Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam.ev yaptırıyoruz.mutfak konusunda kararsız kaldım.zemin granit olacak.duvarlara seramik yaptırsak mı yoksa sadece boya mı yaptırsak karar veremedik.hangisi kullanışlı olur bilemedik.dolap ile tezgah arası seramik olacak.yardımcı olursanız sevinirim
selam.ev yaptırıyoruz.mutfak konusunda kararsız kaldım.zemin granit olacak.duvarlara seramik yaptırsak mı yoksa sadece boya mı yaptırsak karar veremedik.hangisi kullanışlı olur bilemedik.dolap ile tezgah arası seramik olacak.yardımcı olursanız sevinirim
İki türlüsünü de kullandım. Sırf seramik olursa silmesi, temiz tutması daha rahat oluyor. Ama boya olunca da istendiği zaman farklı bir renk kullanma şansına sahip oluyor insan.
Bana sanki mutfak dolapları klasik model olursa duvarların tamamen seramik olması daha uygun oluyormuş gibi geliyor. Dolaplar modern olunca ise boyalı duvar daha hoş duruyor sanki.
Duvarlar seramik mi olsa banyo gibi mi yani...
Orası mutfak neden banyo gibi olsun ki?
Kesinlikle boya olmalı..
Hem yerleri granit yaptırmayı düşünüyorsunuz,gayet şık ve modern duracak.. sonra da duvara da seramik mi diyorsunuz..
Emin olun ortaya kötü birşey çıkacak..
Kullanış meselesine gelince..
Evinizin diğer odalarının duvarları seramik mi kaplı ki bu endişeyi taşıyorsunuz
Bir farkı olmaz emin olun..
Kaldı ki,saten boyalar silinebiliyor endişeniz temizlikse..
Hatta avantajı da şudur ki;seramikleri bir kere yaptırırsınız değiştirmek zahmetlidir ama badanayı hem değişim hem de temizlik için yaptırabilirsiniz