Mutfak kavgası

Vay beş esin pek marifetliymis:) benim eşim çok güzel acili menemen yapar maşallah:) üstüne kasar peynir ekliyor. İmmm:) soğan domates biber yag tuz yumurta sadece başka birşey koymuyor. Yedikce yiyorum valla bayila bayila. Yine istiyom aynisindan dediğimde hemen gidip yapar:)

ohhh mis valla senin yerinde olmak isteyen bırsürü kadın var.girsin yapsın atsın temızlesın sen oje sür tv ac seyret kız ne delırıyon ne güzel iste heveslı adam yapsın

Aynı babam. 27 senelik evliler bu durum gittikçe artıyor. Annem babam için 'benim asıl kaynanam' diyor.

O ne oyle be potansiyel kayinvalide adayi ısısısi ay hic sevmem mutfakta yapilan yemege herseye karisan erkegi. ye sofradan kalk. benim kp boyle kayinvalideme karisnca mutfakta ben sinirleniyorum artik

Valla bnm esim hazir yemegi bile ocaga koyup da isitip yemez.Bence sanslisiniz

İç pilava, türk mutfağında yok, kim sokuyor bunları türk mutfağına diyeni de gördük çok şükür

Türk mutfağı dediğide köyün imecesi zaaaar

Bırak yapsın işte.sende keyfini sür.
Ayrıca enişte haklı gerçekden bizde de güveçde et çiğ konur tabana, soğanda orman kebabında olur:))

Sen karışma bence de, adamın iyi bir yemek kitabı bulmuş senden saklıyor eminim

Benim esim yumurta yapmasini bilmez. Sen bu durumdan sikayetcisin ama sonuc guzel cikiyorsa. Dahs ne istiyorsun

Konu 2016'nın konusu :)

Eş kişisi mutfaktan hevesini almıştır diye tahmin ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…