- Konu Sahibi Wilhelmina
-
Nasil muteahit bu boyle.Gider borusu disardan verildigi nerde gorulmus.zaten ocagin yaninda cok abes.bu hali ilr oraya firin sigiyormu.bu saatten sonra borunun yeri degismez ne yazikki.ancak mobilya ile kapattirilir.buzdolabini koridora koyabilirmisin uygunsa.cunku dolaplar da az.birazini iptal etme sansinda yok.bulasik makinesi yeri birakmis mi altta?Hanımlar arsa karşılığı ev yaptırıyoruz bi arsamıza 3 daire sığdırdı ve daireler brüt 75 mt2 net 65e falan geliyordur herhalde...
Daireye nasıl sığışcam derdi varken bir de yapılan mutfağı gördükçe sinirlerim zıpladı! Diğer dairelerin mutfaklarında böyle bir şey yok, bizim tarafın mutfaklarından gider borusu? Geçiyor ve oraya bir de ocak yeri yapmışlar
Zaten mutfak küçücük tezgahım küçük olsun amenna da buzdolabını girişe koysam hic hareket alanım kalmayacak
Bu boruyu nasıl dışarı çıkattırabilirim ve buzdolabi kabini falan sola yaptırsam mı? Mutfağı küçük olanlar var mi? Yardim
Resimler aşağıda ... Sinirden tam cekemedm.
Projedeki mutfağı da ekledim...
Böyle boruyu ilk kez gördüm,dolap kabininin içinde hiç görmedim.Adam biraz baştan sağmamı yapmış.Eski evimiz 2+1 di ama mutfağı normaldi çok küçükte değil çok büyükte değil ama tezgahımız genişi ve evde de mutfağın içinde gider borusu böyle değildi.Hanımlar arsa karşılığı ev yaptırıyoruz bi arsamıza 3 daire sığdırdı ve daireler brüt 75 mt2 net 65e falan geliyordur herhalde...
Daireye nasıl sığışcam derdi varken bir de yapılan mutfağı gördükçe sinirlerim zıpladı! Diğer dairelerin mutfaklarında böyle bir şey yok, bizim tarafın mutfaklarından gider borusu? Geçiyor ve oraya bir de ocak yeri yapmışlar
Zaten mutfak küçücük tezgahım küçük olsun amenna da buzdolabını girişe koysam hic hareket alanım kalmayacak
Bu boruyu nasıl dışarı çıkattırabilirim ve buzdolabi kabini falan sola yaptırsam mı? Mutfağı küçük olanlar var mi? Yardim
Resimler aşağıda ... Sinirden tam cekemedm.
Projedeki mutfağı da ekledim...
Var canım projede hata var...Yalnız planla da alakası yok gibi
Merhaba canım bu projeyi siz mi sectiniz hic iyi degil ve bunu yapan iyi mutahit degil sanırım ..Kapattiricam tabiki ama teknik bilgisi olan vardir belki boruyu cikattirabiliriz oradan diye düşündüm... Gerçekten de bastan salma olmuş bizim taraftaki daireler... Bir de ankastre mutfak dedik özellikle... Davlumbaz olmaz oraya... Yok koridor da küçük antrede de priz yok... Odalarda da tek yere priz girişi yapmışlar sinirlerim zıpladı yaaa.. Tekme attım sinirden boruya annem orda olmasaydı kirardim herhalde... Yarin ofisine gidicem mutaahitin... Ne banyoya çamaşır makinası sığar ne mutfakta yer var napmislar hic anlamadım.... Çok sinir oldum
Bencede mutfak borusu olmasın o ....Wc borusu mu?Allah Allah boyle bi hatayi nasil yapmislar .mutfaktan wc borudu mu gecer.ben mutfaklarin borusu diye dusunmustum
Muhtemelen öyledir ama dedigim gibi statik proje gorulmeden bişey denmez. Ayrıca sanmıyorum ki bir mühendis o kadar hata yapsın.Bencede mutfak borusu olmasın o ....
Bencede mutfak borusu olmasın o ....
en üst katsa çatının gider borusu olabilirmi bizde mutfakta öyle bir boru var..o borunun olduğu yere buzdolabı
mutfak borusu olsa orada köşede ne işi var,lavobonun altında olurdu,sonuçta su lavobodan akıyor ve doğal olarak suyun akacağı boru da lavobo altında olur,üstelikte yukarıdan gelmez.işsiz cahil önüne gelen herkes mütahit oluyor bu memlekette
tek diyeceğim şey mütahite söyleyin çaresine baksın,nasıl halledecekse etsin yada en son çare oraya ocağı karşısanada buzdolabını koyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?