Mutfak kavgası

Bulmuşta bunuyorsun burcu bak ben şimdi yemek yapmakla uğraşıyorum hakkını yiyemem salatası cacıgı yapıyor birşeyler ama bütün yemeği yapıp birde sofrayı kursa of of hayali bile çok güzel şöyle düşün hergün ne yemek yapsam diye kendine soracağına bugün ne yemek yapıcan diye soruyorsun bulunmaz nimet bence

Boşver canım keyfine bak

Allahım sanki bu benim herif benimki sağolsun hamilelik yeni bebek falan derken kendini yemek yapmaya adadı. akşamın bi körü ben börek yapıcam falan demeye başladı. üstüne üstlük başımıza gurme kesildi, benim yaptıklarımı da beğenmez oldu. elimin tersiyle çarpıcam bi tane!!

Sizi sıkmış ama benimki de yapsa da bende yesem keşke , çok özendim valla

kuş üzümlü bezelyeli pilav demeseydin iyiydi, mercimekli tarhana aslında kış için çok besleyici onun iyi olabileceğini düşünüyorum.
mutfağı dağınık-pis mi bırakıyor, temizliyor mu?

kuş üzümlü bezelyeli pilav demeseydin iyiydi, mercimekli tarhana aslında kış için çok besleyici onun iyi olabileceğini düşünüyorum.
mutfağı dağınık-pis mi bırakıyor, temizliyor mu?

Hayır köpüklü köpüklü sularla yıkar bi de.Kullandığı deterjanla da 20 kişinin bulaşığı yıkanır maşallah

Yani lezzetli yapıyor mu peki bilemedim ama hergün hergün istemezdim sanırım eşimin bişey yapmasını. Ama bence et konusunda haklı eti bi yerde pişirip diğer yere koyarsanız lezzet kısmı düşer. Aynı yerde daha iyi pişer. Üzerini folyo ile kapatınca buharında pistiginden hem etler iyi pişer hemde sebzeler dagılmıyor.

Keşke benim kide yapsa mutfağı batırır gerçi ama olsun .

Vah yavrum neden bunlarin orta ayari yok. Ya hic ellerini surmezler ya da boyle senin kocan gbi davranirlar. Ne desem ki

Karışmak başka yapmak başka
Bence yapması çok iyi bişey hem yapa yapa kendini geliştirir sende rahat edersin yemek konusunda
Benmkide yapsa keske

Mesele yapması değil ben de memnunum yapıyo olmasından ama mesele ben yaptığımda beni hiçbişeye karıştırmaması ve yapmama engel olması.Hiçbi lafımı dinlememesi ve yanlış yapsa da diretmesi.

Amannn boşver yemekleri yapacak adam bulmuşsun keyfini çıkar. Misafirlere de yemekler eşimin eseri, kendi yapmak istedi mutfakla çok ilgilidir dersin.

ehvenişer bence, yapsın, siz onu motive etseniz, canınız ne istiyorsa söyleseniz... mesela "ah bey bi mantı kıvırsan" deseniz

Daha o seviyeye gelmedi çok şükür şimdilik et yemekleri ve sebze, hamurişine pek kabiliyeti yok çok şükür.Kırk yılın başı bi tatlı kek falan yaparım kendime, anlamadığı için karışamıyo.Yakında onu da alacak elimden.

Benim eşimde yapar az önce bile yaptığı yemeği yedik bizdeki sorun ben mutfakta çalışırken bir taraftanda toplayarak gittiğimden sofradan kalkınca sadece o bulaşıklar oluyor ama eşim yapınca heryer dolu 2 tezgahım var düşün mutfakta ama heryer dağınık. Birde tv yemek programı çekiyor sanki herseye bi ayrı kap kullanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…