Mutfak kavgası

Beş aylık hamileyim bi kere mutfağa zor soktum valla bizimki öyle olsada hiçteki kötü yapsa is yukum hafifler ne güzel :)

Mesele yapması değil ben de memnunum yapıyo olmasından ama mesele ben yaptığımda beni hiçbişeye karıştırmaması ve yapmama engel olması.Hiçbi lafımı dinlememesi ve yanlış yapsa da diretmesi.

Bırak istediği gibi yapsın sen söyleyince zıddını yapar iyice. Hatta geç yanına sor şef şimdi ne yapıyoruz vs vs o ne diyorsa yap sonucu kötü olursa yanlış yaptığını anlar zaten :D

Niye rezil olasiniz ki , eşiniz ağırlaşmış oluyor onları :)

Bezelyeli , kuş üzümlü pilavda güzel olur. Ayrıca eti pirisrmeden güvene koyarsanız daha güzel oluyor, özleşiyor. Tabi el lezzeti nasıl eşinizin bilmiyorum.
O sırada sizde ayaklarınızı uzatın kitap okuyun ya da diğer işlerinizi yapın.

Daha o seviyeye gelmedi çok şükür şimdilik et yemekleri ve sebze, hamurişine pek kabiliyeti yok çok şükür.Kırk yılın başı bi tatlı kek falan yaparım kendime, anlamadığı için karışamıyo.Yakında onu da alacak elimden.
benim eşim de arada mutfağa girer, girdiğinde de öyle yapma böyle yap desem dinlemez ama hergün değil, hergün yapsa-beni karıştırmasa-misafir menüsünü o belirlese sanırım çok sinirlenirdim.

Eşim mutfağa girdi mi çıkmak bilmiyor.Mesela yarın misafir gelecek mutfağa girdi yemek yapmaya başladı.Beni hiçbir işe karıştırmıyor.Tüm mutfağı ele geçirdi.İçeri girip abuk subuk kafadan uydurduğu yemekleri yapıyor.Ne söylesem itiraz ediyor hasta etti beni boğazlicam yakında.

Mesela yarın için güveç yapıcaz dedim ki içine arpacık soğanı da koy güzel olur başladı benle kavga etmeye yok bu orman kebabı mıymış yok arpacık soğanının ne işi varmış.Nasıl yapılacağına baktık.Dedim ki etleri önce başka yerde pişir sonra güvece ekle, gene başladı eti niye başka yerde pişiriyomuş ne saçmaymış gene kendi bildiğini yaptı.Sürekli her şeyi bi tek kendisinin bildiğini sanıyo :mad:

Ne zaman misafir gelecek olsa mutfağa koşa koşa gidip yemek yapmaya başlıyo.İstediğim gibi bişey bile pişiremez oldum tam bişey yapmaya çalışıyorum elimden alıp bırak sen ne anlarsın diyo bana :KK57: alıyo elimden sonra saçma sapan kuş üzümlü bezelyeli pilav falan yapıyo oo_O kadar dediğim dedik ve gıcık ki onu boğazlamamak için zor duruyorum tüm yemekleri mahvedip misafirlere rezil ediyo elinden alamıyorum gönlümce yemeğimi yapıp güzel bi sofra kuramıyorum herşeye karışıp elimden alıyo sofra düzenine kadar karışıyo çıldırıcam :mad:
Oh be yazdım rahatladım:KK45:
aman en güzelii keyfini bozduguna degmez bosverrr yapsın hep kadınlarmı yapcak arayıpta bulamadıgım valla

Benim çok hoşuma gitti bu durum. Çünkü benim eşim çok beceriksiz herşeyi benden ister mutfagın yolunu bilmez. Böyle bir kocanız olsa daha mı iyiydi:KK43:

esinin elinin tadi iyimi iyi ise hic karisma kendi yapsin misafirler tarafindan seviliyorsa neden olmasim bende hic yemek yapmam misafire esim yapar ben evi toparlarim o kadar

Eşim mutfağa girdi mi çıkmak bilmiyor.Mesela yarın misafir gelecek mutfağa girdi yemek yapmaya başladı.Beni hiçbir işe karıştırmıyor.Tüm mutfağı ele geçirdi.İçeri girip abuk subuk kafadan uydurduğu yemekleri yapıyor.Ne söylesem itiraz ediyor hasta etti beni boğazlicam yakında.

Mesela yarın için güveç yapıcaz dedim ki içine arpacık soğanı da koy güzel olur başladı benle kavga etmeye yok bu orman kebabı mıymış yok arpacık soğanının ne işi varmış.Nasıl yapılacağına baktık.Dedim ki etleri önce başka yerde pişir sonra güvece ekle, gene başladı eti niye başka yerde pişiriyomuş ne saçmaymış gene kendi bildiğini yaptı.Sürekli her şeyi bi tek kendisinin bildiğini sanıyo :mad:

Ne zaman misafir gelecek olsa mutfağa koşa koşa gidip yemek yapmaya başlıyo.İstediğim gibi bişey bile pişiremez oldum tam bişey yapmaya çalışıyorum elimden alıp bırak sen ne anlarsın diyo bana :KK57: alıyo elimden sonra saçma sapan kuş üzümlü bezelyeli pilav falan yapıyo oo_O kadar dediğim dedik ve gıcık ki onu boğazlamamak için zor duruyorum tüm yemekleri mahvedip misafirlere rezil ediyo elinden alamıyorum gönlümce yemeğimi yapıp güzel bi sofra kuramıyorum herşeye karışıp elimden alıyo sofra düzenine kadar karışıyo çıldırıcam :mad:
Al kahveni geç tv karşısına uzat ayaklarını rahatına bak

Ilkez duyuyorum, kocan yemek yaparken sende eksiklerini derle topla otur bir kenara :KK48:

Amaaaaaan dtek derdiniz bu olsun ama çok güldüm :)) kendi eşimi düşündüm de o halde :)

Kuş üzümlü pilav mı?
Kim sokuyo Türk mutfağına bu abuk subuk Racheal Ray tarzı yemekleri?
Nerden aklıma getirdin o tuhaf yemekleri pıffffff...

benim eşimde tembeldir hiç bir şey yapmaz, yardım asla etmez, neredeyse suyunu bile ben içircem o derece
ama sizinkide sıkıntılı, yaptığınız hiç bir şeyi beğenmiyordur
ama mesela babamda aynı eşiniz gibidir, annem artık ipini saldı şimdi hiç ellemiyor mutfak babama kaldı :hamarat:

ayy ne sinir adam Allah sabır versin ama sabret yapar yapar bıkar.Kendi yediklerini yiyor mu peki yiyorsa o kendi yaptığını yesin sen de kendine sevdiğin şeyleri yap ohhhh boşveerrr

Kiz ne guzel işte hevesini kaçırma bırak kendi haline uzat ayaklarını sende tv izle kitap oku dinlen keyfine bak:bicak:

Back
X