum beyaz deri koltukları patronceyzim locla sildiriyodu baktım güzel bişi.
sora çamaşır suyu cifle falanda kapıları siliyoduk bi yandan sil bi yandan kurula bi yandan çene yap bi yandan telefona bak falan çok zahmetli gelmişti. baktım olcak gibi değil kapılarıda loc la sildim:60: patronumun haberi olsa kalp krizi geçirirdi herhal. ayy ne kaa cimri bi kadındı ölee:27:

karbonatlı suyla siliyorum ben servis önermişti ayrıca hem hesaplı hem de hijyen ve zarar vermemek için en iyisi......

mutfak dolaplarım için ben nano mikrofiber mutfak bezi kullanıyorum. Özellikle yağlı yüzeylerde (fırın, aspiratör, buzdolabı, banko) o kadar güzel bir temizlik yapıyor ki, inanın hayretler içinde kaldım ilk kullandığımda. bu bezi kullanırken hiçbir deterjana da gerek yok, sadece su ve beyaz sabun kullanıyorum. hassas olan mutfak dolaplarımı hiç iz bırakmadan pırıl pırıl yapıyor, üstünde ne bir iz, ne bir bez lekesi hiçbir şey kalmıyor. Ben bu bezi iona.com.tr diye bir web sitesinden buldum, çok ayrıntısını bilmiyorum ama sanırım doğrudan satışla satıyorlar bu bezleri. evin her alanı için ve her yüzey için ayrı bir bezleri var. bakmanızı tavsiye ediyorum, inanın pişman olmazsınız, en azından ben kullandığımdan beri hiç pişman olmadın.. Herkese bol lekesiz günler...

Ben yazıyı yeni gördüm 4 yıldır firmadayım, gerçekten ürünlerin üstüne bez yok piyasada.Bu ürünler kendini aşmış diye düşünüyorum.Bayanlar lütfen mutfakta kimyasal ve deterjan kullanmayın,aslında biliniyor ama buzdolabına asla deterjan değmemesi gerekiyor.Pembe mutfak bezi tutacak kısmında mft nano teknoloji yazısını görünce alabilirsin.Bezi 4 kat yap 8 kat olur katlar kirlendikçe değiştirerek 8 katı kullan, mutfak zaten bitiyor. 8 kat 8 temiz bezin gördüğü işi fazlasıyla görüyor. Leğen de kovada su hazırlama kirli suyun içinde bezi temizleme yok.İş bitince beyaz banyo sabunuyla çeşme altında yıka,leke iz kalmıyor.İyi günler...

Son düzenleme:
sprey yağ çözücüyü sıkıp mikrofiber bezle kuruluyorum. buğu kir hiç bişi kalmıyor.

aslında durulamadan ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama :17:

Şu mikrofiber bezleri çıkartandan Allah razı olsun elim ayağım oldu sanki :)
Bim'den güldal marka yağ çözücü, cif, mr muscle, loc hepsini denedim kızlar hepsi birbirinden güzel

Back
X