- 20 Ağustos 2015
- 6.538
- 15.760
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
hergün pişiriyor olması sinir bozucu olabilir gerçekten.. o işten gelmeden önce pişirin, saatlerini bilemiyorum ama, yemek varken tekrar pişirmek istemez heralde .
iyi tarafından bakın, her akşam ne pişiricem derdiniz yok :)
değişik lezzetler tattırıyor işte ne güzel :)
Bence hiiiiç sinirlerini bozma. Bırak herşeyi eşin yapsın. Demek ki heves ediyor. Özeniyor. Sen umursama.. Her şeyi ona bırak. Kendisi yapsın.O da çok kötü ama bu da çok sinir bozucu.Ya sen erkeksin ya sofra düzeninden sana ne her şeye de karışma ama çok mu şey istiyorum
Ha o derece kötü.. Bence eşine, bir yemek kitabı hediye et. Bari tarife uysun..Maalesef aynı saatte giriyoruz.Hayır güzel yapsa sorun değil kafadan uyduruyo hepsini bi keresinde tarhanayla mercimeği karıştırıp çorba falan yaptı korkunçtu.
Maalesef aynı saatte giriyoruz.Hayır güzel yapsa sorun değil kafadan uyduruyo hepsini bi keresinde tarhanayla mercimeği karıştırıp çorba falan yaptı korkunçtu.
misafir geleceği zaman odaya kitle eşini yemeğini yap açarsın kapıyı
yeşil mercimekli tarhana çok güzeldir aslında :)
iç anadoluya özgü bir pişirme tarzıdır.
kırmızı mercimekse bilemicem, sahi kırmızı mercimekle nasıl olurki :)
Bak bu iyi fikirmiş kesin çözüm
Nimete öyle denmez, taş olursun
Yemek yapan koca itinayla sevilmeli.
Hem yemekler de abuk sabuk değil, kuş üzümlü pilav ve mercimekli tarhana yapılan şeyler.
Kuş üzümlü pilav yemeyenler çok şey kaybeder.
Ensevdiğim ençokta pişirdiğim pilavdır üstüne bide tavuk dikince yılbaşı menüsü oluyo
Mutfakta gezen erkekten hoşlanmam kadın istiyosa yapabilir tabi
Ama neanlarsın demek çok kırıcı
Hani çorbayı salatayı yapar anlarım herşeyi yapıyo masaya karışıyo servisi yapıp bulaşıklarıda hallediyo mu ?
Özellikle kuş üzümlü pilavı kaynanam çok yapar ve çok lezzetli olur:)Gerçekten var mı ben hiç duymadım
Evet elinden alamıyorum beni mutfağa sokmuyo
Özellikle kuş üzümlü pilavı kaynanam çok yapar ve çok lezzetli olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?